Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για αυτο λεμε........το προφίλ κατέβηκε;
ρε συ γαβριλο εγω με τη τυπισα πηγαμε για καφε χαχαχα χουχουχου με τον αδερφο της ειπε οτι ειναι εδω κ καλα θα ανοιξουν εστιατοριο μπλα μπλα δε μου εκανε καθολου οτι ειναι του επαγγελματος!τι σκατα ρε πουστη μου με μενα ολες το παιζουν παρθενεςγια αυτο λεμε........
εχεις φατσα για φιλαρακι εσυ....ρε συ γαβριλο εγω με τη τυπισα πηγαμε για καφε χαχαχα χουχουχου με τον αδερφο της ειπε οτι ειναι εδω κ καλα θα ανοιξουν εστιατοριο μπλα μπλα δε μου εκανε καθολου οτι ειναι του επαγγελματος!τι σκατα ρε πουστη μου με μενα ολες το παιζουν παρθενες
ασε ρεεεεεεεεεεεεεε....γαμω τη λατινα μου μεσα,και ολες τις πιτσες!!!πωωωωωωωω ρε πουστη μου εδω εισαι!!!!!υπομονη η πρωταπριλια ειναι κοντα,θα στο κανονισω κ δε θα με πιστευεις!![]()
συμφωνω ,και εγω μια απο τα ιδια,μονο που εγω εκλεισα στα 100αυτη την πήρα. 120 ευρω φουλ προγραμμα. ακαποτο. και καρφωμα στο κωλο. δεν λεει σε τιποτα οχι. εντελως αματέουρ φάση. ελληνίδα. συμπαθητικό σωματάκι. αντέχει το γαμήσι στο κώλο. για την εμπειρία ότι πας με ελληνίδα πιτσιρίκα αματέουρ αξίζει η φάση. αλλα μη περιμένετε επαγγελματία που ξέρει τι κάνει. αυτά.
ρε σεις ειναι σιγουρα ελληνιδα?...συμφωνω ,και εγω μια απο τα ιδια,μονο που εγω εκλεισα στα 100
23 χρονων ειναι,σπουδαζει μου ειπε,ελληνιδα μου φανηκερε σεις ειναι σιγουρα ελληνιδα?...![]()
![]()
23 χρονων ειναι,σπουδαζει μου ειπε,ελληνιδα μου φανηκε
ανωτατη πεζοδρομιακη!..Τι σπουδάζει? Τσιμπουκολογία ???
ειναι δικες της οι φωτο;23 χρονων ειναι,σπουδαζει μου ειπε,ελληνιδα μου φανηκε
ετσι λεει..ειναι δικες της οι φωτο;
ε 2 την δοκιμασανε να μας πουμεετσι λεει..

γραφειο
ε 2 την δοκιμασανε να μας πουμε![]()
συμφωνω ,και εγω μια απο τα ιδια,μονο που εγω εκλεισα στα 100
λοιπον,επειδη μιλησα μαζι της,να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα..ειναι 80 το απλο..δηλ 1 εκτονωση,οχι αναλ,και οχι 2η φορα..μετα τα υπολοιπα ειναι +20..βεβαια στα 120 ειναι ολα μεσα...καί ξαναρωτάω είσαι σίγουρος 100 όλα, γιατί εμένα μου είπε αναλ δέν στα 100.....