ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 24.347
- Πόντοι
- 24.596
και που να πηγαινουν τα φλοκιαασχολίαστο άλλη ανωμαλία![]()
και που να πηγαινουν τα φλοκιαασχολίαστο άλλη ανωμαλία![]()
για αυτο κυνηγαμε καποιες οχι τοσο ομορφες αλλα ρουφηχτρεςασχολίαστο άλλη ανωμαλία![]()
για αυτο κυνηγαμε καποιες οχι τοσο ομορφες αλλα ρουφηχτρες![]()
![]()
στη τουαλέτα![]()
κουκλε μου ειναι γεματο ανωμαλους εδω μεσαδηλαδή γουστάρετε πίπες και τέτοια![]()
Τη τελευταια φορα που πηγα να χυσω τη γκομενα μου δηθεν στα βυζια,εγω ορθιος αυτή καθιστη,μου εκανε ελιγμο και εγειρε το κεφαλι της τελειως πισω.Για να τη τιμωρησω της κραταγα μουτρα και ενοχληθηκε,μου εστελνε μηνυματα γιατι δε βλεπόμαστε.Να μαθει άλλη φορα.Την επομενη φορα θα της το πω απ εξω απ εξω,για αυτή τη σταρ του Χολιγουντ που κανει σπερματοθεραπεια το απλωνει στο προσωπο γιατι λεει της κανει καλο και δειχνει νεοτερη.εμ τι ειναι εσύ το έχεις για νορμαλ??
το κατάλαβακουκλε μου ειναι γεματο ανωμαλους εδω μεσα![]()
δηλαδή γουστάρετε πίπες και τέτοια![]()
απεφυγε τα χυσια στη μουρηΤη τελευταια φορα που πηγα να χυσω τη γκομενα μου δηθεν στα βυζια,εγω ορθιος αυτή καθιστη,μου εκανε ελιγμο και εγειρε το κεφαλι της τελειως πισω.Για να τη τιμωρησω της κραταγα μουτρα και ενοχληθηκε,μου εστελνε μηνυματα γιατι δε βλεπόμαστε.Να μαθει άλλη φορα.Την επομενη φορα θα της το πω απ εξω απ εξω,για αυτή τη σταρ του Χολιγουντ που κανει σπερματοθεραπεια το απλωνει στο προσωπο γιατι λεει της κανει καλο και δειχνει νεοτερη.
λογικο ειναι...οπως και εσεις θελετε..η αρνηση ειναι που μας χαλαειδηλαδή γουστάρετε πίπες και τέτοια![]()
Ναι,εκανε τελευταια στιγμη ελιγμο και το απεφυγε κανοντας το κεφαλι ολο πισω για να πανε μονο βυζια.απεφυγε τα χυσια στη μουρη![]()
![]()
αιτια πολεμου :S :S :SΝαι,εκανε τελευταια στιγμη ελιγμο και το απεφυγε κανοντας το κεφαλι ολο πισω για να πανε μονο βυζια.
Υπαρχουν και χειροτερα, ειχα μια που εβαζε τα χερια μπροστα στο προσωπο της μη τη παρουν τα φλοκια, κολο δεν εδινε...!Τη τελευταια φορα που πηγα να χυσω τη γκομενα μου δηθεν στα βυζια,εγω ορθιος αυτή καθιστη,μου εκανε ελιγμο και εγειρε το κεφαλι της τελειως πισω.Για να τη τιμωρησω της κραταγα μουτρα και ενοχληθηκε,μου εστελνε μηνυματα γιατι δε βλεπόμαστε.Να μαθει άλλη φορα.Την επομενη φορα θα της το πω απ εξω απ εξω,για αυτή τη σταρ του Χολιγουντ που κανει σπερματοθεραπεια το απλωνει στο προσωπο γιατι λεει της κανει καλο και δειχνει νεοτερη.
εσύ κάθεσαι να σε χύσει και να σε κατουρίσει το μουνί ;Υπαρχουν και χειροτερα, ειχα μια που εβαζε τα χερια μπροστα στο προσωπο της μη τη παρουν τα φλοκια, κολο δεν εδινε...!
Δε πηγε μακρια η σχεση...
Σε αλλη σχεση που ειχα δε τα καταπινε, τα εφτυνε, κολο δεν εδινε...!
Κι εκει δε πηγε μακρια η σχεση...
Αν δε τα δεχεται στη μαπα η στον οισοφαγο, για μενα δεν υπαρχει αγαπη και παπατζες, οτι και να σου λεει η αλλη!
Υπαρχουν και χειροτερα, ειχα μια που εβαζε τα χερια μπροστα στο προσωπο της μη τη παρουν τα φλοκια, κολο δεν εδινε...!
Δε πηγε μακρια η σχεση...
Σε αλλη σχεση που ειχα δε τα καταπινε, τα εφτυνε, κολο δεν εδινε...!
Κι εκει δε πηγε μακρια η σχεση...
Αν δε τα δεχεται στη μαπα η στον οισοφαγο, για μενα δεν υπαρχει αγαπη και παπατζες, οτι και να σου λεει η αλλη!
Μπαεσύ κάθεσαι να σε χύσει και να σε κατουρίσει το μουνί ;
επεσα στις δυο που δε καταπινουνΑσε τις παπαρολογιες ολοι ξερουν οτι για πουτανες γραφεις και οχι για γκομενεςοι γκομενες ολες καταπινουν