The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Και που ξερεις τι ενέργειες (καταγγελίες κ.α.) έχει κάνει η ίδια; Και μόνο η συζήτηση εδώ μέσα την προσβάλλει ως άτομο το καταλαβαίνεις ή όχι; Για άνθρωπο μιλάτε όχι για ΖΩΟ. Απρόσιτη έγινε και αγάμητους άφησε με το να μην δώσει τηλέφωνο ούτε στα 120 παλιότερα ούτε στα 250. Δεν σας πείραξε την οικογένεια για να την περάσετε λαϊκό δικαστήριο. Για ΑΝΘΡΩΠΟ μιλάτε ξανα λέω.
Ναι μιλάμε για άνθρωπο και συμφωνώ μαζί σου σε αυτό, αλλά ρε φίλε.... ας μην πουλάμε φούμαρα. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΔΙΚΩΣ να τους βγάλετε Ψεύτες.
Γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ και εσύ και όλοι όσοι την κατούρησαν και μη, ότι είναι αυτή στο βίντεο. Εγώ ΔΕΝ ΤΗΝ κατηγορώ με αυτό που έκανε. Εγώ
είπα ότι τώρα δίνω 300 για να την κατουρήσω και μόνο. Εχω βίτσιο ρε αδερφέ, πως να το κάνουμε. Και άλλα 200 δίνω για να μου σκουπίση τον πισινό μου
με μωρομάντηλο. Και το εννοώ αυτό που λέω.
Απλά αφού θέλεις να την "προστατεύσεις" γιατί τουλάχιστον δεν παραδέχεστε ότι είναι αυτή????
Λέγοντας ότι ΔΕΝ είναι, νομίζεις ότι την προστατεύεις???? Εγώ σου επιβεβαιώνω ότι ΟΧΙ μόνο δεν την προστατευεις αλλά ρίχνεις και λάδι στην φωτιά.
ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΛΕΜΕ....
Στα λέω εντελώς φιλικά. Άλλωστε δεν έχεις να φοβάσε και κάτι από ένα "μονάρχιδο". Σωστά? ;)