στο sins εννοεις!ενα 60 ειναι μια χαρα γι αυτη
[/quot
ναι εκει στην γωνια με την θηβων
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στο sins εννοεις!ενα 60 ειναι μια χαρα γι αυτη
[/quot
ναι εκει στην γωνια με την θηβων
ρε τυπε πες οτι βρηκες το τηλεφωνο..δηλαδη θα την παρεις τηλεφωνο και θα της πεις τι? καλημερα θελω να σε γαμησω?Συναθλητες γεια σας. Επειδη δεν ασχολουμαι με το μαμπα αλλα υπαρχει καποια που με ενδιαφερει, μηπως ξερει καποιος για την παρακατω και ειδικοτερα αν υπαρχει τηλ. για επαφη;

ακου το sinnerman κατι ξερει παραπανω.....ρε τυπε πες οτι βρηκες το τηλεφωνο..δηλαδη θα την παρεις τηλεφωνο και θα της πεις τι? καλημερα θελω να σε γαμησω?![]()
![]()

θα μου διευκρινήσει κανεις για τουτο εδω...αξίζει τελικα? εχει δοκιμάσει κανεις?
Τεσταρισμα αυριο μεσημερακι μιλησαμε ελπιζω να αξιζει....
Συμφωνοι sinnerman ετσι είναι, ελα όμως που τη ξερω από παλια (καμμια σχεση με μαμπα εννοείτε) αλλα εχασα τηλεφωνο και ολες τις επαφες μου. Οποτε αν καποιος εχει τηλ. η mail ας διευκολυνει αλλιως για να γραφτω στο μαμπα και να το παιξω γαμπρος ουτε που εχω χρονο. Εδώ στο bourdela γραφω πλεον σπανια λογω ελλειψης χρονου αν και μπορω να γραψω κριτικες για παρα πολλες που διαφημίζονται και δυστυχως οι πιο πολλες είναι για κλωτσιες.ρε τυπε πες οτι βρηκες το τηλεφωνο..δηλαδη θα την παρεις τηλεφωνο και θα της πεις τι? καλημερα θελω να σε γαμησω?![]()
![]()
ναι δινει αυτη......... ;)καλα. Δεν πηρες κολαρακι ?
αυτη μου λέει οτι θέλει να αγαπήσει για να πάει με κάποιον απο το μαμβα!...........www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3]http://www.mamba.ru/mb1321755775?hit=3[/url]
αυτο εχει παρει κανεις...????
σε κατάλαβε οτι δεν την αγαπας........και το πας αλλου.........Με το που της έστειλα ένα "Γεια σου, τι κάνεις?" με μπλόκαρε..... Ουστ!!!!
σε κατάλαβε οτι δεν την αγαπας........και το πας αλλου.........![]()

φαίνεσαι απο χιλιόμετρα.............Mηχανόβιος, παλιαλήτης, προικοθήρας![]()
![]()
![]()

Συμφωνοι sinnerman ετσι είναι, ελα όμως που τη ξερω από παλια (καμμια σχεση με μαμπα εννοείτε) αλλα εχασα τηλεφωνο και ολες τις επαφες μου. Οποτε αν καποιος εχει τηλ. η mail ας διευκολυνει αλλιως για να γραφτω στο μαμπα και να το παιξω γαμπρος ουτε που εχω χρονο. Εδώ στο bourdela γραφω πλεον σπανια λογω ελλειψης χρονου αν και μπορω να γραψω κριτικες για παρα πολλες που διαφημίζονται και δυστυχως οι πιο πολλες είναι για κλωτσιες.

Τεσταρισμα αυριο μεσημερακι μιλησαμε ελπιζω να αξιζει....
καλα θυμάσαι........ ;)καπου ειχα διαβασει γι αυτο οτι δεν αξιζει το κοπο σωστα θυμαμε;