εχει δοκιμασει κανεις?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καρα μπαζο του κερατα η κορασιδα!
αυτο το παιζει κυρια αλλα ενας παικτης τη γνωρισε απο στριπτιζαδικο,πηρα κινητο αρχισαμε μπλα μπλα κ ξαφνικα εκοψε!
Φαινεται πολυ δυνατο φιλε!! Μακαρι να ειναι του αθληματος............!!!εχει δοκιμασει κανεις?
Είναι και παραειναι. 80 χωρις cim χωρις αναλΦαινεται πολυ δυνατο φιλε!! Μακαρι να ειναι του αθληματος............!!!
Δεν αξιζει, μη το ένα μη το αλλό σε ξενερωνειεχει δοκιμασει κανεις?

,KristinaEINAI η γνωστη ομαδα
λιλια,βαρια,καρινα etc

ναι την έχω καβαλήσει..από φάτσα δε λέει πολλά, αλλά έχει ωραίο σφιχτό κώλο, άγρια μηχανή..εχει δοκιμασει κανεις?
ναι την έχω καβαλήσει..από φάτσα δε λέει πολλά, αλλά έχει ωραίο σφιχτό κώλο, άγρια μηχανή..
είχα δώσει 80 ναι, χωρίς πίσω πόρτα. στα 4 αξίζει πίστεψε με αλλά όχι κάτι φοβερό. σε ένα χοτέλι στην Ποσειδώνος είχα πάει της κακιάς ώραςπου τον δίνει???
στα 80 που ζητά πια είναι η προσφορά της???
είχα δώσει 80 ναι, χωρίς πίσω πόρτα. στα 4 αξίζει πίστεψε με αλλά όχι κάτι φοβερό. σε ένα χοτέλι στην Ποσειδώνος είχα πάει της κακιάς ώρας
είναι το μοντέλο νταβάς από κάτω κ ετσιπαρεπιπτόντως... γραφείο είναι???
την ειχε συναντησει κανεις στη Ροδο οταν ηταν?
καλησπερα παιδες! Μου λεει για μια ωρα 80 φουλ κατασταση... αξιζει?
τα δουλευει?απο το 2011 στο κουρμπετι
Έχουμε καμιά πληροφορία? Μου απαντάει πάντα στο chat, μου έχει στείλει και φωτογραφίες με τις βυζάρες της αλλά ως εκεί. Όταν της λέω να το προχωρήσουμε μου τα μασάει... Έχει δοκιμάσει κανείς?