Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ζηταει 80αρια γι αυτους που παιζουν απο mamba και οι και οποιοι δεν την ξερουνε , γι αυτο ζηταει τοσα κι οτι πιασει , εμεις που την ξερουμε απο πριν συνεχιζουμε και την περνουμε με την τιμη εκκινησηςέχουν χωρίσει αλλά εκείνος δεν μπορεί να την ξεχάσει
κι αυτή κάνει προσπάθειες να τον ξεχάσει όπως γνωρίζετε πολύ καλά
όπως κάνει και προσπάθειες επανατοποθέτησης του προϊόντος εφόσον ισχύουν τα 80αρια που ζητάει στο mamba

εννοείταιΖηταει 80αρια γι αυτους που παιζουν απο mamba και οι οποιοι δν την ξερουνε , γι αυτο ζηταει τοσα κι οτι πιασει , εμεις που την ξερουμε απο πριν συνεχιζουμε και την περνουμε στην τιμη εκκινησης![]()
![]()
![]()

για γράψε τηςχαχαχαχα......ειναι online παντα φαινεται.....οτι την λεμε σλουρπ, αραγε το εχει μαθει.......

Την κοβει το mamba, θελει στην κεντρική να φαινεται πρόσωποφώτο γιοκ
.... ε δεν ειναι κι αναγκη να της πουμε και για τα σλουρπ και για το μπου , και γενικα οτι της εχουμε κανει βιογραφικο εδω μεσα , εγω το παω παντως το Μαρακι , ειναι ωραιο κουκλακι και ειναι και ωραιο τυπακι και χαρακτηρας , μπραβο στο μωρακι Μαρακιχαχαχαχα......ειναι online παντα φαινεται.....οτι την λεμε σλουρπ, αραγε το εχει μαθει.......

.... ε δεν ειναι κι αναγκη να της πουμε και για τα σλουρπ και για το μπου , και γενικα οτι της εχουμε κανει βιογραφικο εδω μεσα , εγω το παω παντως το Μαρακι , ειναι ωραιο κουκλακι και ειναι και ωραιο τυπακι και χαρακτηρας , μπραβο στο μωρακι Μαρακι![]()
![]()
![]()
![]()
αυτό πρέπει να καταλάβουν οι συναγωνιστές ότι εκθειάζοντας το γιουβαρλάκι ή την γνωστή κάμπια που ζητάνε 70-80αριαΜαζί σου... Όντως είναι ωραίο μωρό κι εδώ που τα λέμε μπάζα ζητάνε περισσότερα και τα παίρνουνε κιόλας...
με 50 ναιΑξιζει δοκιμη με Μαρια;![]()
πάντως μου έστειλε τώρα 2 φωτός,λέει δικές της,και με έστειλε αδιάβαστο.....δεν εχω αναφέρει ακόμα το οικονομικό....
δεν μπορώ να τις κάνω κοπυ απο το mamba, δεν με αφήνει....για βαλε να δουμε
δεν μπορώ να τις κάνω κοπυ απο το mamba, δεν με αφήνει....