Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Πάμε τώρα σε αυτό που έγραψα εγώ παραπάνω.
Αναφέρομαι για κοπέλες οι οποίες όπως είπε και ο Βρετανός φίλος, μπορεί να είναι από mamba, sexaki, lovelist, κλπ.
ή μπορεί να είναι μία κοπέλα που την βρήκα ας πουμε εγώ από κάπου άσχετα (πχ. facebook, στον δρόμο, κλπ) και
με τα πολλά την έψησα να κάνει κάποια ραντεβού καθότι χρειάζεται κάποιο επιπλέον εισόδημα.
Αυτές η κοπέλες που τις "βρίσκουμε" μόνοι μας, ΔΕΝ είναι απαραίτητα επαγγελματίες ιερόδουλες.
Χρειάζονται κάποια χρήματα ή κάνουν μία αρπαχτή και μετά εξαφανίζονται.
Αυτές λοιπόν... που κάποιοι εδώ μέσα κάνετε ότι και καλά δεν καταλαβαίνετε τι λέω και τι εννοώ (χωρίς να απευθύνομαι
σε εσένα Λιάπη) αυτές λοιπόν... έχουν γκόμενους, κανονικές δουλειές και προπάντον ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που ΔΕΝ θα ήθελαν
σε καμία περίπτωση να εκτεθούν απέναντί τους.
Οπότε... όταν βγαίνετε φάτσα κάρτα μπροστά τους... αααα με σύστησε ο τάδε από το bourdela.com είναι σαν να τους
λέτε ότι σας ξέρει όλη η Ελλάδα και επομένως ο επόμενος πελάτης σας μπορεί να είναι ο αδερφός σας, ο πατέρας σας
ο ξάδερφος σας ή ακόμα και ο ίδιος ο γκόμενος σας.
Αρχηγέ μου αυτές τις κοπέλες που αναφέρεις όμως καλό θα ήταν κι εσύ και όλοι να μην τις μνημόνευουμε εδώ. Αφού και οι ίδιες θέλουν την ανωνυμία και καλά κάνουν θα μπορούσες να την συστήσεις όπως αναφέρεις και στο αρχικό σου ποστ στους γνωστούς σου τους οποίους εμπιστεύεσαι μεσω πμ η τηλεφώνου.
Την καλησπέρα μου