Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την ίδια έχουμε, κι αλλη μία ξαπλωτή...
είμαι με mac...
αυτό πρέπει να καταλάβουν οι συναγωνιστές ότι εκθειάζοντας το γιουβαρλάκι ή την γνωστή κάμπια που ζητάνε 70-80αρια
παρακινούν και το κουκλάκι από 50 να το πάει 80
να μην διαμαρτύρεστε λοιπόν ότι οι τιμές είναι εκεί που είναι

Πήρα το Μαράκι τηλέφωνο και μου είπε ότι η τιμή είναι στα 50, στο mamba την έβαλε πελάτης χωρίς καν να τη ρωτήσει - βλέπε αγαπούληδες - μάλλον νόμιζε ότι της έκανε εξυπηρέτηση ο
κι απαντούσε κιόλας
Μου ζήτησε να ανοίξω σελίδα στις ανεξάρτητες αν μπορώ και το έκανα. Αυτά τα ολίγα...
γιατί θα το χάσουμε το κορίτσι...πελατης , που τον ειχε αφησει να την βγαλει φωτογραφιες εμω ποζαρε......οτι λεει ψεμματακια ευκολα το εχω πει ε......μαλλον ομως κατι γινεται απο εδω μεσα τελικα που πιανει τοπο
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Ποτέ δεν ξέρεις. Για την ώρα πάντως όλα καλά. Χαχαχα... [glow=red,2,300]Χρησιμοποίησα μία δική σου φωτογραφία στη σελίδα της, ελπίζω να μη σε πειράζει[/glow]... Καλό βράδυ...
Δεν ανέφερα ότι της έφτιαξα σελίδα; Έβαλα τη φωτογραφία που ανέβασες από mamba...
Η δεύτερη ζητάει 100 για ένα χέριρε συναγωνιστες γιαυτες ξερουμε τιποτα?.
Η πρωτη ενταξει μια χαρα το μωρο , το δινουμε , αλλα η δευτερη 50αρι και ενα χερι ασταρι το πολυ , ουτε σεντ παραπανωΗ δεύτερη ζητάει 100 για ένα χέρι