Καμία σχέση. Δε χωράνε συμψηφισμοί εδώ. Πιο ξεκάθαρη κλοπή, πιο ξακάθαρα πέτσινος τίτλος απ' αυτόν παραπάνω δεν υπάρχει άλλος στην ιστορία του αθλητισμού.
Καμία σχέση. Δε χωράνε συμψηφισμοί εδώ. Πιο ξεκάθαρη κλοπή, πιο ξακάθαρα πέτσινος τίτλος απ' αυτόν παραπάνω δεν υπάρχει άλλος στην ιστορία του αθλητισμού.
με δουλευεις ρε μοντ?
Εδω εκλεψες πρωταθλημα απ το αεκακι στα χαρτια.......Επιτελους κοψτε την παραμυθα,πιο πετσινο σωματειο απο εσας δεν υπαρχει.
Τουλαχιστον σε νας τους 50αρηδες μην πουλατε σανο.
Καλη χρονια
με δουλευεις ρε μοντ?
Εδω εκλεψες πρωταθλημα απ το αεκακι στα χαρτια.......Επιτελους κοψτε την παραμυθα,πιο πετσινο σωματειο απο εσας δεν υπαρχει.
Τουλαχιστον σε νας τους 50αρηδες μην πουλατε σανο.
Καλη χρονια
Τα χαρτιά είναι οι κανονισμοί. Δεν είναι κάτι αόριστο και δευτερεύουσας σημασίας. Μην το ψάχνεις - δεν υπάρχει μεγαλύτερη κλοπή απ' την παραπάνω φάση. Είναι τόσο εξόφθαλμη, τόσο ξεκάθαρη που δε χωράει κανένα σχόλιο. Μόνο ξεφτίλα.
Ο βάζελος πλέον είναι φαβορί στο μπάσκετ. Όσο και αν αντιπαθώ αυτή την ομάδα και τον Γιαννακόπουλο οφείλω να παραδεχτώ ότι φέτος το θέλει πολύ και το δείχνει έμπρακτα σε αντίθεση με του Αγγελόπουλους.. Έχει κάνει πολύ δυνατές κινήσεις τη στιγμή που εμείς ετοιμαζόμαστε να πάρουμε παίχτη από τα πανέρια.. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να πάρει και τους 2 τίτλους στο μπάσκετ ο βάζελος..
Ο βάζελος πλέον είναι φαβορί στο μπάσκετ. Όσο και αν αντιπαθώ αυτή την ομάδα και τον Γιαννακόπουλο οφείλω να παραδεχτώ ότι φέτος το θέλει πολύ και το δείχνει έμπρακτα σε αντίθεση με του Αγγελόπουλους.. Έχει κάνει πολύ δυνατές κινήσεις τη στιγμή που εμείς ετοιμαζόμαστε να πάρουμε παίχτη από τα πανέρια.. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το πιο πιθανό είναι να πάρει και τους 2 τίτλους στο μπάσκετ ο βάζελος..
ο παναθηναϊκός έχει δείξει μεγάλη βελτίωση, όντως. Και εγώ έχω εντυπωσιαστεί απο το μέγεθος της. Ο λόγος είναι ένας και λέγεται πασκουάλ. Τελικα ο άνθρωπος ειναι πολύ καλός προπονητής. Όμως νομίζω ότι η χρονια ειναι πολύ μεγάλη. Ο ολυμπιακός ειναι πολύ καλός, ο παναθηναϊκός έχει καλύψει πολύ έδαφος. Τα δυο επόμενα παιχνίδια του ολυμπιακού ειναι πολυ κρίσιμα. Ενώ για τον παναθηναικο το ματς στο σεφ θα δείξει αν η ομάδα έχει όντως αλλάξει επίπεδο. Μέχρι να γίνει αυτο το ματς, ο ολυμπιακός ειναι ακόμα πιο μπροστά. Αυτο το ματς θα μας δείξει πολλά....Γιαυτο ας μη βιαζόμαστε η χρονια ειναι πολύ μεγάλη...
εγώ ως παναθηναϊκός δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί..ναι έχουν γίνει καλές κινήσεις αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα!! και επίσης ο ολυμπιακός έχει πάρει τα τελευταία παιχνίδια μεταξύ μας οπότε έχει ψυχολογία!! ο γενάρης όπως είπε ο φίλος πιο πάνω θα μας δείξει πιο είναι το ταβάνι και τι να περιμένουμε!! από τα 3 ντέρμπι βλέπω να έρχεται 2-1..ποιος θα τα πάρει και ποια δεν ρισκάρω να πω