Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μου άρεσε το φόρεμα της,ασορτί με τον καναπέ μου...άριστη πίπα![]()

Φταίει που είσαι επιρρεπήςΕυχαριστώ πολύ αλλαν ;) ;) ;)
Σήμερα διοργανώνω παρτυ στο σπίτι με παρθενες![]()
![]()
![]()
ευγε πορνε μου!!!!Καλό μήνα από Κισινάου όπως πάντα,σημερινές φωτο...24χρονο

Αυτά είναι μπράβο ρε,μάγκα μουΚαλό μήνα από Κισινάου όπως πάντα,σημερινές φωτο...24χρονο
σαβατοκιριακο θα ιμε χισιναου στιν αγρια στισι του χισιναου!!!.ελπιζο διλαδι γιατι εχο να τελιοσο κατι δουλιεσ τσερνοβτσι και μετα ολοταχοσ για χισιναου!Πότε ανεβαίνεις καβλεα μου?

θιε τασο θελο να πιασο πατο στο δισκοποτιρο τισ λαγνιασ!!!
ι πορνικοτιτα μου αυτι τι στιγμι βρισκετε στο αποκοριφομα!!!
παρεα με τουσ πορνομεταναστεσ του χισιναου(ευτιχοσ ιπαρχουν αυτοι ι ιροικοι πλειμποιδεσ κε μασ κανουν περιφανουσ) θελο να οργανοσουμε ενα πορνοοργιο με ατιθασεσ αμαζονεσ
κε με τα κρεατινα μαστιγια μασ να τισ βασανισουμε μεχρι τελικισ πτοσεοσ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Θιε τασο μου γκρεμισεσ τα γεματα φλοκια πορνοονιρα μου(( >![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με προλαβαίνεις στο τσαφ...Κυριάκη 16 κατεβαίνω Ελλάδα,έλα Παρασκευή βράδυ COCOS θα είμαι με καβλωμένες Μολδαβές που γουστάρουν πουτσα ελληνική με σφιχτοδεμένο κορμί![]()

Respect μέγα μύστη μου Πίτσι!!! Καλά να περάσεις! Θα περιμένω από πρώτο χέρι τις πορνο-εντυπώσεις και ιστορίες σου από τα αμαρτωλά μέτωπα!Θιε τασο μου γκρεμισεσ τα γεματα φλοκια πορνοονιρα μου(( >
Ιχα αναγκι να εκπορνευτουμε παρεα μεχρι εσχατον ,μεχρι τισ προτεσ καυτεσ πορνοιλιαχτιδεσ του ιλιου!!!
Ελπιζο να σε προλαβο γιατι ι αρχιδοσακουλεσ μου ινε πορνοδιογκομενεσ σε βαθμο κακυργιματοσ.
ι βαλανοσ εχι παθι πριαπισμο κ εχι αναγκι να τριπισι καθε τι στο πορνοπερασμα τισ.
ιμε βουτιγμενοσ στι χιτρα τισ λαγνιασ και αποζιτο τιν πορνοεξαχνιοσι!!!![]()
Θιε αλλαν εχι γινι πολι ατακτοσ τελευτεα!!!κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πορνοσ ιποσχομε οτι ι πορνικοτιτα μου θα τρεξι με ιλιγγιοδι πορνο ταχιτιτα κε θα χαρισι τιν χαρα κ τιν μαστουρα τισ ιδονισ σε ολα τα βρομομουνα τισ σοβιετικισ στεπασ!!!Respect μέγα μύστη μου Πίτσι!!! Καλά να περάσεις! Θα περιμένω από πρώτο χέρι τις πορνο-εντυπώσεις και ιστορίες σου από τα αμαρτωλά μέτωπα!
χισε στην αγρια κισηινοτικι στεπα!!!!ευγεε νεεε μουυυ στο μολντολαγνοοο τα σεβι μου μετεφερεεε και παρε φοτο για τον λαοοο
Υ.Γ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙς ΚΑΙ ΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΓΑΖΕΙς ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΟΠΟΥς ΓΑΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΣΑΙΤ!!!
Θιε τασο μου γκρεμισεσ τα γεματα φλοκια πορνοονιρα μου(( >
Ιχα αναγκι να εκπορνευτουμε παρεα μεχρι εσχατον ,μεχρι τισ προτεσ καυτεσ πορνοιλιαχτιδεσ του ιλιου!!!
Ελπιζο να σε προλαβο γιατι ι αρχιδοσακουλεσ μου ινε πορνοδιογκομενεσ σε βαθμο κακυργιματοσ.
ι βαλανοσ εχι παθι πριαπισμο κ εχι αναγκι να τριπισι καθε τι στο πορνοπερασμα τισ.
ιμε βουτιγμενοσ στι χιτρα τισ λαγνιασ και αποζιτο τιν πορνοεξαχνιοσι!!!![]()

είχε και κάτι άλλες vip μας είπε που παίρνανε ογδόντα δολλάρια την ώρα