Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μεγαλη καβλα παντως να προσπαθεις να συζητησεις σοβαρα ενω σου χουν δονητη στον κωλο! Mου το χουν κανει σε καφε ;)

θελω τετοιο σκηηνικο![]()
στο αθορυβο ειχες μπει?
η συζητηση ειχε σιγουρα σοβαρο υφος τοτε![]()
Μεγαλη καβλα παντως να προσπαθεις να συζητησεις σοβαρα ενω σου χουν δονητη στον κωλο! Mου το χουν κανει σε καφε ;)
Κάτι μας είπες τώρα. Το ίδιο και να μιλάει με τον άντρα της!Μου θυμησες σκηνικο με γκομενα που της τηλεφωνησε
η σπιτονοικοκυρα της ενω ημασταν στο κρεβατι
Καθως μιλουσε της τον εχωσα στο μουνακι
Συνεχισε να μιλαει και εγω συνεχισα να σπρωχνω
Κάτι μας είπες τώρα. Το ίδιο και να μιλάει με τον άντρα της!![]()

Δεν ήταν τυχαίο... Την έβαλα εγώ να τον καλέσει.Ωρε φιλε δεν μου εχει τυχει αλλα το
εχω ακουσει απο αλλα φιλαρακια
Δεν θα παντρευτω ποτε![]()
![]()
![]()
Δεν ήταν τυχαίο... Την έβαλα εγώ να τον καλέσει.![]()
Δε βαριέσαι...όταν έρθει αυτή η ώρα δεν θα με νοιάζει τίποτα! :SΘα πας στην κολαση :S
Δε βαριέσαι...όταν έρθει αυτή η ώρα δεν θα με νοιάζει τίποτα! :S
Καλημέρα γυναικάρα μου!!!!
Διάβασα όλο το νήμα σου και τις 72 σελίδες και έχω τις θετικότερες εντυπώσεις από:
α) την σεξουαλικότητά σου και από αυτά που γράφεις πως σου αρέσουν αλλά και από τις φωτό που έχεις παραθέσει!
β) από το πνεύμα και την παιδεία σου και ως προς τον χειρισμό του λόγου αλλά και από την "ευγενή" αποφυγή κακοτοπιών και παρεξηγήσεων!
Είναι για μένα πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο εκτός απ' το να κάνεις καλό σεξ μαζί του!
Δεν σε έχω γαμήσει ακόμα αλλά σίγουρα εσύ μου έχεις "γαμήσει" το μυαλό κι αυτό είναι πολύ "κουλ" για μένα προσωπικά!
Δεν θα ρωτήσω για duo ακόμα, αφενός γιατί θέλω να τα πούμε από κοντά και αφετέρου γιατί μια γυναίκα σαν εσένα, πρέπει, κατά την γνώμη μου, πρώτα να την χαρείς μόνη και ύστερα με παρέα!
Μια ερώτηση θα ήθελα μόνο να κάνω από εδώ για να ενημερωθούν ταυτόχρονα και οι συναγωνιστές μου από την απάντησή σου.
Πάσχα θα είσαι Αθήνα;
Σου στέλνω π.μ. με το όνομα και το τηλέφωνό μου για να με προσθέσεις στον κατάλογό σου όταν θα καλέσω.
Ελπίζω να σε πετύχω φυσικά γιατί απ' ό,τι κατάλαβα είσαι αρκετά δημοφιλής!!!!
Καλή συνέχεια!!!!!
φιλε, μηπως επαθες τουρλολιγούρα?Καλημέρα γυναικάρα μου!!!!
Διάβασα όλο το νήμα σου και τις 72 σελίδες και έχω τις θετικότερες εντυπώσεις από:
α) την σεξουαλικότητά σου και από αυτά που γράφεις πως σου αρέσουν αλλά και από τις φωτό που έχεις παραθέσει!
β) από το πνεύμα και την παιδεία σου και ως προς τον χειρισμό του λόγου αλλά και από την "ευγενή" αποφυγή κακοτοπιών και παρεξηγήσεων!
Είναι για μένα πολύ σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο εκτός απ' το να κάνεις καλό σεξ μαζί του!
Δεν σε έχω γαμήσει ακόμα αλλά σίγουρα εσύ μου έχεις "γαμήσει" το μυαλό κι αυτό είναι πολύ "κουλ" για μένα προσωπικά!
Δεν θα ρωτήσω για duo ακόμα, αφενός γιατί θέλω να τα πούμε από κοντά και αφετέρου γιατί μια γυναίκα σαν εσένα, πρέπει, κατά την γνώμη μου, πρώτα να την χαρείς μόνη και ύστερα με παρέα!
Μια ερώτηση θα ήθελα μόνο να κάνω από εδώ για να ενημερωθούν ταυτόχρονα και οι συναγωνιστές μου από την απάντησή σου.
Πάσχα θα είσαι Αθήνα;
Σου στέλνω π.μ. με το όνομα και το τηλέφωνό μου για να με προσθέσεις στον κατάλογό σου όταν θα καλέσω.
Ελπίζω να σε πετύχω φυσικά γιατί απ' ό,τι κατάλαβα είσαι αρκετά δημοφιλής!!!!
Καλή συνέχεια!!!!!
Χα χα χα!!!!φιλε, μηπως επαθες τουρλολιγούρα?
μαλλον ΠΜ ηθελες να στειλεις και τα χερια σου τρεμανε στο enter....
Οπως και να εχει ομως εμεις ολοι απο το μπου (καλοι κακοι ασχημοι ομορφοι μαλακες και μη) σου ευχομαστε ενα Πολυ Καλο Πασχο και οπως λενε και οι χριστιανοι ορθοδοξοι, ευτιχισμενος ο καινουργιος Πασχας...
Κατάθεση "ψωλής" να δούμε πότε θα κάνω!!!!Tύπε κατάθεση ψυχής έκανες!!!