Νίκος, 39, από Αθήνα, δουλεύω σε κατασκευαστική εταιρεία και αυτό τον καιρό η έδρα μου είναι στο μαγευτικό (!!!) Κατάρ. Χόμπυ μου τα στριπτηζάδικα και οι τσόντες του 70-80.
Αυτό το πράγμα μου θυμίζει κάτι από Αμερικάνικη ταινία με κάτι συνεδρίες στυλ Alcoholic Anonymous................My name is Jason and I'm sexoholic!!!!!!!!
Είμαι ο fkmenace και δουλεύω τον κόσμο. Παράλληλα επενδύω σε 18 διαφορετικές αγορές παγκοσμίως με στόχο από το αρχικό κεφάλαιό μου των 10 ευρώ να πετύχω σε 2 χρόνια συνολική απόδοση 300% ώστε να πάρω όλες τις πουτάνες της πόπης μαζί και ταυτόχρονα. Η μεγαλύτερη αγάπη μου έχει χρώμα πράσινο και ένα τριφύλλι πάνω ενώ στο σάιτ γνώρισα τον πνευματικό μου.
Αυτά και κολορίζικο το σάιτ παιδιάαααα
Υ.Γ. Ξεκινάω απεργία πείνας (στον ανανά μόνο) μέχρι να ξαναβάλουν στο σάιτ τον σουζούκι. SUZUKI WE LOVE YOU!!
Είμαι 37 ετών,οικονομικός αναλυτής σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία.Έχω πάθος για τις μοτοσυκλέτες,το σκι στο χιόνι,τις γυναίκες,το body building και το snooker!Εδώ κι ένα χρόνο ξεκίνησα και το κυνήγι!Έχω κι ένα ιρλανδέζικο σετερ lol
Είμαι 20 ετων, φοιτητης στην Αθηνα και επενδύω τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας ;) το μεριδιο απο τα κερδη που παιρνω παει στον υπολογιστη και βεβαια στα σπορ, ενα απο αυτα το κυνήγι γυναικων 8)
Πολλοί Κυνηγοί έχουμε μαζευτεί εδώ 8)
Τώρα διάβαζα την καινούργια ρυθμιστική... το Αφιέρωμα που έχει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος είναι ΠΟΛΥ καλό! Οπως επίσης και του Εθνους, κάθε Τετάρτη...
ειναι γκομενοπαγιδα το επαγγελμα μου και ετσι εχω γαμησει μερικα απιστευτα μουνια!!!να σου πω και κατι αλλο?πολλες απο τος πουτανες που δουλευουν σε στουντιο και μπουρδελα εχουν περασει απο το μαγαζι!και φυσικα συνδυαζα το τερπνον μετα του ωφελιμου!!!
Είμαι 26 χρονων. Εργάζομαι στο χώρο της επικοινωνίας, το χόμπι μου είναι το bodybuilding, το παρα5 (σπορ όχι η τηλεοπτική σειρά), τα αυτοκίνητα, οι μηχανές και το πεόσφαιρο με ωραίες γυναίκες!