Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κορμάρα!Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
πω πω μωρο μου η κοιλιτσα σου είναι καβλα!!!!Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
ωραιο κορμι!!Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Thank you!ωραιο κορμι!!
Εμας να δεις πόσο μας αρέσουν! Την καλημέρα μου!Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
για μας τίποτα κυρία μου; ούτε ενα ευχαριστώ; δεν πειράζει μας αρκεί να θαυμαζουμε την κορμάρα σας μέχρι να σας συναντήσουμε. Την καλημέρα μου!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Thank you!
για μας τίποτα κυρία μου; ούτε ενα ευχαριστώ; δεν πειράζει μας αρκεί να θαυμαζουμε την κορμάρα σας μέχρι να σας συναντήσουμε. Την καλημέρα μου!
πω πω τι κοιλιτσα καβλα εχεις μωρο μου!!!!!!βάλε και αλλες φωτο....:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Thank you!
ΚορμάραΕφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
Εφτιαξε ξαφνικά, οκ! Ηθελα ν' ανεβάσω αυτές , με αρέσουν!
50 EURO/30 min, 100 euro/ 1 ώραΞέπεσες ρε Nayomi και προγράμματα των 50 ?
50 EURO/30 min, 100 euro/ 1 ώρα
δικο της το κορμι φιλος
Εεεε τι? Αυτό γράφει στην αγγελία?

δικο της το κορμι φιλος
οσο θελει 'πουλαει'![]()

ρε τυπε δεν ειπα κατι κακοΓιατί μου το λες ρε τύπε?![]()
Είπα εγώ ότι είναι δικό μου ή μπλόκαρα την αγγελία να μην το πουλήσει?![]()
ρε τυπε δεν ειπα κατι κακο
οκ εχεις δικαιο δεν εξηγησα το κοκκινο που ειναι για 30 λεπταΟύτε και εγώ, απλά επισήμανα μια πραγματικότητα επειδή όταν ακόμα ήταν 30 χρονών και όχι στα 40ελα μιλούσε υποτιμητικά για αυτούς που είχαν μόνο 50 για στούντιο.
Και εσύ μου το βάζεις με κόκκινα χωρίς να εξηγείς το γιατί?

Ξέπεσες ρε Nayomi και προγράμματα των 50 ?
Ούτε και εγώ, απλά επισήμανα μια πραγματικότητα επειδή όταν ακόμα ήταν 30 χρονών και όχι στα 40ελα μιλούσε υποτιμητικά για αυτούς που είχαν μόνο 50 για στούντιο.
Και εσύ μου το βάζεις με κόκκινα χωρίς να εξηγείς το γιατί?