erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.911
- Πόντοι
- 2.646
Ναι αυτό είναι . Ευχαριστω τυποιΟλυμπικ το εχω ανακαινησει
Ναι αυτό είναι . Ευχαριστω τυποιΟλυμπικ το εχω ανακαινησει
δεν βγαζει τιποτα τυπεΜπαινεις συναγωνιστα στις κριτικες της φιλη μας τησ vika το λοιπον ετσι οπως μπαινεις κατεβαινεις και πας στις πρωτες κριτικες
ωχωχωωχχωωχωωχωωχωχωχω τι βλεπουντα μπιρμπιλοτα μου ματια μια αγγελια που δεν βγαζει πουθενα αλλα ωχωχχωχωχωχωχωωχχωχωχωχωχω κατι μα κατι δειχνει παναγια μου εκει προς το τελος
στο τελος της αγγελιας αν δεις συναγωνιστα κατι δειχνει, τι; οχι τουλιπδεν βγαζει τιποτα τυπε
τυπε για ξανα πατα τον συνδεσμο να δεις γιατι προφανως δεν καταλαβεςστο τελος της αγγελιας αν δεις συναγωνιστα κατι δειχνει, τι; οχι τουλιπ
τυπε για ξανα πατα τον συνδεσμο να δεις γιατι προφανως δεν καταλαβες
οκ τυπε γιατι οταν πατησα τον συδεσμο ελεγε δεν υπαρχειΤο τηλέφωνο λέει ο τύπος το οποίο φαίνεται στον τίτλο της αγγελίας ;)
οκ τυπε γιατι οταν πατησα τον συδεσμο ελεγε δεν υπαρχει
οκ τυπε γιατι οταν πατησα τον συδεσμο ελεγε δεν υπαρχει
exei dikio εγω σαν νεος στην αρχη εδωσα τηλ. απο μαμποκοπελα εκανε ραντεβου μαζι της ο τυπος εκμεταλευομενος το κονε μου οχι μονο δεν την πληρωσε της πηρε και τα δικα της λεφτα μεσα απο την τσαντα της >εχει πολλους εξυπνακηδες εδω μεσα
![]()
![]()
Τώρα πλάκα κάνεις? Τέτοια αλητεία και δεν βγήκες να τον κραξεις εδώ τον παλιοκαργιολη εδώ να ξέρουμε ποιος είναι?exei dikio εγω σαν νεος στην αρχη εδωσα τηλ. απο μαμποκοπελα εκανε ραντεβου μαζι της ο τυπος εκμεταλευομενος το κονε μου οχι μονο δεν την πληρωσε της πηρε και τα δικα της λεφτα μεσα απο την τσαντα της >εχει πολλους εξυπνακηδες εδω μεσα
![]()
![]()
Παιδες με συνολικο κοστος 80ευρω υπαρχει τπτ αξιολογο(ειτε cg σε χοτελ η σπιτι της,ειτε μασαζ)με 2 εκτονωσεις?
Εξαιρουνται μαρινα 60,ζωη μασαζ,αφροδιτη28..
Επισης δοκιμασμενες ειναι μαρια μολδαβη,αντζελα,λιζα αλλά 100ευρω δεν θα τα εδινα τωρα με το χοτελ μεσα..
Δεκτα και π.μ. αν θελετε.
![]()
afroditi28 αξιζει?εχει κανεις τηλ?Εύα με 70
afroditi28 αξιζει?εχει κανεις τηλ?
αυτος ξερει πολυ καλα ;) εφαγε καλα μην το συζηταςΤώρα πλάκα κάνεις? Τέτοια αλητεία και δεν βγήκες να τον κραξεις εδώ τον παλιοκαργιολη εδώ να ξέρουμε ποιος είναι?
αλλος χτιστης εδωΟλυμπικ το εχω ανακαινησει
κανονισε να πας να ριξης το μπετο εσυ μην αργεις ;)εισαι τεραστιος τασουλη![]()
![]()
κανονισε να πας να ριξης το μπετο εσυ μην αργεις ;)![]()