Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σας έχει φάει η μαλακία κακομοίρηδες. Εγώ έχω κόψει μαχαίρι τη μαλακία από το 2010. Κόψτε κι εσείς τη μαλακία για να σωθείτε.
Δε θα στελναμε ποτε πμ σε βρωμομουνο ακομα και αν μας ετρωγε η μαλακια. Καναμε μεγαλο αγωνα για να διωξουμε μουνιτσες, μπουμπ, μπαιτ με το Λακη και αλλους αρρενες πολεμιστες!!!!
Τους μουνοδουλους που υποστηριζαν την παρουσια τους για να χαριεντιζονται τους πατησαμε κατω σαν σκουλικια.
Εισαι εχθρος των ανδρων Πικερ. Στα σκουπιδια ο νομος σου.

Αυτούς τους πείραξε επειδή έστελνα pm και δεν έκανα τη συζήτηση δημόσια. Σιγά μην τους καλέσω και για θεατές όταν τη γαμάω. Απλά είναι εμπαθείς γιατί αυτοί κάθονται με τις ώρες και μιλάνε στο forum με τα μουνιά του site κι εγώ πήγα να τους τη φέρω από πίσω.

Αυτούς τους πείραξε επειδή έστελνα pm και δεν έκανα τη συζήτηση δημόσια. Σιγά μην τους καλέσω και για θεατές όταν τη γαμάω. Απλά είναι εμπαθείς γιατί αυτοί κάθονται με τις ώρες και μιλάνε στο forum με τα μουνιά του site κι εγώ πήγα να τους τη φέρω από πίσω.
Από την στιγμή που πήρες εσύ την πρωτοβουλία και έστειλες πρώτος π.μ., είσαι ξεφτίλας προσκυνομουνάκιας και ψεύτης στο κομμάτι του νόμου σου που αναφέρεις ότι δεν δίνουμε καμία αξία στις γκόμενες. Με το τα στέλνεις π.μ. στην κάθε φακλάνα που το παίζει μουνάρα πίσω από έναν υπολογιστή, της δινεις αξία γιατι τις τρέφεις το εγωισμό. Όλα τα υπόλοιπα που μας αραδιαζεις είναι παπαριές για να δικαιολογήσεις την έμφυτη τάση σου στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα.
Εμείς τις ξεφτιλίζουμε φόρα παρτίδα, και επειδή το κάνουμε δημόσια, η καύλα τους χτυπάει κόκκινο και μας στέλνουν αυτές πρώτες "αγαπησιάρικα" π.μ. Και ΝΑΙ, μπορείς να έλθεις θεατής να παίρνεις μάτι και να μαλακίζεσαι όταν γαμάμε, επειδή εμείς γαμάμε. Δεν ζητάμε να μας βαλουν κωλοδάχτυλο.
Κατάλαβες τώρα ξεφτιλισμένε κλαψομουνάκια πιρφόρε;
α καλα...απ αυτα που εγραψε, σ αυτα κατεληξες εσυ?δηλαδη ειναι κακο που απαντησε σε πμ που του εστειλε?
και εσυ μιλαγες μαζι της το ξεχασες,οπως και εγω φυσικα
δεν ξεραμε οτι ειναι κλωνος και ο καθενας ειχε τους λογους του που της μιλαγε
α καλα...απ αυτα που εγραψε, σ αυτα κατεληξες εσυ?
δηλαδη ειναι κακο που απαντησε σε πμ που του εστειλε?
το ζητημα δεν αφορα τον αγιο ή εσενα, ή αν ειναι γενικα καλο ή κακο να συνομιλεις με θηλυκα, αλλα συγκεκριμενα το οτι ενω ο πικερ μας τα χει κανει τσουρεκια με τους νομους τους και την απολυτοσυνη του, επαναλαμβανοντας ξανα και ξανα "μην τους δινεται καμια αξια κτλ...", καθεται και συνομιλει -ΠΥΡΦΟΡΙΖΕΙ- με οποιο θηλυκο(;) του κουνισει την ουριτσα.....
κοινως ο ιδιος με τη συμπεριφορα του αναιρει το νομο του, και οπως προειπε κι ο αγιος, μας αραδιαζει ενα σωρο παπαριλικια κι αμπελοφιλοσοφιες για να δικαιολογησει "την έμφυτη τάση του στον πιρφορισμό και στο σαλιάρισμα"
δηλαδη ειναι κακο που απαντησε σε πμ που του εστειλε?