Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
άντε να σηκώσουν και οι άντρες το χρυσό στην Ολυμπιάδα. καλά δε τα λέω;![]()
νατος ο προφητης!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

σιγα ρε φιλαρακι πολλη σκληρος, και αδικος εισαι με τους πιτσιρικαδεςΣας έκαναν περήφανους μερικοί πιτσιρικάδες που έπαιζαν γύρω γύρω όλοι και έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλο μετά την προηγούμενη νίκη τους;Εμένα ΟΧΙ...
Κάτσε να σε ακούσουν οι "τριφυλλόφρονες" του φόρουμ, αυτοί που μισούν το Γιαννάκη εννοώ, και τα λέμε!
οχι ειμαστε λυπημενοι πολυ που βγηκε πρωτη η ελλαδα
Μη μπερδευουμε τον αθλητισμο με αλλα πραγματα..
Πού βγήκε πρώτη η Ελλάδα;Τελευταία είναι παντού.Στην έρευνα,στην τεχνολογία,στις τέχνες,στα γράμματα.Η σύγχρονη Ελλάδα φυσικά.Επειδή κέρδισαν ένα μετάλλιο έγινε πρώτη η Ελλάδα;Ούτε ένα πρωτότυπο φάρμακο δεν βγάζει Ελληνική βιομηχανία.Όλο αντίγραφα φτιάχνει...Πουθενά δεν είναι πρώτη η Ελλάδα,εκτός από την ψευτιά,την ψευτομαγκιά,και την κλοπή και απατεωνιά.

Πάλι η Ελλάδα φταίει...όλα τα αντιδραστικά στοιχεία εδώ μέσα έχουν μαζευτεί....
Εγώ είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά γιατί έδειξαν ότι υπάρχει ταλέντο και ότι οι επιτυχίες δεν είναι τυχαίες....

Πού βγήκε πρώτη η Ελλάδα;Τελευταία είναι παντού.Στην έρευνα,στην τεχνολογία,στις τέχνες,στα γράμματα.Η σύγχρονη Ελλάδα φυσικά.Επειδή κέρδισαν ένα μετάλλιο έγινε πρώτη η Ελλάδα;Ούτε ένα πρωτότυπο φάρμακο δεν βγάζει Ελληνική βιομηχανία.Όλο αντίγραφα φτιάχνει...Πουθενά δεν είναι πρώτη η Ελλάδα,εκτός από την ψευτιά,την ψευτομαγκιά,και την κλοπή και απατεωνιά.
φιλαρακι αν δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το θεμα που σχολιαζουμε αστο καλυτεραΠού βγήκε πρώτη η Ελλάδα;Τελευταία είναι παντού.Στην έρευνα,στην τεχνολογία,στις τέχνες,στα γράμματα.Η σύγχρονη Ελλάδα φυσικά.Επειδή κέρδισαν ένα μετάλλιο έγινε πρώτη η Ελλάδα;Ούτε ένα πρωτότυπο φάρμακο δεν βγάζει Ελληνική βιομηχανία.Όλο αντίγραφα φτιάχνει...Πουθενά δεν είναι πρώτη η Ελλάδα,εκτός από την ψευτιά,την ψευτομαγκιά,και την κλοπή και απατεωνιά.