Κι εγώ σου έστειλα π.μ.Oποιος θέλει κι ενδιαφέρειται καλεί στο τηλἐφωνο ή καλύτερα επισκέπτεται την επίσημη Ιστοσελίδα μου!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κι εγώ σου έστειλα π.μ.Oποιος θέλει κι ενδιαφέρειται καλεί στο τηλἐφωνο ή καλύτερα επισκέπτεται την επίσημη Ιστοσελίδα μου!
καλά δεν φτανει που την πληρώνεται και τοσα λεφτά το μπάσο την παρακαλατε κιόλας να απαντήσει σε μηνύματα σας και αυτή σας γράφει.....τι να πω....Κι εγώ σου έστειλα π.μ.
καλά δεν φτανει που την πληρώνεται και τοσα λεφτά το μπάσο την παρακαλατε κιόλας να απαντήσει σε μηνύματα σας και αυτή σας γράφει.....τι να πω....
εμένα δεν με έχει πληρώσει κανένας πάντως, γιατί να απαντήσω σε μηνύματα τζάμπα. Εχω 3 μήνες να κάνω σεχ
για μένα λες????ένας άλλος δε, έχει απθηκευμένο μήνυμα και στέλνει συνέχεια το ίδιο χιχι, τι να απαντήσω
Ετσι είναι το Μούνι έχω
είσαι βλάκας
Nayomi
από apolonas1
16-11-2013
ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ!!!!!
Πριν απο λίγο συνατηση με nayomi!Είχα καιρο να παω με call girl (λογω οικονομικών) και κατοπιν ωριμου σκεψεως αποφασισα να παρω μαζί της!Η συνάντηση έγινε σε γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο.το μωρο ειναι πολυ του γουστου μου γυμνασμενη με ωραιους κοιλιακους ομορφουλα και στο sex δυναμίτης!την γαμησα τρεις φορες σε μιαμιση ωριτσα!Ισως το καλυτερο sex που έχω κάνει με call girl που έχω πάρει..!!αν επαιζα φραγκα θα ηταν σίγουρα στανταρακι!!
Διαψεύσε με αν μπορείς!!!δειξτο μας
Διαψεύσε με αν μπορείς!!!δειξτο μας
τί έχεις να πεις γι'αυτό;