Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εισαι μεγαλος zadΗ γυναικα που ποτε δεν εχει φοβηθει πουτσο…Sexy όπως παντα… Κριτικη εχω στειλει σημερα....Θα την διαβασετε οταν ανεβει....
![]()
![]()

Γειά σου ζαντ παιχτη. Χωρίς εσένα ερημωσε ο τοποςΗ γυναικα που ποτε δεν εχει φοβηθει πουτσο…Sexy όπως παντα… Κριτικη εχω στειλει σημερα....Θα την διαβασετε οταν ανεβει....
![]()
![]()
Ειχα παει στη Μαγια 3 μηνες πιο πριν υστερα απο τα καλα σχολια που ειχα διαβασει.Για τα δικα μου γουστα παντα , σε εμφανιση κατω του μετριου. Ουτε στο δρομο δε νομιζω να γυριζα να την κοιταξω. Πολυ ευγενικη αλλα δε φτανει αυτο!Τελειωσα και για αλλη μια φορα απορησα γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου!
ΤΕΛος το ειπαμε ο ανθρωπος το κατεχει το αθλημα
ο υπερκατασκοπος του πληρωμενου σεξ ZAD
Η γυναικα που ποτε δεν εχει φοβηθει πουτσο…Sexy όπως παντα… Κριτικη εχω στειλει σημερα....Θα την διαβασετε οταν ανεβει....
![]()
![]()
sexy milfara !!!!Σημερινη συναντηση με την κυρια...Ολα καλυτερα πολυ καλυτερα απο αλλες φορες...Την Δευτερα κριτικη+φωτος για τους καλους φιλους...
Η γυναικα που ποτε δεν εχει φοβηθει πουτσο…Sexy όπως παντα… Κριτικη εχω στειλει σημερα....Θα την διαβασετε οταν ανεβει....
![]()
![]()

δεν εμενες λιγο ακομα να το καναμε τριολολο? ;)Ζαντ ....χαχαχα !!! πεs μου οτι ησουν και το ραντεβου μετα απο μενα ??? χαχαχχα !!! εκει ημουν και εγω !!!! απογευματακι !!! ;) ;)
ρε μάγκες εγώ θα το πω και ας γίνω ο "κακός" του νήματος
για να γαμήσετε την γυναίκα της φωτογραφίας πληρώνεται ή πληρώνεστε ?![]()

παρακμη στο μεταξι εχεις τις ιδιες υπηρεσίες και περνας το ιδιο καλα?ρε μάγκες εγώ θα το πω και ας γίνω ο "κακός" του νήματος
για να γαμήσετε την γυναίκα της φωτογραφίας πληρώνεται ή πληρώνεστε ?![]()
Εσυ αν πας κατω κει πες να ερθω να μου πιασεις το χερι να με μαθεις? ΟΚ? μην με ξεχασεις!! ;)παρακμη στο μεταξι εχεις τις ιδιες υπηρεσίες και περνας το ιδιο καλα?![]()
ε αφου τα εχουμε πει ;)Εσυ αν πας κατω κει πες να ερθω να μου πιασεις το χερι να με μαθεις? ΟΚ? μην με ξεχασεις!! ;)

;)ε αφου τα εχουμε πει ;)
Και εσυ κανονισε κανενα ποτακι![]()
![]()
![]()
φιλε μου αν με δεις πως ειμαι δλδ τι χαλια εχω, και παλι καλα που καθησε και ας εδωσα ενα ματσο χαρτια!!![]()
![]()