Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
νομιζω κατι εχουμε πει πιο παλια αλλα δε θυμαμαι ... ελπιζω να ειδες καμια φωτο παραπανω κ να μιλησες σε κανα κινητο εστω viber. οπως κ ναχει αν δε σου κανει κλικ χαιρετα τη ευγενικα. χιλιες φορες να ξενερωσει εκεινη παρα εσυ!Γνωρίζει κάτι κανεις για το παρακάτω προφίλ .
Έχω συνάντηση για σημερα.....
νομιζω κατι εχουμε πει πιο παλια αλλα δε θυμαμαι ... ελπιζω να ειδες καμια φωτο παραπανω κ να μιλησες σε κανα κινητο εστω viber. οπως κ ναχει αν δε σου κανει κλικ χαιρετα τη ευγενικα. χιλιες φορες να ξενερωσει εκεινη παρα εσυ!
Τηλέφωνο και βιμπερ οκ αλλα φοτος απο οτι μου είπε μονη της δεν ισχύουν ούτε μπορεί να μου στείλει οπότε πάμε στα τυφλά.......
Τηλέφωνο και βιμπερ οκ αλλα φοτος απο οτι μου είπε μονη της δεν ισχύουν ούτε μπορεί να μου στείλει οπότε πάμε στα τυφλά.......
keep the engine running just in case όπως λένε κ τα αμερικανακιαΚουράγιο... αναμένουμε να μας πεις τα νέα.
keep the engine running just in case όπως λένε κ τα αμερικανακια
αμεH σβετλανα η μιλφαra από Πετρούπολη δίνει εύκολα κινητό;
την ξανθια λε η την αλλη?H σβετλανα η μιλφαra από Πετρούπολη δίνει εύκολα κινητό;
ειναι καλη τυπε κανε υπομονη και θα παρεις τηλ θα απαντησειΜαυρομαλλα ειναι αυτη που λεω εγώ. Εχει γραφτει το ονομα της εδω μεσα αρκετες φορές...
Της μιλησα 2 φορές αλλά καμία απάντηση... Τι διαλο...
για δωσε λινκ
εννοώ το λινκ από το μαμπα για τη μιλφαρα απο Πετρουπολη
α ναι. Έχω βρεθεί μαζί της στο bill. Συνήθως κλείνει ραντεβού νωρίς διότι έχει και άλλες υποχρεώσεις