kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.504
- Πόντοι
- 9.115
ο μαυρος θανατος ζει?
Ζει και βασιλεύει τύπε και συνεχίζει τις μοναχικές τσάρκες στην πιάτσα

ο μαυρος θανατος ζει?
Ζει και βασιλεύει τύπε και συνεχίζει τις μοναχικές τσάρκες στην πιάτσα![]()
.Δεν γουστάρει να έχει επαφές με σάιτ ούτε με άτομα που έκαναν παλιά μαζί τσάρκες γιατί όλοι αποδείχτηκαν πουλημένοι όπως λέει
![]()
![]()
![]()
ηταν αληθεια οτι ειχε σχεση και πιρφοριζε απο ερωτα? γιαυτο τσαντιστηκε με τα παιδια επειδη τον εδωσαν στεγνα?
Τι λες ρε τύπε,τι πιρφοριές είναι αυτές![]()
![]()
![]()
.Ποτέ δεν έκανε σχέση ο μαύρος θάνατος με καμία γκόμενα,παραμένει πάντα ένας από τους σκληρότερους και πιο βάρβαρους μύστες της πιάτσας
![]()
![]()
Άκου λοιπόν φιστωμένε μαλάκα ότι οι υπηρετούντες του ΠΝ οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι σαν τα μούτρα σου,κλέβουν ο ένας από τον άλλον![]()
![]()
![]()
,από λεφτά,λάπτοπ μέχρι πετσέτες,παπούτσια,εσώρουχα,σαμπουάν,οδοντόκρεμα κλπ.
![]()
.Εκεί τους κατάντησαν οι ελλεινίδες και κλέβει ο ένας τον άλλον για να τα δώσουν στις σάπιες ελλεινίδες που τους καπέλωσαν παλιοξεφτίλες πιρφόροι
![]()
![]()
.
Τελικά είσαι ακόμα ποιο ξευτιλισμένος, κοροιδεύεις το Πολεμικό Ναυτικό που σε ζει, δεν τιμας την στολή σου και κλεβεις την μάνα σου για να πας στο μεταξουργείο.
Αφου κλεβεις τη μανα σου ανετα κλεβεις και τους συναδελφους σου.
Ελπιζω το 2016 να σου ερθει με ενα ωραίο ναυτοδικείο και με μια απόταξη.
ανετα κλεβεις και τους συναδελφους σου.
βασικα στο ναυτικο ειναι παραδοση αυτο δεν ειναι τοσο κακο![]()
Τελικά είσαι ακόμα ποιο ξευτιλισμένος, κοροιδεύεις το Πολεμικό Ναυτικό που σε ζει, δεν τιμας την στολή σου και κλεβεις την μάνα σου για να πας στο μεταξουργείο.
Αφου κλεβεις τη μανα σου ανετα κλεβεις και τους συναδελφους σου.
Ελπιζω το 2016 να σου ερθει με ενα ωραίο ναυτοδικείο και με μια απόταξη.
Έτσι είναι πουστράκο,το ναυτικό μας μεγάλωσε στην αλητεία![]()
![]()
![]()
.Εσένα πάντως το 2016 θα σου μπει σε μια μαλαπέρδα στην κωλάρα σου,κρεάτινη,πλαστική ότι βρεις θα την αρπάξεις
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια ενας ουκας απο ναυτης που να εμεινε μονιμος ποσα λεφτα περνει?
Χρονιάρες μερες ,σου την εδωσε παλι και μας πετάς όλους σε ενα τσουβαλι..Προσεχε τα λόγια σου,γιατι Χριστουγεννιατικα δεν εχω ορεξη για αναφορές..Σου εχω πει και αλλη φορά ότι σε βρισκω σε μια μερα..Δεν μιλάω γιατι δε θελω να σχοληθώ,αλλα με το ΠΝ λίγα..Αν μη τι άλλο σεβασου ότι σε συντηρει...Και πλουσιοπάροχα μαλιστα..Άκου λοιπόν φιστωμένε μαλάκα ότι οι υπηρετούντες του ΠΝ οι οποίοι σχεδόν όλοι είναι σαν τα μούτρα σου,κλέβουν ο ένας από τον άλλον![]()
![]()
![]()
,από λεφτά,λάπτοπ μέχρι πετσέτες,παπούτσια,εσώρουχα,σαμπουάν,οδοντόκρεμα κλπ.
![]()
.Εκεί τους κατάντησαν οι ελλεινίδες και κλέβει ο ένας τον άλλον για να τα δώσουν στις σάπιες ελλεινίδες που τους καπέλωσαν παλιοξεφτίλες πιρφόροι
![]()
![]()
.
Χρονιάρες μερες ,σου την εδωσε παλι και μας πετάς όλους σε ενα τσουβαλι..Προσεχε τα λόγια σου,γιατι Χριστουγεννιατικα δεν εχω ορεξη για αναφορές..Σου εχω πει και αλλη φορά ότι σε βρισκω σε μια μερα..Δεν μιλάω γιατι δε θελω να σχοληθώ,αλλα με το ΠΝ λίγα..Αν μη τι άλλο σεβασου ότι σε συντηρει...Και πλουσιοπάροχα μαλιστα..
ΥΓ:Καλές γιορτές σε όλους σας..
Καλως...Φανταζομαι να γνωρίζεις οτι τα mail στοιχειοθετούν αδικημα..Μην κλαίγεσαι μετα...Τι να πεις ρε πιρφόρε,αφού ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια![]()
.Άσε τώρα τις παπαριές με τις αναφορές γιατί έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν πόσο κότα είσαι
![]()
,κοίτα εκεί τα δικά σου τα ξεφτιλίκια και άσε αυτούς που μπορούν να γράφουν τις αλήθειες
![]()
![]()
Καλως...Φανταζομαι να γνωρίζεις οτι τα mail στοιχειοθετούν αδικημα..Μην κλαίγεσαι μετα...
ΥΓ: Ακόμα σε περιμένω στο καφε στη Συγγρού,ετσι για να ξερουμε ποιος ειναι η κότα..Αντε τωρα κρυψου πισω από το πληκτρολόγιο και αρχισε να ποσταρεις μαλακίες να φτιαχτούμε Χριστουγεννιάτικα..
Καλως...Φανταζομαι να γνωρίζεις οτι τα mail στοιχειοθετούν αδικημα..Μην κλαίγεσαι μετα...
ΥΓ: Ακόμα σε περιμένω στο καφε στη Συγγρού,ετσι για να ξερουμε ποιος ειναι η κότα..Αντε τωρα κρυψου πισω από το πληκτρολόγιο και αρχισε να ποσταρεις μαλακίες να φτιαχτούμε Χριστουγεννιάτικα..
Με παρασυρεις σε κουβεντες που δεν εχουν νοημα..Θα τα πουμε από κοντα το καλοκαιρι..Δεν πίνω καφέ ρε πιρφόρε στο είχα πει και τότε![]()
.Κι εγώ σε περιμένω στη Φυλής,ή αν ήθελες να περνούσες και από Σαλαμίνα για ποιο επίσημα αλλά είπες ότι σου πέφτει μακριά
![]()
![]()
.Δεν σε παίρνει εσένα να μιλάς για αδικήματα,μου τα είχες πει και παλιά αυτά και σε είχα ξεφτιλίσει σε όλη την φρεγάτα και να ξέρεις ότι σε είχα βρει πρώτος,με ονόμα,βαθμό,φωτό κλπ.Άντε πιες το χαμομήλι σου τώρα μη πάθεις κανα έμφραγμα στην ηλικία σου
![]()
![]()