Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Με το νόμο του Picker διασφαλίζεται η αξιοπρέπεια του τίμιου άντρα που φοράει παντελόνια μέχρι κάποια στιγμή να δικαιωθεί η σύνεση και η υπομονή του. Αντίθετα, τα λαμόγια τελικά θα καταρρεύσουν γιατί έχουν μάθει στα εύκολα και δεν έχουν τις ψυχικές αντοχές.
ειναι σαφες για ποιον λεωΓια τον ντοπα λες;
Αυτό είναι ομοφυλοφιλία.πικερ θελω να χυσω στην καραφλα σου![]()
πικερ με ποιο τροπο ακριβως θα καρφωνεις τους αντρες που πανε στα μπουρδελα στις συζύγους? δεν το εχω καταλαβει.
τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχατυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
εγω σε στηριζω για το πορνογυαλι σου, για το μπλουζακι - πιτζαμα, για το σημα της νικης και για το οτι εισαι μια κατηγορια μονος σου
[size=90pt]θα νικησουμε[/size]

τυπε σε στηριζω ΑΠΟΛΥΤΑ γιατι βγαζεις σελφι μεσα στο τακτοποιημενο σου υπνοδωματιο που εχεις απο παιδι, με το στρωμενο κρεβατακι σου, το κομοδινακι σου, τη σιφινιερα σου, τα παστρικα πραγματα σου κι ας αρχισε το μεγαλο μετωπο (καραφλετα) λογω του οτι βαδιζεις ολοταχως στα 40, κι ας μην εχεις γκομενα, κι ας σε κραζουν ολοι
εγω σε στηριζω για το πορνογυαλι σου, για το μπλουζακι - πιτζαμα, για το σημα της νικης και για το οτι εισαι μια κατηγορια μονος σου
[size=90pt]θα νικησουμε[/size]

[size=20pt]θα νικησουμε[/size]
Ξημεροβραδιαζεται στο μεταξι και το παιζει ντετεκτιβ.
Toν εχω δει εξω απο το παρκινγ του ξενοδοχειου πριβε να τραβαει φωτογραφιες τις πινακιδες των αυτοκινητων.
Δεν θέλει αρχιδια αλλά παράνοιαΠαντος οφειλω να τον παραδεκτω τον picker, ποιος αλλος εχει τα @@ να βαλει photo του....;

ποιος ο λογος να βαλεις φωτο σου χυμα σε μπουρδελοσαιτ;
Πόσταρε πρώτα κώλο και μετά φάτσαποιος ο λογος να βαλεις φωτο σου χυμα σε μπουρδελοσαιτ;