jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Ποια μαυροτσούκαλα ρε? ασπρη είναι η κοπελα,σολαριουμ κανει το λεει και η ιδια.Απ αυτά που λες φαινεται ότι εκτος από πρόβλημα στα ματια σχετικα με την εμαφανιση της κοπελας εχεις και δυσχρωματοψια,αλλα λογικο,τουλαχιστον παραδέχεσαι ότι προτιμάς τα μετρια.Ναι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Προχτες πηρα επιτελους το λαπτοπ μου εδωσα κ ποσα λεφτα κ σημερα πεθανε ξανα :'(
Με εχει καταραστει κανεις σας?
Κανω 3 ωρες να απαντησω στα μηνυματα σπτο κιν κολλαει κ ειναι δυσκολο
Αντε παλι τα ιδια :-
Προχτες πηρα επιτελους το λαπτοπ μου εδωσα κ ποσα λεφτα κ σημερα πεθανε ξανα :'(
Με εχει καταραστει κανεις σας?
Κανω 3 ωρες να απαντησω στα μηνυματα σπτο κιν κολλαει κ ειναι δυσκολο
Αντε παλι τα ιδια :-
Φιλε εγω πιστευω οτι επιτηδες το εκανε ο μαστορας για να χαλασει να του το ξαναπαει και να δει παλι την κοριτσαρα!!!Σκάστο κολλάρο στον τεχνικό που στο φτιαξε ;)
Φιλε εχεις γαμησει με ποτακι την πρωτοχρονια???γιατι εγω αν δεν κερασω καβα δεν παιρνω ουτε πιπα!!!
Ειναι ανιδεος μαλλον εεε???
Λογικα το επιπεδο του εγκεφαλου σου και το iq σου δεν σου επετρεψαν να καταλαβεις οτι κανω πλακα....θα σου απαντουσα καταλληλως αλλα οπως εχω πει πολλες φορες Χριστουγεννα ειναι και θελω να ειμαι στο κλιμα της εποχης!!!Εισαι και γίδι και βλάκας , και δεν πιάνουν τα κεράσματα σου.
Καληνυχτες ομορφες :-*
παω για νανι οσοι θελουν μπορουν ανετα τωρα να κραξουν![]()
Χαρειτε τα βυζακια μου οσο προλαβαινετε.. γραφτηκα κολυμβητηριο![]()
Λογικα το επιπεδο του εγκεφαλου σου και το iq σου δεν σου επετρεψαν να καταλαβεις οτι κανω πλακα....θα σου απαντουσα καταλληλως αλλα οπως εχω πει πολλες φορες Χριστουγεννα ειναι και θελω να ειμαι στο κλιμα της εποχης!!!![]()
![]()
Καληνυχτες ομορφες :-*
παω για νανι οσοι θελουν μπορουν ανετα τωρα να κραξουν![]()
Χαρειτε τα βυζακια μου οσο προλαβαινετε.. γραφτηκα κολυμβητηριο![]()
Λογικα το επιπεδο του εγκεφαλου σου και το iq σου δεν σου επετρεψαν να καταλαβεις οτι κανω πλακα....θα σου απαντουσα καταλληλως αλλα οπως εχω πει πολλες φορες Χριστουγεννα ειναι και θελω να ειμαι στο κλιμα της εποχης!!!![]()
![]()
Aρα κι εσυ επιπλέεις,γιατι απ ότι βλεπω πρεπει να χεις φελλο στον εγκεφαλο.Δεν εξηγειται αλλιως.Μην αγχώνεσαι οι φελλοί επιπλέουν.![]()
καλημεραα σαββατο επιτελους![]()
![]()
![]()
θα φυγω διημερακι
παρτε δωρακι απο μενα![]()
καλα χριστουγεννα καλες γιορτες σε ολοους να περασετε τελειαα ;)
Καλημερα καιΧρονια πολλα και σε σενα κουκλα μου!!!!καλημεραα σαββατο επιτελους![]()
![]()
![]()
θα φυγω διημερακι
παρτε δωρακι απο μενα![]()
καλα χριστουγεννα καλες γιορτες σε ολοους να περασετε τελειαα ;)