πουστις ειναι μην μασατε....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειδες την μαμα της?

VIP!γιαυτη γνωριζουμε κατι?
Γραφει παντως οτι δεν ψαχνει κανενα στο προφιλ τηςαυτο ξεκινάει στα 100 και καταλήγει στα 80......δεν το εχω δοκιμάσει,
εχει κανείς εμπειρία με δαύτο?
Σε ποια γλωσσα είναι γραμμενα όλα αυτά στο προφιλ της φιλε μου ?Γραφει παντως οτι δεν ψαχνει κανενα στο προφιλ της![]()
Αντε εγω να καταλαβω. Επ ευκαιρια τι γνωρίζουμε για την μελαχροινουλα ?Ρωσικα με αγγλικους χαρακτηρες
ευχαριστω gavriil, δηλαδη ειναι του επαγγελματος αλλα ειναι επιλεκτικο και ζηταει πολλα? αξίζει τουλάχιστον τον κόπο? εχει δοκιμάσει κανένας? είναι value for money?
ωραιο μωρο, εμενα δεν μου μιλαει, εχω κι εγω απορια για τη συγκεκριμενηΑντε εγω να καταλαβω. Επ ευκαιρια τι γνωρίζουμε για την μελαχροινουλα ?
δεν γνωριζω....ειναι vip που σημαινει οτι πρέπει να πληρώσεις λεφτα για να μιλήσεις με αυτην!ευχαριστω gavriil, δηλαδη ειναι του επαγγελματος αλλα ειναι επιλεκτικο και ζηταει πολλα? αξίζει τουλάχιστον τον κόπο? εχει δοκιμάσει κανένας? είναι value for money?
για το site εννοεις., ενταξει εγινα και εγω για 10 μερες vip και μπορω να μιλησω,δεν γνωριζω....ειναι vip που σημαινει οτι πρέπει να πληρώσεις λεφτα για να μιλήσεις με αυτην!
ischu vzroslogo i sostoyavshego muzhchinu- Θελω να γνωρισω ηλικιωμενο και ευκαταστατο αντρα. Ειναι η μεταφραση στο κειμενο της
Αυτή ζητάει 2000 το μήνα χορηγία μουαχαχαχαχαχαχα!!!
Εχει μιλήσεις κάποιος μαζί της ??? Τη ρόλο βαράει? Προσπάθησα μιλήσαμε λιγο αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη....!!!