Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
266
Αδελφοί εν πόρναις,στην προσφάτως λήξασα επαγγελματική μου σταδιοδρομία,αλλά και στην προσωπική μου ζωή έχω δεί πάρα πολλά πράγματα και περιστατικά απιστίας.Κάποιοι απο εσας δεν θυμούνται τις μπούκες της αστυνομίας,με φωτογράφους,δικαστικό προσωπικό και τον/της σύζυγο παραδίπλα ή μπορεί και να μην τις ξέρουν.Ήμουν ένας απο τους μπουκαδόρους,άλλωστε.Και ως ένα βαθμό μπορώ να δικαιολογήσω την απιστία.Πολλοί παντρέυονταν επειδή το ήθελαν οι δικοί τους και πολλές φορές με το ζόρι,εκείνη την εποχή κυρίως.Ίσως να είναι ένας απο τους λόγους του κέρατου.Μπορεί να είναι και η ρουτίνα ή και το σκεπτικό ότι έδεσα τον γάιδαρό μου,αφήνοντας πλήρως τον εαυτό του κάποιος.Άλλοι λένε ότι απλά μισούν και θέλουν να ξεφτιλίσουν το κερατωμένο άτομο και άλλα πολλά.Αν,όμως,θέλεις να γαμιέσαι με άλλους,κόψε την ήδη υπαρχουσα σχέση,για να μην εξευτελίζεις και τον άλλον.Μπορεί για μια γυναίκα να μην είναι και τόσο σπουδαίο να αποκαλείται κερατού,αλλά για έναν  άνδρα είναι πολύ μεγάλη ρετσινιά να είναι κερατάς.Παραπάμπει σε ανικανότητα και μαλθακότητα,άρα σε κατώτερο είδος αρσενικού.Έχουν γίνει πάρα πολλά απο πληγωμένουν κερατάδες,οι οποίοι έπραξαν εν θερμώ και κατέστρεψαν τις ζωές τους για μια καριόλα.Οπότε,αδελφοί,αν σας λάχει ποτέ κάτι τέτοιο,να είστε ψύχραιμοι,όσο γινεται.Συμβουλή,μου απο εμπειρία,είναι ότι ο κερατάς πήρε εκδίκηση μετά απο καιρό,αφότου έμαθε περί κεράτου.Απλά κάντε τον μαλάκα για λίγο περισσότερο και καταστρέψτε τη.Αν έχετε κοινούς λογαριασμούς αδειάστε τους,αν έχετε κοινή περιουσία πάρτε τη με κάθε τρόπο(η πιο συχνή δικαιολογία είναι για φορολογικούς λόγους ή και για να εισπράξετε επιδότηση) και εν γένει ότι ξέρετε ότι θα της κάνει ζημιά.Μετά γεμίστε το σπίτι κάμερες,το αυτοκίνητο επίσης αν είναι δυνατόν,κινητά και υπολογιστές με προγράμματα και απο εκεί και πέρα όλα θα δουλέψουν μόνα τους.Εγώ με την περίπτωη της πρώην γυναίκας μου,δεν είχα τεχνολογία με το μέρος μου,πέρα απο δημοσιογραφικά μαγνωτοφωνάκια της κακιάς ώρας και διαφόρους ντετέκτιβ ή και φωτογράφους.Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα.Εγώ βέβαια ειχα νομομάθεια...Είχε υπογράψει η βλάχα προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι,ευτυχώς για μένα(πίστευε ότι επειδή εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο,έχουμε την ίδια μόρφωση και την ίδια ευφυϊα).Βρήκε γκόμενο έναν μπασκίνα της κακιάς ώρας,το έμαθα αμέσως απο πηγές και ξεκίνησε ο πόλεμος.Ευτυχώς δεν είμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι,μόλις είχε γεννήσει η κυρία τον γιό μας,δεν είχαμε αποκτήσει περιουσία μαζί και έστρωσα σχέδιο σατανικότατο.Είχα φωτογραφίες,ηχητικά ντοκουμέντα (για τα πεθερικά),μέχρι και βίντεο απο στημένο γαμήσι σε ξενοδοχείο.Όχι μόνο δεν μου πήρε τίποτα η ξεκωλιάρα,αλλά ο γαμιάς την έβαλε να πουλήσει ένα κωλόσπιτο που είχε για να ανοίξει επιχείρηση(παραιτήθηκε απο την αστυνομία ή μάλλον τον παραίτησαν) και όταν πήρε το μπαγιόκο μη τον είδατε τον Παναγή.Μετά παρακάλαγε να γυρίσει πίσω.Της πήρα και το παιδί.11 Ιουλίου 1988 βγήκε το διαζύγιό μου επίσημα και ησύχασα.

φιλε ωραιος και λογικος
αλλα μια απορια
το 1988 πως κατάφερες να παρεις το παιδι?
γιατι τοτε υπηρχε η προκαταληψη των δικαστηρίων όπως και σημερα και το παιδι δεινετε 95% στην μητερα εκτως και αν είναι χρηστεις η ψυχικα ασθενείς αποσο ξερω
χωρια τις τρελες διατροφες που εβγαζαν εως προσφατα που στον αντρα δεν εμεναν καλα καλα χρηματα ουτε να συντηρισει σπιτι και τον εαυτο του

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
105
Πόντοι
16
Το έχω πει πολλάκις  ότι με τη βασική θεματολογία του site δεν έχω καμία σχέση, μπαίνω όμως καθημερινά τόσο για χαβαλέ όσο και για σοβαρά topics που υπάρχουν στο forum.

Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα από την πρώτη σελίδα για χαβαλέ αλλά στις τελευταίες σελίδες είδα ότι το νήμα σοβάρεψε κι αποφάσισα να κάνω login για να πω κι εγώ τη γνώμη μου μήπως και βοηθήσει.

Φίλε μου (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι) δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από όσα είπαν οι προηγούμενοι / νες, παρά –μάλλον- να τα συγκεντρώσω σε ένα μήνυμα.

Είσαστε μαζί χρόνια, μένετε μαζί, περνάτε καλά μαζί, κάνετε σχέδια για γάμο, ακόμη και για οικογένεια και ξαφνικά σκάνε οι παραπάνω μαλακίες με τα αποτελέσματα που μας περιγράφεις.

Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο ΄΄δίκοπο μαχαίρι΄΄. Πολύ νωρίς δεν πρέπει γιατί ακόμη είναι  υπ΄ατμόν, πολύ αργά δεν κάνει γιατί μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί μια σειρά σεναρίων / ερωτημάτων περισσότερο διογκωμένων από το κανονικό.

Όπως λοιπόν ήδη έχει ειπωθεί, παραδέχεσαι τη μαλακία με το βίντεο (όπως έχεις ήδη κάνει, αν κατάλαβα καλά) κι όσο για τις φωτογραφίες (αφού ΟΝΤΩΣ δε θυμάσαι) επιμένεις σε αυτό: ΄΄Δε θυμάμαι! Μπορεί να περαστήκανε από την εκκαθάριση του δίσκου με την ημερομηνία που αυτή έγινε, μπορεί να μου τις έστειλε ο Μήτσος για να μου δείξει τι κώλο πηδάει, μπορεί να τις κατέβασα από το internet για τι μου αρέσανε, μπορεί…… ο,τιδήποτε! Εγώ όμως πάντα ήμουν σωστός, σταθερός, χωρίς να ενδώσω ποτέ σε οποιονδήποτε πειρασμό, γιατί είχα εσένα δίπλα μου και τα κοινά σχέδια για το μέλλον μας. Αν αυτές οι φώτο θεωρείς ότι μπορούν να αποτελέσουν αιτία (κι όχι αφορμή, γιατί από ό,τι γράφεις, δε νομίζω να έψαχνε για κάποια) να γκρεμίσουμε ό,τι καλό έχουμε φτιάξει, τότε σέβομαι την απόφασή σου και αποχωρώ. Αλλοιώς το αφήνουμε πίσω, το προσπερνάμε και συνεχίζουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας’’

Αυτά και ‘’αναπαύω την κάσα μου!’’

Ωραίος φίλε μου. Μου άρεσε το σκετπικό σου. Πάνω κάτω αυτό ακουλοθώ, αλλά ακόμα και μια δυο ατάκες παραπάνω να χρησιμοποιήσω βοηθάει.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
266
Ωραίος φίλε μου. Μου άρεσε το σκετπικό σου. Πάνω κάτω αυτό ακουλοθώ, αλλά ακόμα και μια δυο ατάκες παραπάνω να χρησιμοποιήσω βοηθάει.

η υπερβολή είναι λαθος.... προσεχε....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
105
Πόντοι
16
Φίλε Hitman, ελπίζω το θέμα να λύθηκε, τώρα διάβασα τι έγινε. Θα σου πω τι θα έκανα εγώ:

1) Για το βίντεο πες της την αλήθεια. Ότι το έκανες από μαλακία σου χωρίς να το σκεφτείς και χωρίς να υπάρχει λόγος. Πες την αλήθεια και παραδέξου ότι έκανες μαλακία και της ζητάς συγγνώμη, αποδεχόμενος το λάθος σου.

2) Για τις φώτο, πες της ότι στις έστειλα εγώ στο Skype, πες της και τ' όνομά μου. Πες της ότι είμαι μαλάκας και επιδειξιομανής και σου έστελνα τέτοιες φώτο για τις γκόμενες που και καλά έχω. Επίσης, κάν'το ακόμα χειρότερο: Πες της ότι σου έχω στείλει κι άλλες τις οποίες όμως έσβηνες αλλά αυτές για κάποιο περίεργο λόγο ξέμειναν. Ρίξτα σε 'μένα ή σε άλλον φίλο σου (καλύτερα να μην τον πολυξέρει για να μην έχει ιδία άποψη) που θα το παραδεχθεί.

Ρε αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια έχω ήδη πεί ότι δε ξέρω από που είναι.. και δε θέλω να εμφανίσω τώρα ξαφνικά κάποιον. Θέλω να κρατήσω μια σταθερή πορεία. Πιστευω ότι θα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ όπως και να έχει ! Ίσως να έπρεπε να το παίξω έτσι από την αρχή.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
105
Πόντοι
16
Αδελφοί εν πόρναις,στην προσφάτως λήξασα επαγγελματική μου σταδιοδρομία,αλλά και στην προσωπική μου ζωή έχω δεί πάρα πολλά πράγματα και περιστατικά απιστίας.Κάποιοι απο εσας δεν θυμούνται τις μπούκες της αστυνομίας,με φωτογράφους,δικαστικό προσωπικό και τον/της σύζυγο παραδίπλα ή μπορεί και να μην τις ξέρουν.Ήμουν ένας απο τους μπουκαδόρους,άλλωστε.Και ως ένα βαθμό μπορώ να δικαιολογήσω την απιστία.Πολλοί παντρέυονταν επειδή το ήθελαν οι δικοί τους και πολλές φορές με το ζόρι,εκείνη την εποχή κυρίως.Ίσως να είναι ένας απο τους λόγους του κέρατου.Μπορεί να είναι και η ρουτίνα ή και το σκεπτικό ότι έδεσα τον γάιδαρό μου,αφήνοντας πλήρως τον εαυτό του κάποιος.Άλλοι λένε ότι απλά μισούν και θέλουν να ξεφτιλίσουν το κερατωμένο άτομο και άλλα πολλά.Αν,όμως,θέλεις να γαμιέσαι με άλλους,κόψε την ήδη υπαρχουσα σχέση,για να μην εξευτελίζεις και τον άλλον.Μπορεί για μια γυναίκα να μην είναι και τόσο σπουδαίο να αποκαλείται κερατού,αλλά για έναν  άνδρα είναι πολύ μεγάλη ρετσινιά να είναι κερατάς.Παραπάμπει σε ανικανότητα και μαλθακότητα,άρα σε κατώτερο είδος αρσενικού.Έχουν γίνει πάρα πολλά απο πληγωμένουν κερατάδες,οι οποίοι έπραξαν εν θερμώ και κατέστρεψαν τις ζωές τους για μια καριόλα.Οπότε,αδελφοί,αν σας λάχει ποτέ κάτι τέτοιο,να είστε ψύχραιμοι,όσο γινεται.Συμβουλή,μου απο εμπειρία,είναι ότι ο κερατάς πήρε εκδίκηση μετά απο καιρό,αφότου έμαθε περί κεράτου.Απλά κάντε τον μαλάκα για λίγο περισσότερο και καταστρέψτε τη.Αν έχετε κοινούς λογαριασμούς αδειάστε τους,αν έχετε κοινή περιουσία πάρτε τη με κάθε τρόπο(η πιο συχνή δικαιολογία είναι για φορολογικούς λόγους ή και για να εισπράξετε επιδότηση) και εν γένει ότι ξέρετε ότι θα της κάνει ζημιά.Μετά γεμίστε το σπίτι κάμερες,το αυτοκίνητο επίσης αν είναι δυνατόν,κινητά και υπολογιστές με προγράμματα και απο εκεί και πέρα όλα θα δουλέψουν μόνα τους.Εγώ με την περίπτωη της πρώην γυναίκας μου,δεν είχα τεχνολογία με το μέρος μου,πέρα απο δημοσιογραφικά μαγνωτοφωνάκια της κακιάς ώρας και διαφόρους ντετέκτιβ ή και φωτογράφους.Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα.Εγώ βέβαια ειχα νομομάθεια...Είχε υπογράψει η βλάχα προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι,ευτυχώς για μένα(πίστευε ότι επειδή εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο,έχουμε την ίδια μόρφωση και την ίδια ευφυϊα).Βρήκε γκόμενο έναν μπασκίνα της κακιάς ώρας,το έμαθα αμέσως απο πηγές και ξεκίνησε ο πόλεμος.Ευτυχώς δεν είμασταν πολλά χρόνια παντρεμένοι,μόλις είχε γεννήσει η κυρία τον γιό μας,δεν είχαμε αποκτήσει περιουσία μαζί και έστρωσα σχέδιο σατανικότατο.Είχα φωτογραφίες,ηχητικά ντοκουμέντα (για τα πεθερικά),μέχρι και βίντεο απο στημένο γαμήσι σε ξενοδοχείο.Όχι μόνο δεν μου πήρε τίποτα η ξεκωλιάρα,αλλά ο γαμιάς την έβαλε να πουλήσει ένα κωλόσπιτο που είχε για να ανοίξει επιχείρηση(παραιτήθηκε απο την αστυνομία ή μάλλον τον παραίτησαν) και όταν πήρε το μπαγιόκο μη τον είδατε τον Παναγή.Μετά παρακάλαγε να γυρίσει πίσω.Της πήρα και το παιδί.11 Ιουλίου 1988 βγήκε το διαζύγιό μου επίσημα και ησύχασα.

Σατανικός !

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ήρθε το βράδυ, και σήμερα και εγώ επειδή έβγαλα και μια ενόχληση αφού είμαι αθώος, δεν την παίρνω τηλ..

Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι αντικειμενικά το παράπτωμά σου δεν είναι και προς χωρισμό. Αν το τραβήξει όμως αυτή, τότε να ψαχτείς μήπως αυτή ήταν η αφορμή και τα αίτια είναι άλλα.....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
266
Δεν ήρθε το βράδυ, και σήμερα και εγώ επειδή έβγαλα και μια ενόχληση αφού είμαι αθώος, δεν την παίρνω τηλ..
  το σπιτι είναι δικο σου?
ξερεις που εμεινε το βραδυ?
γενικα εχει τυχει κ άλλες φορες να φευγει κ να μην εισαι 100% σθγουρς που είναι?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
φιλε ωραιος και λογικος
αλλα μια απορια
το 1988 πως κατάφερες να παρεις το παιδι?
γιατι τοτε υπηρχε η προκαταληψη των δικαστηρίων όπως και σημερα και το παιδι δεινετε 95% στην μητερα εκτως και αν είναι χρηστεις η ψυχικα ασθενείς αποσο ξερω
χωρια τις τρελες διατροφες που εβγαζαν εως προσφατα που στον αντρα δεν εμεναν καλα καλα χρηματα ουτε να συντηρισει σπιτι και τον εαυτο του
Αν είσαι ένας απο δαύτους δεν είναι και τόσο απόλυτοι.Επίσης,όπως είπα,φρόντισα η εκδίκηση να είναι μεγάλη και επίπονη.Την έβγαλα τρελή.Απλά.Ήθελα 2 άτομα ακόμα να υπογράψουν για το πρόβλημμά της,συγγενείς βέβαια.Το κατάφερα.Με αυτά που έκανα σίγουρα θα πάω στην κόλαση,αλλά ας μην με προκαλούσε πολυεπιπέδως.Η μάχη της επιμέλειας έγινε 1,5 χρόνο μετά.Να προσθέσω ότι όχι μόνο με κεράτωσε,αλλά ήθελε να με αφήσει και στον άσσο...Ζητούσε και καλά διατροφή 350,000 δρχ,ποσό μεγάλο για την εποχή που ο μέσος μισθός ήταν 70,000.ΉΘελε κτηματική περιουσία (δική μου),άλλα ακίνητα (επίσης δικά μου),το αυτοκίνητό μου,μετρητά,μετοχές κτλ κτλ κτλ.Ήθελε και προίκα ο γαμιάς βλέπετε...Όταν τους έτριψα το προγαμιαίο στα μούτρα,εκεί να δείς γλέντια...Και εκεί τσαντίστηκα απίστευτα.Να πληρώνω εγώ λεφτά για το παιδί μου(δεν πήρε εκείνη διατροφή,γιατί είχα ντοκουμέντα περί μοιχείας) και να τα τρώει ο μπασκίνας με την πουτάνα.Τελικά,επειδη υπολόγιζαν στον κόπο των γονιών μου και τον δικό μου,το έσπασαν το πανηγύρι τους,όταν την έβαλε και πούλησε ένα ημιυπόγειο που είχε και της πήρε τα λεφτά και πήρε τα αρχίδια μου.Τόσο βρωμιάρα ήταν που ήρθε και παρακάλαγε και προσπαθούσε να με πείσει ότι όλα ήταν ένα λάθος και να είμαστε πάλι οικογένεια κτλ κτλ κτλ.Ευτυχώς δεν άκουσα ούτε τους δικούς μου,οι οποίοι επέμειναν να σμίξουμε,για να μεγαλώσει το παιδί με οικογένεια.Τελικά όλα καλά πήγαν για εμένα και τον γιό μου.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
Αρχηγέ,είχες τσόντες στον υπολογιστή σου,όπως και όλοι όσοι έχουν υπολογιστή.Αν είναι τόσο εύθικτη και το παίζει ντίβα,αστη.Αν συνεχίσει και δεν έρθει σπίτι,να αρχισεις να ανησυχείς.Δεν κάνεις έτσι επειδή βρήκες κάτι μπουτια στο pc του συντρόφου σου.Πάρτην και πες της να έρθει τώρα,αλλιώς θα έχει συνέπειες.Κοιμήθηκε έξω απο το σπίτι και το παίζει και μουτρωμένη;Στην τελική εσύ τον έπαιζες ενίοτε.Εκείνη δεν ξέρουμε τι κάνει εκτός σπιτιού και με ποιόν είναι...Αν δεν έρθει,ψάξε που θα μπορούσε να έχει πάει και στήσε καρτέρι να δείς τι κάνει,όταν την βρείς.Η συμεριφορά αυτή είναι ύποπτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Ποιο προγαμιαιο ρε φιλε?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
266
Αν είσαι ένας απο δαύτους δεν είναι και τόσο απόλυτοι.Επίσης,όπως είπα,φρόντισα η εκδίκηση να είναι μεγάλη και επίπονη.Την έβγαλα τρελή.Απλά.Ήθελα 2 άτομα ακόμα να υπογράψουν για το πρόβλημμά της,συγγενείς βέβαια.Το κατάφερα.Με αυτά που έκανα σίγουρα θα πάω στην κόλαση,αλλά ας μην με προκαλούσε πολυεπιπέδως.Η μάχη της επιμέλειας έγινε 1,5 χρόνο μετά.Να προσθέσω ότι όχι μόνο με κεράτωσε,αλλά ήθελε να με αφήσει και στον άσσο...Ζητούσε και καλά διατροφή 350,000 δρχ,ποσό μεγάλο για την εποχή που ο μέσος μισθός ήταν 70,000.ΉΘελε κτηματική περιουσία (δική μου),άλλα ακίνητα (επίσης δικά μου),το αυτοκίνητό μου,μετρητά,μετοχές κτλ κτλ κτλ.Ήθελε και προίκα ο γαμιάς βλέπετε...Όταν τους έτριψα το προγαμιαίο στα μούτρα,εκεί να δείς γλέντια...Και εκεί τσαντίστηκα απίστευτα.Να πληρώνω εγώ λεφτά για το παιδί μου(δεν πήρε εκείνη διατροφή,γιατί είχα ντοκουμέντα περί μοιχείας) και να τα τρώει ο μπασκίνας με την πουτάνα.Τελικά,επειδη υπολόγιζαν στον κόπο των γονιών μου και τον δικό μου,το έσπασαν το πανηγύρι τους,όταν την έβαλε και πούλησε ένα ημιυπόγειο που είχε και της πήρε τα λεφτά και πήρε τα αρχίδια μου.Τόσο βρωμιάρα ήταν που ήρθε και παρακάλαγε και προσπαθούσε να με πείσει ότι όλα ήταν ένα λάθος και να είμαστε πάλι οικογένεια κτλ κτλ κτλ.Ευτυχώς δεν άκουσα ούτε τους δικούς μου,οι οποίοι επέμειναν να σμίξουμε,για να μεγαλώσει το παιδί με οικογένεια.Τελικά όλα καλά πήγαν για εμένα και τον γιό μου.

βεβαια μια γυνεκα θα εκανε το αντιθετο θα ελεγε ναι κ μετα θα σε πηδαγε :grin: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Μονο που στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπονται προγαμιαια συμβολαια  :rolleyes:

Υ.Γ. Ούτε τωρα ουτε ποτέ.

pngmtr

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι αντικειμενικά το παράπτωμά σου δεν είναι και προς χωρισμό. Αν το τραβήξει όμως αυτή, τότε να ψαχτείς μήπως αυτή ήταν η αφορμή και τα αίτια είναι άλλα.....

Συμφωνώ & επαυξάνω.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
Μονο που στο ελληνικο δικαιο δεν προβλεπονται προγαμιαια συμβολαια  :rolleyes:

Υ.Γ. Ούτε τωρα ουτε ποτέ.
Υπο μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού προβλέπονται απο καταβολής κόσμου.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
266
Ποιο προγαμιαιο ρε φιλε?
τοτε ειχες δικαιωμα να διασφαλυσεις την περιουσια που υπηρχε πριν τον γαμο το ξερω από μπαρμπα που την επιασε καβαλα κ μετα η τυπησα ειχε φερει μεχρι κ μαρτυρες ότι την βαραγε
βεβαια δεν ειπε τιποτα εκεινη την στιγμη
εβαλε ντεντεκτιβ ο τυπος δικαιωθηκε γιατι ειχε μαρτυρες και φωτογραφικο υλικο
αμεσως μετα το δικαστηριο εστειλε βιντεο σε ολους τους συγκενεις της με τα κατορθώματα της
καθως και συνομιλιες σε κασετα που ελεγε τι θα του κανει η πρωιν κ τετοια
η τυπισα αμεσως μετα εφυγε κ ουτε ξερουμε που κρυβετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Υπο μορφή ιδιωτικού συμφωνητικού προβλέπονται απο καταβολής κόσμου.
Τι ελεγε το ιδιωτικο συμφωνητικο δηλαδη? Για να ακουσω. Οτι σε περιπτωση διαζυγιου δεν δικαιουται τιποτα?

Παντελώς ακυρη η συμφωνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
τοτε ειχες δικαιωμα να διασφαλυσεις την περιουσια που υπηρχε πριν τον γαμο το ξερω από μπαρμπα που την επιασε καβαλα κ μετα η τυπησα ειχε φερει μεχρι κ μαρτυρες ότι την βαραγε
βεβαια δεν ειπε τιποτα εκεινη την στιγμη
εβαλε ντεντεκτιβ ο τυπος δικαιωθηκε γιατι ειχε μαρτυρες και φωτογραφικο υλικο
αμεσως μετα το δικαστηριο εστειλε βιντεο σε ολους τους συγκενεις της με τα κατορθώματα της
καθως και συνομιλιες σε κασετα που ελεγε τι θα του κανει η πρωιν κ τετοια
η τυπισα αμεσως μετα εφυγε κ ουτε ξερουμε που κρυβετε
Ολα αυτα ειναι μαλακιες και οσοι σας τα λενε σας πιανουν κορόιδα.
Ακου λεει "μου το ειπε ο μπαρμπας".
Σοβαρευτειτε.
Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει.
Τύπε ολα αυτα που ειπες ειναι ενα καλο σεναριο για ταινια ή για παραμυθι στο καφενειο αλλά δεν ισχυει ΤΙΠΟΤΑ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.435
Πόντοι
7.865
Τι ελεγε το ιδιωτικο συμφωνητικο δηλαδη? Για να ακουσω. Οτι σε περιπτωση διαζυγιου δεν δικαιουται τιποτα?

Παντελώς ακυρη η συμφωνια.
Σιγά μην κάτσω να σου πώ τι έλεγε πριν 27 χρόνια το βιογραφικό...Εξομολόγος μου είσαι ή θέλεις να κάνεις νομική ανάλυση του κώλου σε ένα site για πουτάνες;Το δικαστήριο το δέχτηκε πάντως...Αυτό έχει σημασία.Εγώ έχω τα λεφτά μου και την περιουσία μου.Αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom