Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για δωσε ονομα ρε παικτηΠαιδία είμαι καιρό στο zoo.gr και προσφάτος έχω γίνει φίλος με κάποια από Αθήνα που γαμιέταιγια δωράκι. Η Κυρία ειναι 45 από χαλάνδρι..... Έχει κανεις υπόψη κάτι.....
Παιδία είμαι καιρό στο zoo.gr και προσφάτος έχω γίνει φίλος με κάποια από Αθήνα που γαμιέταιγια δωράκι. Η Κυρία ειναι 45 από χαλάνδρι..... Έχει κανεις υπόψη κάτι.....
Κι εγω στο zoo εχω βρει πολλες από 20 εως 45 χρονων, και η ταριφα που επικρατει είναι το πενηνταρικο. Εχει γινει βιζιταδικο εκει μεσα, με λιγα λογια. Σημεια των καιρων....και τζαμπα ναι
ειχα πετυχει και δυνατα κομματια με 50ρικο
πες του οτι στο ζοο,παιζει τσαμπα και οχι με δωρακι ;)
εντελώς... μονο εγω δεν μπορω να μπωΜπαινουν πολλες πουτανες και τραβελια
Οι τροποι σου απο τον τροπο π μιλας φαινονταιΣτο τσατ του zoo αναφερεστε? Εγω δεν εχω πετύχει πουτανακι παρα μονο κανονικές γυναίκες που μπαίνουν για τσατ.
Τραβέλια και πουστρόνια που το παιζουν γυναίκες υπάρχουν σε όλα τα τσατ δυστυχως.
Οι τροποι σου απο τον τροπο π μιλας φαινονται
Τι να σ πω
Λυπαμαι

Απλα ποτε δεν καταλαβα γιατι αν δε με αφορα κατι κ ειναι εξω απο τα θελω μου πρεπει να βρισω κ να μ βγει η ρατσιστικη μου πλευρα!!! Αιωνιο προβλημα σαυτο τον τοπο δυστυχως