πολυ καλη προταση πιστευω
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν κατευθείαν στο θέμα! Τελευταία φορά που συνάντησα Call Girl ήταν η Βερόνικα και μετά η Νάγια και οι 2 πριν λίγους μήνες από τις οποίες έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ποιες μου προτείνετε για αυτή τη περίοδο, που με βάση αυτές που ανέφερα, δηλαδή να περάσω όμορφα και να μην απογοητευτώ και κλάψω τα λεφτά μου τόσο από εμφάνιση όσο και από υπηρεσίες; Κατά πρώτο λόγο θα προτιμούσα Ελληνίδες και κατά δεύτερο ξένες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας!
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και περιμένω να μου προτείνετε και άλλες!!
Γεια σας. Ψάχνω κάποια κοπέλα νεαρής ηλικίας, αν είναι δυνατόν φοιτήτρια.
Εχει δοκιμάσει κανείς καμία από αυτές; Τη δεύτερη τη βρήκα στο kane sex
το πρωτο link ειναι αυτη εδω
το 2ο ειναι ιος
μαν,αν ψαχνεις φοιτητριες,οπως αναφερεις,δεν θα ψαξεις σε αγγελιες,αλλα μονος σου..Γεια σας. Ψάχνω κάποια κοπέλα νεαρής ηλικίας, αν είναι δυνατόν φοιτήτρια.
Εχει δοκιμάσει κανείς καμία από αυτές; Τη δεύτερη τη βρήκα στο kane sex
παρα πολλεςΠαίζουν κορίτσι το πρωί? Πριν της 12 κτλ?
Θα σας βάλω δύσκολα, είμαι αραχτός σε ξενοδοχείο στο κεντρο και εχω μόνο 50 ευρω πάνω μου ( βαριέμαι ψάχνω ΑΤΜ, έκανα τα μπάνια μου και άραξα), προτάσεις ;
Φωναξε την Στελλα
Μεγάλε τέτοια ώρα αν βρεις καμία διαθέσιμη θα εχει χοληστερίνη....Ψάχνω για απόψε. Καμιά που να έχει όρεξη;