Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κάποτε εμφάνιζε μια γκόμενα ως μαμά της στις φωτοεπισης γνωριζει κανενας κυριος εδω τπτ?? θελει VIP (πληρωμη) για να της στειλω
οκβρε παψε! εδω δινουν 100ρες για κατι σαπιες γριες,τουλαχιστον αυτη κ πιτσιρικα ειναι κ τρωγεται.
βρε παψε! εδω δινουν 100ρες για κατι σαπιες γριες,τουλαχιστον αυτη κ πιτσιρικα ειναι κ τρωγεται.
κάποτε εμφάνιζε μια γκόμενα ως μαμά της στις φωτο
αυτή άξιζε
για την μικρή δεν γνωρίζω
είσαι μόνος σου
μην ασχολειστεενω την εχω πετυχει αρκετες φορες ον λαιν....το ρημαδι τις εχουν στειλει πολλα μνματα κ δεν μ ανοιγει κ ζηταει βιπ....κ ειναι κ αυτο πολυ δυνατο απο εμφανιση κ κορμι
μην ασχολειστε
σωστόςΒρες μου έναν που να τη-τον συνάντησε, έναν! Δε μιλάω για πήδημα αυτο δε θα γινει ποτε γιατί απλά το προφίλ καυλαντιζει κ τιποτα περισσότερο
ή μπορεί να ταϊζονται ορισμένοι γύρω-γύρω οπότε πρέπει να ανέβει η τιμή και να βγουν τα κόστηΟι φώτο δεν είναι δικές της έστελνε όμως δικές αν της ζητούσες
Λοιπόν αυτή είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι μόνη της.
Παλιά ήταν όλα μέσα στην τιμή (100-120 με παζάρια στην διάρκεια) εκτός από πρωκτικό.
Τώρα αν ζητάει όλα αυτά που λέτε και έξτρα σημαίνει ότι την ψωνισε και υπάρχουν αυτοί που τα δίνουν.
Μην τα δίνεται για να λογικευτεί και πάλι.
Παζαρευει μονο την διαρκεια. Δεν θελει να ριξει το κασε. Ενα 150αρι την ημερα την φτανει και καλα κανει. Φαινεται δυνατη παντως,η κυρία 150 και ακατέβατα χωρίς πίσω κίνηση,οταν για χαβαλέ απάντησα 80, μου λέει δεν ενδιαφέρεται......
ε άστην να τη γαμούν με 150Παζαρευει μονο την διαρκεια. Δεν θελει να ριξει το κασε. Ενα 150αρι την ημερα την φτανει και καλα κανει. Φαινεται δυνατη παντως
κάποτε εμφάνιζε μια γκόμενα ως μαμά της στις φωτο
αυτή άξιζε
για την μικρή δεν γνωρίζω
είσαι μόνος σου