υποσχεθηκα κριτικη απο χθεσινο ραντεβουδακι με μαμποκοριτσα το γραφω ειπαμε εδω για τους γνωστους λογους ;) το νημα τελει υπο καταληψη απο τους πηδικουλες του μαμπα![]()
![]()
τελος παντων ραντεβου 16.00 σε πορνοχοτελι του κεντρου δωματιακι κρασακι ντουζακι και περιμενω 10 λεπτα σκαει η πρωτη φιλια ματς μουτς και σε 5 σκαει και η δευτερη καπου εκει ξεκιναει το ματς εχοντας κανει τα μπανια τους τα κοριτσια σημειωτεων μελαχροινα και τα δυο με της φυσικες 2+ βυζαρες τους και ολα τα σχετικα , ξεκινα ο αγωνας η μια φιλια βαθια με γλωσσα η αλλη στο τρομπονι το τι εγινε παρακατω δεν περιγραφεται με τιποτα το ποσα προφυλακτικα αλλαχτηκαν και το τι χαμος εγινε αλλο πραγμα παμε ημιχρονο εχοντας φαει 2 γκολακια γιατι εχασα των ελεγχο του παιχνιδιου
![]()
ηπιαμε τα κρασακια μας ειπαμε και τα διαφορα για το πως σουβλισανε το αρνι τωρα λεω μεσα μου θα σας σουβλισω εγω και αφου ξεκινησσε ο δευτερος γυρος μπαινοντας και βγαινοντας ποτε στων ενα κωλο ποτε στον αλλον λεω τωρα παμε για νοκ αουτ
![]()
![]()
γελαστηκα ομως γιατι στο τελος του αγωνα που κρατησε σχεδον δυο ωρες αλλος ηταν ο νικητης
![]()
![]()
οι κυριες εφυγαν οπως ηρθανε ενω εγω μαζεψα τα κομματια μου και εφυγα παραλιγο με το 166
![]()
ηταν μια ωραια εμπειρια χωρις να ειμαι περιγραφικος πολυ για να μην κουρασω με γλωσσοφιλλα και γλειψιματα η μια στην αλλη και ολα τα αλλα τα σχετικα οι φωτο που στελνω αφορουν της δυο κυριες ενω κατα παραβαση των κανονισμων μου θα στειλω και το πριφιλ της μιας ;) τηλεφωνα τα ειπε ο ΕΛΛΗΝΑΣ θα παρουν καποιοι ισως κανεις εξαρταται ;) ημουν πολυ κατατοπιστικος την καλημερα μου και να γαματε οχι μονο
![]()
![]()
![]()
Κόστος ;