Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Εχουνε γραψει και εχεις γραψει και εσυ τα Παντα για αυτην..Τι αλλο δηλ Συνταρακτικο να γραψω εγω;Οτι κανει Τουμπες στο κρεββατι;Ανεφερα οτι δεν ηταν και τοσο καλη για τον Ντορο που δημιουργηθηκε,Αρα σημαινει πως δεν Μαρεσε και δεν Τρελαθηκα,Αρα τι κριτικη να γραψω..Αερολογιες και Επαναληψεις;Οσο αφορα για εμφανιση-αποδοση υπαρχει και η Βαθμολογια που της εβαλα...παντα ολα αυτα και εγω Καλοπροαιρετα στα λεω!!
εμενα μου ειπε πως οι Ελληνες ειστε προσοντουχοι απο οτι βλεπω πω πω ...βεβαια ξερω τι  θα πει και στον Ρουμανο που θα παντερευτει '''εγω μωρο δεν ξερω εισαι ο 2ος ...που να ξερω;'' :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
εμενα μου ειπε πως οι Ελληνες ειστε προσοντουχοι απο οτι βλεπω πω πω ...βεβαια ξερω τι  θα πει και στον Ρουμανο που θα παντερευτει '''εγω μωρο δεν ξερω εισαι ο 2ος ...που να ξερω;'' :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: Παρθενοπιπιτσα θα το παιξει στον ΡουμανοΠιρφορακο της!! :s&m_1:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: Παρθενοπιπιτσα θα το παιξει στον ΡουμανοΠιρφορακο της!! :s&m_1:
ξερεις ρε φιλε ολες τα ιδια θα λενε ...ασε που και οι εκάστοτε γκομενες  μας απο αυτα που μας λενε ξερουμε τι ειναι αληθεια;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
ιταλια εχει σκοπο να μεινει...ρουμανια δε γυρναει με τιποτα..κατα τα λεγομενα της!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
χορηγοι της dolce vita λοιπον....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ξερεις ρε φιλε ολες τα ιδια θα λενε ...ασε που και οι εκάστοτε γκομενες  μας απο αυτα που μας λενε ξερουμε τι ειναι αληθεια;
Οτι εχουνε κανει μονο 3 σχεσεις πιο μπροστα..και οτι μαζι μας κανουνε τα καλυτερα Γαμησια και νιωθουν για πρωτη φορα οτι ενας Αντρας δεν τις θελει μονο για το κρεββατι :2funny: :2funny:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Οτι εχουνε κανει μονο 3 σχεσεις πιο μπροστα..και οτι μαζι μας κανουνε τα καλυτερα Γαμησια και νιωθουν για πρωτη φορα οτι ενας Αντρας δεν τις θελει μονο για το κρεββατι :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: και οτι δεν εχουν κανει sex χωρις σχεση κλπ κλπ κασετα

elihakos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
πως ειναι η φαση; μπαινω σε ενα μπουρδελο και λεω θελω να γαμησω; διαλεγω εγω κοπελα; τιμες;

Μπαίνεις όμορφα ωραία και κάθεσαι στον καναπε αν εχει αλλιώς μενεις για λιγο όρθιος και ερχεται η Τσατσα και σου λεει το προγραμα και καπακι ερχεται η κοπέλα να την δεις ...δεν λες τιποτα και αναλόγως αν σε αρεσει παιρνας η αποχωρείς όμορφα και ωραία αν δε σε άρεσε η κοπέλα ...δε δίνεις αναφορά σε κανέναν,εσυ εχεις τα λεφτα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
πως ειναι η φαση; μπαινω σε ενα μπουρδελο και λεω θελω να γαμησω; διαλεγω εγω κοπελα; τιμες;
Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.488
Πόντοι
16.746
Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.
:2funny: μια απορια εχω ρεκτη μου! Με καποτα 'η ακα? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom