Αντε να σου πώ και εγώ την άποψή μου.
Οι γυναίκες ως συνηθως δεν ξέρουν τι θέλουν. Ενα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια για να αγοράσουν πρέπει να δοκιμάοσυν 500, και να χρησιμοποιήσουν και 2 - 3 φίλες τους ως συμβουλάτορες.
Πόσο μάλλον για να αποφασίσουν αν γουστάρουν ένα άντρα η όχι.
Επιπλέον αγνοούν ένα βασικό κανόνα. Ο άντρας δεν είναι πίτσα για να τον παραγγείλουν όπως θέλουν. Αυτό που έχουν απέναντί τους πρέπει να παοφασίσουν αν τους κάνει ή όχι. Και δεν τους είναι εύκολο. Η ''επιλεκτότητα'' είναι στα έντσικτα τους, όπως είναι στα ένστικτα των αντρών η πολυγαμικότητα.
Αποτέλεσμα. Οι περισότερες πλην εξαιρέσεων κινούνται περισότερο στη κατεύθυνση του να δουν αν περνάει η μπογιά τους παρά στη κατεύθυνση του να βρούν κάποιον άντρα και ότι προκύψει. Ικανοποιούνται περισσότερο απο το να λένε στις φίλες τους ότι ''βγήκα με 2 την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον δεν θα προχωρήσω με κανένα'' παρά με το να πάνε με ένα αντρα για τον οποίο δεν νοιώθουν σιγουρες.Και σίγουρες νοιώθουν πολύ δύσκολα.
Με τα παραπάνω δεδομένα η στάση που εγώ τουλάχιστον επιλέγω είναι η ακόλουθη. Κάνω τη αρχική μου κίνηση, και περιμένω να δω την ανταπόκριση. Αν η άλλη δεν ανταποκριθεί, η αρνηθεί με δικαιολογία, το πολύ πολύ να κάνω άλλη μια κίνηση και αυτό γιατί έχω δεί ότι κάποιες εξιτάρονται απο τν αίσθηση ότι τις κυνηγάς και το επιζητούν. Αν στη δεύτερη δεν ανταποκριθεί τέλος και πολύ ασχολήθηκα. Πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Δεν θα γίνω μουνόδουλος για καμμιά γυναίκα ακόμη και μοντέλο να είναι. Για κάθε μια που με απορίπτει μπορώ να βρώ άλλες 2 που θα ανταποκριθούν. Και στο κάτω κάτω αν δεν ''χάνεις'' που και πού δεν έχει ενδιαφέρον και το κυνήγι. Για φαντάσου να παίζεις ποδόσφαιρο και σε κάθε σούτ να έβαζες γκόλ, απλά θα το βαριόσουν.
Επίσης αν βγείς μαζί της μια φορά, έπειτα της ζητήσεις να βγείς δεύτερη και δεχθεί, τότε πρέπει στη δεύτερη να ''προχωρήσεις'' και εννοώ αυτό που έλεγε ο Παπαγιανοπουλος, ''χούφτο στην, χούφτο στην''. Αν δεν το κάνεις για μαλάκα θα σε πάρει. Δεν υπάρχει χειρότερο είδος άντρα απο αυτό που καλεί μια γυναίκα 10 φορές σε τραπέζι για να την ''καλέσει'' μια φορά σε κρεβάτι. Καληνυχτάκιας, γκομενοβοσκός, κλπ η πιάτσα βρύθει απο κοσμητικά επίθετα.
Τέλος καλό είναι να θυμόμαστε. Οι άντρες γοητεύονται και εξιτάρονται κυρίως μέσω της όρασης. Οι γυναίκες όμως γοητεύονται και εξιτάρονται 50% μέσω της όρασης και 50% μέσω της ακοής. Πρέπει το μπλά μπλά να το έχεις, και να τους λές ''ανεπιτήδευτα''αυτά που θέλουν να ακούσουν. Ενα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού εκεί παίζεται.
Τέλος το γεγονός ότι σε ''μύριζε'' ερμηνεύεται με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι ότι είναι λίγο βιτσιόζα, πράγμα θετικότατον. Ο δεύτερος είναι ότι η προηγούμενη εμπειρία της ήταν με κάποιο τύπο ''ασβό'' και μάλλον καμένη απο το χυλό φυσάει και το γιαούρ