Μπου τα παντα ολα..Αλίμονο σε μας τους εισοδηματίες χαχαχαχαχααχαχ

Μπου τα παντα ολα..Αλίμονο σε μας τους εισοδηματίες χαχαχαχαχααχαχ
99,99999% γραφειο.
πηρες τηλεφωνο? Αν οχι παρε και πες μου και εμενα γιατι ειναι η στιγμη που μολις την ερωτευτηκα φιλε μου...
ΓΡΑΦΕΙΑΡΑΟλα σε αρα?
Μουναρα γυναικαρα πουτσαρα >![]()
Einai voulgara i katerina/malkotto exei profile edo
προφίλ με τη όνομα;;; Άλλες πληροφορίες καλή τραβάει ανηφόρα;;;Einai voulgara i katerina/malkotto exei profile edo![]()
Einai voulgara i katerina/malkotto exei profile edo![]()
προφίλ με τη όνομα;;; Άλλες πληροφορίες καλή τραβάει ανηφόρα;;;
ντροπαλή στην αρχή, δυσκολεύεται να πάρει προτοβουλίες αλλά συν το χρόνο λύνεται και γίνεται έως και θερμή. όταν τη στύνεις στα 4 βλέπεις ένα κωλαράκι μούρλια. τα κωλοσκάμπιλα τα δέχεται, μπορεί και με χαρά. δεν το παίζει ψευτοκαυλωμένη. την πήρα σπίτι μου και μετά από μια ώρα γεμάτη μου λέει: φεύγω, με περιμένει ο άντρας μου έξω. τους ευχήθηκα μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή σε προάστειο του Φιέρι από μέσα μου και έφυγε. την (τους) είχα πάρει και πριν 6 μήνες και πριν λίγες μέρες πάλι.sorry, φιλε. Μπορεις να γινεις λιγο πιο κακο αγορι να μας πεις λεπτομερειες? Ο λογος που σε ρωταω ειναι οτι τα 80ε ακα μου το ειπε και απο το τηλεφωνο. Επισης ειπε οτι κανει 80 τα παντα ολα. Το κορμακι το βλεπω απο τις φωτο. Τιποτε αλλο?
πουλαει κι ενα οικοπεδο στη χωρα της Ζακυνθου για οποιον ενδιαφερεται - 120τμ/120.000Ε προσοψη 12μ
δεν ξερω τι γαμησι κανει αλλα ειναι ηλιθια!
με γκουγλαρισμα του τηλ εκτος απ το οικοπεδο φαινονται τα παντα ολα
δεν συνεχιζω αλλο
εντελως ηλιθια!
πουλαει κι ενα οικοπεδο στη χωρα της Ζακυνθου για οποιον ενδιαφερεται - 120τμ/120.000Ε προσοψη 12μη ιδια με την προηγουμενη, απλα τ αβαζω για πιο πολλες φωτο να δεις
λοιπον
ελληνιδα 38
100ε 2 ωρες
ακα πιπα τελειωμα στο στομα (της αρεσει λεει και το επιδιωκει)
αναλ οχι (δεν ηταν και τοσο σιγουρη)
σεντονι ΠΑΝΤΑ με κελεμπια
στο κεντρ μετα τις 530 γιατι δουλευει τα πρωινα
αυτα φιλε μου![]()