Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρόσφατο τηλέφωνημα στο παραπάνω μαγαζί..μασαζάκι 4 χέρια δίχως πετσετουλα αφού τα ξεκαθαρίσαμε με τη κοπέλια στο τηλ κέντρο..ξεκαθαρισμα ότι θέλω να είναι άνετος και επιλήφθηκε του θέματος.καλες απολαύσεις σε όλους
Μάλλον τον "έκοψε" για ντροπαλό η τυπισσα στο τηλέφωνο, του είπε να νιώθει άνετα για να χαλαρώσει και να μη χάσει τον πελάτη και αυτός νομίζει ότι θα πάει εκεί και θα γαμησει. Και μετά μπήκε εδώ να γράψει την παπαριά του λες και έκανε το deal του αιώναΜε χρησμούς μιλάς γέροντα!Γίνε πιο σαφής.Έστω και σε pm.
Καλε μου φίλε μάλλον πρέπει να κανείς μασαζάκι οπωσδήποτε γιατί σε βλέπω πολύ ανχωμενο και αρκετα εκνευρισμενο..σε κάθε περίπτωση μπορείς να έρθεις και με πριβέ μηνύματακι να σου πω με λεπτομέρεια τι έκανα στο μασάζ μου..θεωρώ δεδομένο μετά ότι θα κανείς και εσυ συνάντηση με τη συγκεκριμένη κοπέλα και θα ηρεμίσεις.σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς
πες τα terry αρχηγοπουλο!!!τάδε έφη ο προμότορ και μετά ξυπνώντας έπεσε από το συννεφάκι του...
Μπά, όχι.Εδώ μέσα λίγο δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο που ψαχνεις.Καλησπέρα. Ψάχνω κοπέλα ανεξάρτητη ελληνίδα για μασάζ με εκτόνωση.
Γνωρίζει κάποιος κάτι αξιόλογο;
Μπά, όχι.Εδώ μέσα λίγο δύσκολο να βρεις κάτι τόσο σπάνιο.

jimy.m. εχεις καμια να προτεινεις?
μιλάς με γρίφους... Ποια ειναι η κορασίδα που ενδύεται το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου;εμενα αυτη που μ αρεσει κ περναω καλα την.βριζουν ολοι εδω μεσα φιλε
μιλάς με γρίφους... Ποια ειναι η κορασίδα που ενδύεται το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου;
μιλάς με γρίφους... Ποια ειναι η κορασίδα που ενδύεται το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου;
Συμφωνω εμφανιση χαλια αλλα μασαζ και φραπεδια κορυφαια!!!