Νέα

Υφισταται τελικα σχέση ζωης/σοβαρη με ΓΥΝΑΙΚΑ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα haistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
εμ τι ειναι εσύ το έχεις για νορμαλ??
Τη τελευταια φορα που πηγα να χυσω τη γκομενα μου δηθεν στα βυζια,εγω ορθιος αυτή καθιστη,μου εκανε ελιγμο και εγειρε το κεφαλι της τελειως πισω.Για να τη τιμωρησω της κραταγα μουτρα και ενοχληθηκε,μου εστελνε μηνυματα γιατι δε βλεπόμαστε.Να μαθει άλλη φορα.Την επομενη φορα θα της το πω απ εξω απ εξω,για αυτή τη σταρ του Χολιγουντ που κανει σπερματοθεραπεια το απλωνει στο προσωπο γιατι λεει της κανει καλο και δειχνει νεοτερη.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.347
Πόντοι
24.596
Τη τελευταια φορα που πηγα να χυσω τη γκομενα μου δηθεν στα βυζια,εγω ορθιος αυτή καθιστη,μου εκανε ελιγμο και εγειρε το κεφαλι της τελειως πισω.Για να τη τιμωρησω της κραταγα μουτρα και ενοχληθηκε,μου εστελνε μηνυματα γιατι δε βλεπόμαστε.Να μαθει άλλη φορα.Την επομενη φορα θα της το πω απ εξω απ εξω,για αυτή τη σταρ του Χολιγουντ που κανει σπερματοθεραπεια το απλωνει στο προσωπο γιατι λεει της κανει καλο και δειχνει νεοτερη.
απεφυγε τα χυσια στη μουρη :think: :new_shocked:

kostas 33333

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εαν λετε οχι στο ενα οχι στο αλλο λογικο ειναι να ψαξουμε να βρουμε καποια που να λεει ναι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.479
Πόντοι
216
Υπαρχουν και χειροτερα, ειχα μια που εβαζε τα χερια μπροστα στο προσωπο της μη τη παρουν τα φλοκια, κολο δεν εδινε...!
Δε πηγε μακρια η σχεση...
Σε αλλη σχεση που ειχα δε τα καταπινε, τα εφτυνε, κολο δεν εδινε...!
Κι εκει δε πηγε μακρια η σχεση...
Αν δε τα δεχεται στη μαπα η στον οισοφαγο, για μενα δεν υπαρχει αγαπη και παπατζες, οτι και να σου λεει η αλλη!

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
194
Πόντοι
16
Υπαρχουν και χειροτερα, ειχα μια που εβαζε τα χερια μπροστα στο προσωπο της μη τη παρουν τα φλοκια, κολο δεν εδινε...!
Αν δε τα δεχεται στη μαπα η στον οισοφαγο, για μενα δεν υπαρχει αγαπη και παπατζες, οτι και να σου λεει η αλλη!
εσύ κάθεσαι να σε χύσει και να σε κατουρίσει το μουνί ;

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.606
Πόντοι
456

Ασε τις παπαρολογιες ολοι ξερουν οτι για πουτανες γραφεις και οχι για γκομενες  :jerking: οι γκομενες ολες καταπινουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom