Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.521
Πόντοι
4.587
Φίλε στο 2 είναι η σαντρα πήγα και την  προτείνα στον jimiadis ...να πας πολύ καλή έγραψε κριτική ο jimiadis την άλλη την είδα όμορφη αλλά ξενέρωτη δείχνει
εγω οταν πηγα το νουμερο 1 ητανε κλειστο μονο το 2 δουλευε...οποτε εκει ειναι και η σαντρα!!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εν τω μεταξυ να προσθεσω σχετικα με την χωροθετηση των στουντιο (ισως να αλλαξει και στο site) ....εχουν βαλει το γωνιακο 1ο λας βεγκας ερημιτη 1, το κοκκινο διπλα ερημιτη 3, 2 σ αυτο της σαντρας αλλα διπλα ειδα φτιαχεται ενα αλλο που αν δεν ειναι συνεχεια θα παρει αυτο το 2 και το αλλο το 4 ...του ερημιτη το καγκελο  :2funny: :2funny: :2funny:

Chris_reg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα είμαι νεος και στο σαιτ και σε φασεις με μπουρδελα.  :2on1: θελω πολύ να παω αλλα ειμαι αρκετα ντροπαλος και δεν θελω να απογοητευτω με το αποτέλεσμα.
τι εχουν να μου προτείνουν οι πιο εμπειροι του είδους;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
Με την πρωην τουμπανιεθ τυπε και γω εφαγα ητα την προηγουμενη φορα που ηρθε καμμια σχεση με τις φωτο φυσικα το καταλαβα στο δωμα μεσα οπου ηταν πλεον αργα να την κανω με ελαφρα πηδηματακια οποτε ενα 40αρι χαμενο

+1    τη γαμούσα και λυπόμουνα ρε φίλε ταυτόχρονα...

κρίμα..

αρκετά έβγαλε τόσα χρόνια, χαλάλι της αλλα δεν έπρεπε να γυρίσει

θα φάει μεγάλο ψυχολογικό ξενέρωμα να την βλέπουν και να την αποφεύγουν σαν κάτι μπάζα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
καλησπέρα είμαι νεος και στο σαιτ και σε φασεις με μπουρδελα.  :2on1: θελω πολύ να παω αλλα ειμαι αρκετα ντροπαλος και δεν θελω να απογοητευτω με το αποτέλεσμα.

Τύπε,να ξεκινήσουμε απο τα βασικα,εισαι 18+ ???

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

μην πας δεν ειναι για σενα τα μπουρδελα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
+1     τη γαμούσα και λυπόμουνα ρε φίλε ταυτόχρονα...

κρίμα..

θα φάει μεγάλο ψυχολογικό ξενέρωμα να την βλέπουν και να την αποφεύγουν σαν κάτι μπάζα
Στ αρχιδια μας ρε φιλε επιλογη της

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
η απολυτη απατη πλεον η τουμπανιεθ....φυσικα και μονο οτι χρησιμοποιεί τις ιδιες φωτο πριν γινει μανα....πρεπει να σε βαζουν σε υποψίες..

κριμα κριμα παει το καλο το στανταρακι...
Γιατι ρε παιδια;τι αλλαξε;παχυνε; έγινε κομοδινο;τι σας χαλασε;να μην περάσουμε δλδ από εκει;

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
+1     τη γαμούσα και λυπόμουνα ρε φίλε ταυτόχρονα...

κρίμα..

Μου κάνει εντυπωση;γιατί χαλαστηκες;

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Με την πρωην τουμπανιεθ τυπε και γω εφαγα ητα την προηγουμενη φορα που ηρθε καμμια σχεση με τις φωτο φυσικα το καταλαβα στο δωμα μεσα οπου ηταν πλεον αργα να την κανω με ελαφρα πηδηματακια οποτε ενα 40αρι χαμενο
Και εσύ ραπ;αυτή ήταν καλή μέσα θυμάμαι. Να δώσω άκυρο δλδ;

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Ε μην κοροϊδεύεις τώρα. Σκοπός είναι να γλιτώσω το 40αρι.τι άλλαξε θα μας πειτε;έβαλε κιλα;

εγω δεν εχω παει προσωπικα δεν ξερω αλλα βλεπω πολλες αρνητικες κρητικες οι οποιες με προκαταβαλουν αρνητικα γιαυτο πρεπει να εμπιστευοματε και το ενστικτο μας και να δοκιμαζουμε μπορει για σενα να γινει στανταρακι του αλου το κομοδινακι :grin:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Οκ. Ας απαντήσουν τότε αυτοί που πήγαν.  Να μάθουμε τον λόγο που έφαγε άκυρο η τουμπανιεθ

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
36
Τι εννοεις;το ότι ήταν αρνητικες;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Πριν απο λιγο Καταθεση στην Σαντρα απο Π.Ερημητη..Ενταξει απλα καλη!!Οχι τοσος Ντορος που Δημιουργησατε μερικοι..Ακολουθει Κριτικη!!Παντως πηρα και το Κοπλιμεντα μου για το..Ανακοντα μου!! :2funny: :2funny:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο Καταθεση στην Σαντρα απο Π.Ερημητη..Ενταξει απλα καλη!!Οχι τοσος Ντορος που Δημιουργησατε μερικοι..Ακολουθει Κριτικη!!Παντως πηρα και το Κοπλιμεντα μου για το..Ανακοντα μου!! :2funny: :2funny:

ποσα ρε φιλε τον εχεις να συκγρινουμε τα φιδια μας

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Και εσύ ραπ;αυτή ήταν καλή μέσα θυμάμαι. Να δώσω άκυρο δλδ;
Moλις τη δεις μεσα απο κοντα θα μετανιωσεις τα φραγκα που εδωσες με εμενα σε υπηρεσιες ηταν καλη αλλα εμφανισιακα χαλασε πολλη πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom