Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λιγο κωλαρακι θελουμε ;) μετα ολα θα ειναι οκ
Συναγωνιστή καλημέρα. Σε δικό της χώρο κάνει ραντεβού?Συνάντηση με Καμία σχέση με ότι φαίνεται στις φωτο. Σε αυτές δείχνει νεώτερη ή είναι μερικών χρόνων. Κοντούλα και αξύριστη. Μικρό στήθος που σώνεται από το νόμο της βαρύτητας και της ηλικίας. Ασταμάτητο μπλα μπλα. Σκέφτηκα να την κάνω. Στα του αγώνα μέτρια πράγματα.
Περίπτωση επανάληψης αποκλείεται. Κόστος 50 ευρώπουλα.
Να είμαστε καλά όλοι, εμείς και οι κοπέλες και η ζωή συνεχίζεται...
Πότε την ειδες?Συνάντηση με Καμία σχέση με ότι φαίνεται στις φωτο. Σε αυτές δείχνει νεώτερη ή είναι μερικών χρόνων. Κοντούλα και αξύριστη. Μικρό στήθος που σώνεται από το νόμο της βαρύτητας και της ηλικίας. Ασταμάτητο μπλα μπλα. Σκέφτηκα να την κάνω. Στα του αγώνα μέτρια πράγματα.
Χαιρομαι οταν βλεπω καθημερινους ηρωες ..... που πετσωνουνε ακομα σε θειες και βλεπουν ερωτα στο βαθος του τοπιου ..... Αγαπαμε Ελλαδα , μενουμε Ελλαδαρα , Αθανατη Ελληνικη Λεβεντια

Συναγωνιστή καλημέρα. Σε δικό της χώρο κάνει ραντεβού?
Βρεθηκατε σε χοτελι στο Πειραια ??? ..... η κατεβαινει και σε χοτελια του κεντρου ???Και σε δικό της και σε δικό σου, αλλά όπως μου εξήγησε και έγινε, το πρώτο ραντεβού το θέλει σε ξενοδοχείο για να σε γνωρίσει καλύτερα...
Πότε την ειδες?![]()
![]()
Βρεθηκατε σε χοτελι στο Πειραια ??? ..... η κατεβαινει και σε χοτελια του κεντρου ???
Γιατί, λες να ψήλωσε και να ομόρφηνε σε λίγες μέρες? Αν σου πω τη μέρα, αν είχε μόνο ένα πελάτη εκείνη τη μέρα - που είναι το πιθανότερο, έχω καρφωθεί για το ποιός είμαι και έχει το τηλέφωνο μου. Εχεις συγκεκριμένο λόγο που θέλεις να μάθεις τη μέρα?
Μπά. Δέν δέχετε πια σε δικό της χωρο? Εγω ήμουνα από τούς πρώτους αρχή Σεπτέμβρη. Οχι απλα με έιχε σε δικό της χώρο, αυτό πού φαίνεται στήν φωτό. αλλα είχε καί στο κουδούνι τό όνομα της. Οι φωτό είναι αληθινές όχι παλιές. Απλά είναι αξύριστη.Και σε δικό της και σε δικό σου, αλλά όπως μου εξήγησε και έγινε, το πρώτο ραντεβού το θέλει σε ξενοδοχείο για να σε γνωρίσει καλύτερα...
Μπά. Δέν δέχετε πια σε δικό της χωρο? Εγω ήμουνα από τούς πρώτους αρχή Σεπτέμβρη. Οχι απλα με έιχε σε δικό της χώρο, αυτό πού φαίνεται στήν φωτό. αλλα είχε καί στο κουδούνι τό όνομα της. Οι φωτό είναι αληθινές όχι παλιές. Απλά είναι αξύριστη.
αξυρισστη...στα ποδια και στο νιμου να υποθεσουμε...?
δεν πιστευω στο προσωπο...?
Anal έχει στο πρόγραμα της η κυρία ;Συνάντηση με Καμία σχέση με ότι φαίνεται στις φωτο. Σε αυτές δείχνει νεώτερη ή είναι μερικών χρόνων. Κοντούλα και αξύριστη. Μικρό στήθος που σώνεται από το νόμο της βαρύτητας και της ηλικίας. Ασταμάτητο μπλα μπλα. Σκέφτηκα να την κάνω. Στα του αγώνα μέτρια πράγματα.
Anal έχει στο πρόγραμα της η κυρία ;
Έχει με +20