Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.703
- Πόντοι
- 2.597
Μιλάμε τώρα με τον τασουρα , και τον ζεβου, μέσος όρος κριτική 150ε . Φίλος κοιταξε ότι κάθε φορα σκάω 500ε++ ,και μετά έλα να μου μιλήσεις. Τα γατάκια κάνουν αναφορά τα σχολια γιατί δεν αντέχουν το σκληρό. Σπίτι σας λοιπόν, να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα.
Όσο για εσένα κούκλα, έχεις κάθε δικαίωμα να κανεις την διαφήμιση σου εδώ , αλλα εδώ θα δεχθείς και την σκληρή κριτική. Αν δεν σ αρέσει πας άλλου.
Τώρα να το ξαναγράψω για να είμαστε εντάξει, η batwoman Ελληνίδα όταν είναι κάτω από 1.70 δεν χρεώνει 250 χωρίς κωλο, χωρίς incall και με τον δικό σου τον τουπε. Αν δεν σ αρέσει δικό σου θέμα. Δικη μου άποψη.
Όσο για το πόσα διαθέτει ο καθένας , στείλε πμ, να τα δεις ολα μωβ.
Δικαίωμά σου και σεβαστή η άποψή σου. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει για τον εαυτό του.
Εγώ από άλλη, είμαι της φιλοσοφίας: δεν την έχω δει, δεν μου περισσεύουν, δεν θα την συναντήσω, δεν ασχολούμαι.
Και δεν καταλαβαίνω το κόλλημα που τρώνε μερικοί με τις τιμές, τα έχω πει και στο τόπικ για τα στούντιο (και εκεί γκρινιάζουν κάποιοι για το 50άρικο). Αν δεις, σε ΚΑΘΕ κατηγορία, μπουρδέλα-στούντιο-στριπ-call girls-city κλπ ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κάποιοι που γκρινιάζουν συνέχεια. Και δεν λέω για ένα απλό σχόλιο ή παρατήρηση που κι εγώ μπορεί να το κάνω, αλλά συνεχιζόμενη καθημερινή γκρίνια στα όρια της εμμονής.
Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να γκρινιάζει κάποιος συνέχεια για κάτι που του φαίνεται ακριβό, όταν προφανώς κάποιοι τα έχουν και όσο τα έχουν θα τα δίνουν. Είναι σαν να πηγαίνεις κάθε μέρα έξω από ακριβό εστιατόριο και να γκρινιάζεις για την τιμή που έχουν την χοιρινή και να κάνεις συγκρίσεις με ταβέρνες, ουζερί ή άλλα εστιατόρια που έχεις πάει κλπ ενώ χωρίς να έχεις άποψη, όποιος σου λέει ότι έφαγε πολύ καλά και αξίζει τα λεφτά της, να τον κράζεις για προμότορα ή περίεργο ή του μαγαζιού και να πηγαίνεις κάτω από τις κριτικές στα σχετικά site και να απαξιώνεις όχι μόνο την κουζίνα του εστιατορίου αλλά και τους πελάτες ότι δεν ξέρουν να τρώνε κλπ. Πως θα χαρακτήριζες αυτή την συμπεριφορά;
Επίσης ακόμα και η 'σκληρή κριτική' μπορεί να γίνεται ευγενικά, εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, και χωρίς εμπάθεια. Δεν λέω για σένα συγκεκριμένα μιας και το τόπικ το παρακολουθώ αποσπασματικά και δεν έχω διαβάσει άλλο σχόλιό σου οπότε δεν ξέρω τι έχεις γράψει, αλλά ένας τύπος εδώ που πριν λίγες μέρες έγραψε για φώτοσοπ και ψεύτικα βυζιά, κάνει μπαμ ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τιμή της συγκεκριμένης.