Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξέρουμε κάτι για την κυρία;;;;
με ενα 20κι θα σου κανει τη χαρη να τη πας για καφε....μονο!
Ξέρουμε κάτι για την κυρία;;;;
με ενα 20κι θα σου κανει τη χαρη να τη πας για καφε....μονο!
σε αυτήν εδω αναφερεται το σχόλιο? αν ναι σε χοτελι παει ""επισκεψη""???η Σβέτα μου είχε αφήσει άσχημη εντύπωση όταν πρωτομίλησα μαζί της πριν 2 χρόνια περίπου
τότε ζήταγε 70 για μια πιστολιά και ήταν μες την καχυποψία
το άφησα το θέμα δεν ασχολήθηκα την πήρα πολύ αργότερα, το λες και πρόσφατα
έχει καλό σώμα για την ηλικία της δηλαδή είναι μια θεια που θες να της τον χώσεις άμεσα
έχει αρκετά καλή απόδοση στην πίπα, της αρέσει το καυλί και φαίνεται, πόσο μάλλον που πληρώνεται γι'αυτό
δυστυχώς δεν δίνει κώλο κάτι που θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για μια εκδιδόμενη 50αρα
κάτσαμε 2 ώρες περίπου και φύγαμε με δική μου πρωτοβουλία γιατί είχα και κάτι δουλειές στο κέντρο
τώρα μαθαίνω ότι χλευάζει όσους γαμάνε στα 50-60 ευρώ
τι να πω .. εγώ 60 της έδωσα
θα την γαμούσα ξανά παρέα με τη φίλη της
αν τις έχει πάρει συναγωνιστής ας γράψει να ξέρουμε
πόσα τύπε?ζηταει πολλα και ακατεβατα ρε φιλε
πόσα τύπε?
Το Saab πολύ καλύτερο απο αυτή!
εισαι ο τελειος ανδρας, για μενα
σε αυτήν εδω αναφερεται το σχόλιο? αν ναι σε χοτελι παει ""επισκεψη""???
Άρχοντα σε ευχαριστω..Κατατοπιστικότατος!!Επειδη της καναμε πολυ διαφημιση....το ρεζουμε ειναι...1)Σβετλανα, πολυ καλυτερη απο Αλα, καλη πιπα καλο βυζι, σωμα πιο νεανικο και καθεται ανετα αν της φερθεις καλα, της αρεσει και το σεξυ ντυσιμο. 2) πανω απο τα 50 με τιποτα ομως, στην κατηγορια της τοσο παιζει πια. 3) ειναι λιγο νευρικη στην συνομιλια, σε σπιτια δουλευει δεν ειναι στελεχος πολυεθνικης, απο κοντα ειναι οκ. Την παιρνεις καπου απο το κεντρο αν θες να την γλυκανεις και την γυρνας, κυριος.
με το κοραλι φορεμα πες της να ερθει!