azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
ποσα ρε φιλε τον εχεις να συκγρινουμε τα φιδια μας
Παιδια,ειμαι και γω εδω
ποσα ρε φιλε τον εχεις να συκγρινουμε τα φιδια μας
Παχυνε;ασχημυνε; είναι κρυα;ψυχρη;βοηθήστε λίγο.Moλις τη δεις μεσα απο κοντα θα μετανιωσεις τα φραγκα που εδωσες με εμενα σε υπηρεσιες ηταν καλη αλλα εμφανισιακα χαλασε πολλη πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ
21εκατιστα φιλέ..η Σάντρα έπαθε πλάκα..Αυτή μου είπε πως είναι Ανακόντα!!ποσα ρε φιλε τον εχεις να συκγρινουμε τα φιδια μας
Παχυνε;ασχημυνε; είναι κρυα;ψυχρη;βοηθήστε λίγο.
21εκατιστα φιλέ..η Σάντρα έπαθε πλάκα..Αυτή μου είπε πως είναι Ανακόντα!!![]()
Τυπε για να σου λεμε χεστο χεστο διαφορετικα πανε να δεις να δοκιμασεις και να μας πεις εντυπωσειςΠαχυνε;ασχημυνε; είναι κρυα;ψυχρη;βοηθήστε λίγο.
Παχυνε;ασχημυνε; είναι κρυα;ψυχρη;βοηθήστε λίγο.
Ευχαριστω φιλεεχει γίνει πετσί και κόκκαλο ρε φίλε... ο κόλος δεν υπαρχει.. μόνο κόκκαλα
συνεχίζει και είναι πολύ θερμή μέσα, πολυ ευγενική
αν την ήξερες απο παλια θα καταλάβεις.
ειναι καλη...το οτι γραφουνε και ρωτανε για αυτην δεν παει να πει οτι την κανουνε αστερι...ο ντορος γινεται για το που θα την βρουνε οχι για το ποσο καλη ειναι...να ξεχωριζετε τον ντορο αναλογα με το τι γραφεται στα ποστ...αλλο ο ντορος για υπηρεσιες και αλλο για να την βρουνε!!Πριν απο λιγο Καταθεση στην Σαντρα απο Π.Ερημητη..Ενταξει απλα καλη!!Οχι τοσος Ντορος που Δημιουργησατε μερικοι..Ακολουθει Κριτικη!!Παντως πηρα και το Κοπλιμεντα μου για το..Ανακοντα μου!!![]()
![]()
ασε φιλε και σε εμας τα ιδια ειπε....21εκατιστα φιλέ..η Σάντρα έπαθε πλάκα..Αυτή μου είπε πως είναι Ανακόντα!!![]()
Εχουνε γραψει και εχεις γραψει και εσυ τα Παντα για αυτην..Τι αλλο δηλ Συνταρακτικο να γραψω εγω;Οτι κανει Τουμπες στο κρεββατι;Ανεφερα οτι δεν ηταν και τοσο καλη για τον Ντορο που δημιουργηθηκε,Αρα σημαινει πως δεν Μαρεσε και δεν Τρελαθηκα,Αρα τι κριτικη να γραψω..Αερολογιες και Επαναληψεις;Οσο αφορα για εμφανιση-αποδοση υπαρχει και η Βαθμολογια που της εβαλα...παντα ολα αυτα και εγω Καλοπροαιρετα στα λεω!!ειναι καλη...το οτι γραφουνε και ρωτανε για αυτην δεν παει να πει οτι την κανουνε αστερι...ο ντορος γινεται για το που θα την βρουνε οχι για το ποσο καλη ειναι...να ξεχωριζετε τον ντορο αναλογα με το τι γραφεται στα ποστ...αλλο ο ντορος για υπηρεσιες και αλλο για να την βρουνε!!
επισης ,σου λεω καλοπροαιρετα οτι επειδη διαβασα την κριτικη σου,για να βοηθηθουνε και οι υπολοιποι,να προσπαθησεις να γραφεις πραγματα που αφορουνε την κοπελα και υστερα το πως την πηδηξες.
το μονο που αναφερεις ειναι το ποσο καλα την πηδηξες και τι σου ελεγε για το πουλι σου...αυτο δεν βοηθαει κανενα..εμφανιση-αποδοση..κανεις δεν ενδιαφερεται για τους διαλογους που κανουμε με τις πουτανες!!
Το μπεργκερ του πεσε βαρυ φαινεται!!!!![]()
![]()
επιτελους αναφορα μπουχου ....με ελλειψεις στα μαγαζια που περασε ....βαρυνες;;;
τ οτι εχω γραψει δεν αποτελει και κανονα..πρεπει παντα να γραφουμε εμφανιση και αποδοση γιατι μπορει να υπαρξει αλλαγη πχ.τουμπανιεθ..και 1-2 αναφορες=0..ειναι καλο να αναφερονται εμφανιση και αποδοση γιατι ετσι υπαρχει σταθεροτητα!!ο αλλος μπορει να πει ηταν 2 κριτικες δε τις πολυπιστευω ..αν ειναι 10 και ιδιες..τοτε ο αλλος παει καπου στα σιγουρα...οποτε να γραφεις ειναι καλο...ο αντισθενης το εχει επισημανει πολλες φορες!!Εχουνε γραψει και εχεις γραψει και εσυ τα Παντα για αυτην..Τι αλλο δηλ Συνταρακτικο να γραψω εγω;Οτι κανει Τουμπες στο κρεββατι;Ανεφερα οτι δεν ηταν και τοσο καλη για τον Ντορο που δημιουργηθηκε,Αρα σημαινει πως δεν Μαρεσε και δεν Τρελαθηκα,Αρα τι κριτικη να γραψω..Αερολογιες και Επαναληψεις;Οσο αφορα για εμφανιση-αποδοση υπαρχει και η Βαθμολογια που της εβαλα...παντα ολα αυτα και εγω Καλοπροαιρετα στα λεω!!
Σωστο αυτο που λες..Επιφυλασσομαι για πιο Λεπτομερη κριτικη την αλλη φορα!!τ οτι εχω γραψει δεν αποτελει και κανονα..πρεπει παντα να γραφουμε εμφανιση και αποδοση γιατι μπορει να υπαρξει αλλαγη πχ.τουμπανιεθ..και 1-2 αναφορες=0..ειναι καλο να αναφερονται εμφανιση και αποδοση γιατι ετσι υπαρχει σταθεροτητα!!ο αλλος μπορει να πει ηταν 2 κριτικες δε τις πολυπιστευω ..αν ειναι 10 και ιδιες..τοτε ο αλλος παει καπου στα σιγουρα...οποτε να γραφεις ειναι καλο...ο αντισθενης το εχει επισημανει πολλες φορες!!
σε περιμενουμε και σε καμια συναντησηΣωστο αυτο που λες..Επιφυλασσομαι για πιο Λεπτομερη κριτικη την αλλη φορα!!
Λιαν συντομως..σε περιμενουμε και σε καμια συναντηση