noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 309
- Πόντοι
- 346
Οσοι γευτηκαμε Βερονικα
ενα πραγμα θελουμε
ενα πραγμα θελουμε
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.Εχω κανει με φιατακια με οτομπιανκι με μπεμ βε και με φεραρι,τα καλυτερα ομως δε τα εκανα με μπεμ βε αλλα με μετρια αμαξακια που δοκιμαζα τα ορια τους δε με εξιταραν τα σιγουρα,παντα πατουσα γκαζια κ τσεκαρα.
;) ;) ;)Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Φιλε εχεις γαμησει με ποτακι την πρωτοχρονια???γιατι εγω αν δεν κερασω καβα δεν παιρνω ουτε πιπα!!!λέω να πάρω μόνικα και με τα ρέστα μου να πάω καζίνο , αντί να πληρώσω για να σκόνταφτω σε ελληνίδα με τουπέ. Τέτοιες εύκολες με κανενα ποτακι , βράδι πρωτοχρονιάς.
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Ε αρα δεν εχεις αποψη για τις πραγματικα ωραιες γυναικες.Η Βερονικα είναι γυναικαρα,το αν εσενα σ αρεσουν μετριες είναι δικαίωμα σου,αλλα δε μπορεις να μειωνεις τις πανέμορφες.Μην τρελαθούμε.Ειναι μαλακια να βριζει καποιος ότι δεν μπορει να φτασει.
Eσυ εισαι ξανθιαΝαι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Ρε φιλε και με το δικο σου σκεπτικο δηλαδη οποιος λεει καλα λογια για τη βερονικα ειναι πυρφορος και αγαπουλης???Ναι αγαπουλη πιρφορακο τα μαυροτσουκαλα δε τα θελω.
Eσυ εισαι ξανθια![]()
Καστανόξανθη, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά.![]()
:o :o :oΚαστανόξανθη, γεματούλα, με μεγάλα βυζιά.![]()
Ελα ρε τύποι μη τσιμπάτε.. κράζουν κάποιοι τη Βερονικα οτι δήθεν δε τη γουστάρουν που άμα τη δούν απο κοντά και τους κουνήσ![]()
ει το μικρό δαχτυλάκι της θα τους τρέχει το σαλάκι σαν τα μπουλντογκ.. δεν υπάρχει άνδρας στη θέα κάποιας τέτοιας γυναίκας που να πεί οχι.. απλά κράζουν έτσι για τη μανούρα κάποιοι γτ χαβαλεδιάζουν που απαντάτε.. ουτε αυτοί τα πιστεύουν αυτά που λένε..
Full Photoshop στη μπροστινη φαίνεται πολυ αδυνατη και απο πισω φακλανιτσα σε σχεση με το μπροστά ,αντικειμενικα ειναι οκ αλλα προσοχη στο φωτοσοπη,μπραβο το αλοδαπο μαυρακι,καλα το παει.Η φυλή της εχει επιτυχία σε ολα τα επαγγέλματα.
Ρε τύποι πάρτε κανα huawei με φακο LEICA να βγάζετε το μωράκι..![]()
Βαλε τη ΝΑΓΙΑ να φωτογραφιζει...εγω σν την συναντησω θα νοικιασω gay φωτογραφο