noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 309
- Πόντοι
- 346
Δεν τον προλαβα πολύ
Μονο ενα σκηνικο με μερεντες θυμαμαι :S
Μονο ενα σκηνικο με μερεντες θυμαμαι :S
Αχχχχχ ποσο μου λείπει ο καψωνης σε τέτοιες φάσεις....εσένα;
βρε συναγωνιστη ,λογικο δεν ειναι απο τις 157000 μελη του site, να αρεσει σε καμμια 20ρια μελη? Λογικο δεν ειναι να εχει και αυτη καποιο ..ποσοστο με ..γουαου?Σάλτα ρε βόδι , που θα με πεις και τρολ. Ειναι 1.61 και τι δηλαδή. Να πας να την παντρευτείς , μας τα έπρηξες με το γλυψιμο.
Και άλλο τόσο λογικό σε ένα σαητ με 157000 μέλη να έχει και haters, τρόλια που βαρέθηκαν να κάνουν μπουρδελότσαρκες απλά για να κράξουν τις πουτάνες στο μετάξι, χυλοπιτιασμένους, ανήμπορους, ή που δεν γουστάρουν να πληρώσουυν πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό να πάνε να την βρουν.βρε συναγωνιστη ,λογικο δεν ειναι απο τις 157000 μελη του site, να αρεσει σε καμμια 20ρια μελη? Λογικο δεν ειναι να εχει και αυτη καποιο ..ποσοστο με ..γουαου?
συμφωνω!! ολα παιζουν..Και άλλο τόσο λογικό σε ένα σαητ με 157000 μέλη να έχει και haters, τρόλια που βαρέθηκαν να κάνουν μπουρδελότσαρκες απλά για να κράξουν τις πουτάνες στο μετάξι, χυλοπιτιασμένους, ανήμπορους, ή που δεν γουστάρουν να πληρώσουυν πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό να πάνε να την βρουν.
Ξέρεις μήπως και πως σταματάει όλο αυτό;συμφωνω!! ολα παιζουν..
πιστευω πως ποτε!! γιατι τα γουστα των ανθρωπων ειναι διαφορετικα.. και απο την αλλη οι φουκαριαρηδες της πραγματικης ζωης καμαρωνουν οσο πληρωνουν..Ξέρεις μήπως και πως σταματάει όλο αυτό;
Τα μισά είπες.πιστευω πως ποτε!! γιατι τα γουστα των ανθρωπων ειναι διαφορετικα.. και απο την αλλη οι φουκαριαρηδες της πραγματικης ζωης καμαρωνουν οσο πληρωνουν..
οχι συναγωνιστη δεν το παιρνω προσωπικα μιας και συμφωνω σε αυτα που γραφεις .Ευτυχως,μεχρι στιγμης τουλαχιστον,χρησιμοποιω το ..πληρωμενο μονο σαν περιστασιακο μεζεδακι,μιας και το κυριως φαγητο το καλυπτει το ..κυνηγι σε ..αληθινες κοπελες..Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο οταν βλεπεις υπερβολικες τοποθετησεις για εκδιδομενες καταλαβαινουμε πολλα γι αυτον που τα γραφει..Τα μισά είπες.
Άλλο τόσο καμαρώνουν και αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν. Όλοι μισούμε αυτόν που μπορεί να τα δώσει και αυτόν που μπορεί να τα τσεπώσει επειδή μπορεί! Ανέκαθεν σε αυτόν βγαίνει το μίσος, αλλά όλοι θα θέλαμε να μπορούσαμε!
Για τα γούστα, όποιος θέλει πάει όποιος δεν θέλει δεν πάει. Τόσο απλά! Άσε τον κάθε τρελό στην τρέλα του.
Για τους λόγους που είπες και συμπλήρωσα, συμφωνούμε στο ποτέ! Τουλάχιστον να γίνει προσπάθεια; Όχι πάλι λες, ε; Το ίδιο λέω κι εγώ. Δεν θα με αφήσεις στην ησυχία μου να πυρφορίζω (αφού έτσι σας αρέσει) και δεν θα σε αφήσω στην ησυχία σου να την/τις ενοχλείς και να μας τα ζαλίζεις, έτσι; Να με γράψεις απλά στ' αρχίδια σου και να σε γράψω επίσης, δεν παίζει!
Μην το πάρεις προσωπικά αλλά με σένα μιλάω αυτήν την στιγμή, σε εσένα απευθύνομαι ώς παράδειγμα. Η ένσταση είναι φιλική!
Αν ειχα μουνι θα σεχα γράψει κιόλας,πουτσα εχω θειο,οχι οποιος θυγει το 1,50 υα μας βγάζετε και γυναίκες.
Άλλη συζήτηση, που σηκώνει ανάλυση. Και αν θέλεις μάζεψε τις σκέψεις σου και νοικοκύρεψέ τες και άνοιξε ένα θέμα προς συζήτηση. Τα υπόλοιπα τα εξαντλήσαμε!Παντως για να πουμε και του στραβου το δικιο οταν βλεπεις υπερβολικες τοποθετησεις για εκδιδομενες καταλαβαινουμε πολλα γι αυτον που τα γραφει..
Καλες γιορτες σε ολους!
Εεεμμμ εγω τα λεω απο χτες αλλα εκεινοι το χαβα τους!!!Ειναι Χριστουγεννα αντι να πουν ενα χρονια πολλα και να βγουν εξω να περασουν καλα μπαινουν εδω μεσα και κραζουν!!!Δεν μεχεις δει απο κοντα τοτε πως λες γισ το υψος μου και το λες ξανα κ ξανα κ ολο κατεβαζεις ποντους
Απτην στιγμη π δεν μεχεις δει καν! Δεν νομιζεις ειναι λιγο ηλιθιο αυτο? Οταν εισαι εσυ εμμονικος χωρις καν να μεχεις δει
Οκ δες τις φωτο μ πες την αποψη σου και τελος ο καθενας θα κρινει και θα βγαλει τα συμπερασματα του
Καθε αποψη δεκτη αν δεν ειναι εμμονικη με εμπασθεια κκ δολο
Την ειπες οκ τελος το θεμα
Για ενημερωση ειναι τα νηματα οχι γιασ Υποθεσεις κατινιες και να λες βλακειες να περναει η ωρα
Ειμαι 46 κιλα ανθρωπος ουτε γυμναστηριο παω ουτε τπτ δεν εχω χρονο οτι εχω πανω μου ειναι φυσικο χοντροκωλα δεν ημουν ποτε στις κοντινες φωτο απλα οπως ειναοι λογικο φαινεται πιο χοντρος ο κωλος μου
165 ειμαι κ οποιος θελει ας φερει μεζουρα νσ με μετρησει το να πω πια ελεως το υψοε μ το αγαπω οπως κ καθε τι πανω μου .σε οποιον δεν αρεσω δεν με επιλεγει απλα τα πραγματα και φυσικα οποιος θελει 175 ας παει αλλου τοσες επιλογες υπαρχουν
Τωρα τι θελεις εσυ κ οι αλλοι να σταματησουν αυτοι που με εχουν συνασντησει και τους αρεσα να λενε καλα λογια ??πως να το κανουμε δηλαδη .αν σε οσους με εχουν συναντησει δει και πιασει κασι εχουν αποψη να κρινουν κ νασ ενημερωσουν τους λετε αγαπουληδες τοτε εσεις που ποτε δρν με ειδατε live και μονο αρνητικα σχολια λετε με εμμονη και εμπαθεια τι ειστε τοτε εσεις ??????και γιασ πιο λογο το κανετε !???
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος βλεπει και καταλαβαινει
Χριστουγεννα κασι καθεστε κ μοιζεριαζετε αντι να πειτε ενα χρονια πολλα καλα χριστουγεννα
Εγω σας ευχομαι να βγειτε να περασετε τελειαα
Η ζωη δεν ειναι μεσα σε ενα pc ολη την ωρα
Καλα χριστουγεννα σε ολους κ παλι
Δεν μεχεις δει απο κοντα τοτε πως λες γισ το υψος μου και το λες ξανα κ ξανα κ ολο κατεβαζεις ποντους
Απτην στιγμη π δεν μεχεις δει καν! Δεν νομιζεις ειναι λιγο ηλιθιο αυτο? Οταν εισαι εσυ εμμονικος χωρις καν να μεχεις δει
Οκ δες τις φωτο μ πες την αποψη σου και τελος ο καθενας θα κρινει και θα βγαλει τα συμπερασματα του
Καθε αποψη δεκτη αν δεν ειναι εμμονικη με εμπασθεια κκ δολο
Την ειπες οκ τελος το θεμα
Για ενημερωση ειναι τα νηματα οχι γιασ Υποθεσεις κατινιες και να λες βλακειες να περναει η ωρα
Ειμαι 46 κιλα ανθρωπος ουτε γυμναστηριο παω ουτε τπτ δεν εχω χρονο οτι εχω πανω μου ειναι φυσικο χοντροκωλα δεν ημουν ποτε στις κοντινες φωτο απλα οπως ειναοι λογικο φαινεται πιο χοντρος ο κωλος μου
165 ειμαι κ οποιος θελει ας φερει μεζουρα νσ με μετρησει το να πω πια ελεως το υψοε μ το αγαπω οπως κ καθε τι πανω μου .σε οποιον δεν αρεσω δεν με επιλεγει απλα τα πραγματα και φυσικα οποιος θελει 175 ας παει αλλου τοσες επιλογες υπαρχουν
Τωρα τι θελεις εσυ κ οι αλλοι να σταματησουν αυτοι που με εχουν συνασντησει και τους αρεσα να λενε καλα λογια ??πως να το κανουμε δηλαδη .αν σε οσους με εχουν συναντησει δει και πιασει κασι εχουν αποψη να κρινουν κ νασ ενημερωσουν τους λετε αγαπουληδες τοτε εσεις που ποτε δρν με ειδατε live και μονο αρνητικα σχολια λετε με εμμονη και εμπαθεια τι ειστε τοτε εσεις ??????και γιασ πιο λογο το κανετε !???
Ο κοσμος δεν ειναι χαζος βλεπει και καταλαβαινει
Χριστουγεννα κασι καθεστε κ μοιζεριαζετε αντι να πειτε ενα χρονια πολλα καλα χριστουγεννα
Εγω σας ευχομαι να βγειτε να περασετε τελειαα
πραγματι το εξαντλησαμε! ..και η πολυ αναλυση μας τρωει πολυτιμο χρονο απο το ..κυνηγι μαςΆλλη συζήτηση, που σηκώνει ανάλυση. Και αν θέλεις μάζεψε τις σκέψεις σου και νοικοκύρεψέ τες και άνοιξε ένα θέμα προς συζήτηση. Τα υπόλοιπα τα εξαντλήσαμε!
Καλές γιορτές επίσης!
Δεν σου έκανα καμία παράθεση και δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Στα παπάρια μου πόσα δίνεις και χαλάλι σου να τα δίνεις!Μιλάμε τώρα με τον τασουρα , και τον ζεβου, μέσος όρος κριτική 150ε . Φίλος κοιταξε ότι κάθε φορα σκάω 500ε++ ,και μετά έλα να μου μιλήσεις. Τα γατάκια κάνουν αναφορά τα σχολια γιατί δεν αντέχουν το σκληρό. Σπίτι σας λοιπόν, να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα.
Όσο για το πόσα διαθέτει ο καθένας , στείλε πμ, να τα δεις ολα μωβ.