Βολτα πριν λιγο σε ολα τα ανοιχτα σπιτια και δυνατο ξεκωλιασμα στη φιλη μας τη Νταϊανα.Δε την ειχα ξαναπαρει απο κωλο και ηταν και σ'αυτο πολυ καλη,μιλαμε για πολυ στενη σουφρα σαν παρθενα...πριν καταληξω και αφου τα γυρισα ολα εννοειται πως πηγα στο 26ης Οκτωβριου 35 για θεια Συλβια αλλα ηταν κλειστο
-Ερημιτη.η Λαουρα καινουρια ρωσσιδα μεγαλοκοπελα

...οι παλιοι θαμωνες του Σολ θα παθουν ενα πολιτισμικο σοκ οταν δουν ποια ειναι
-Las Vegas 1.η Ελενη γυφτοντανταρνουλα με βυζαρες που δουλευε και στα Τριδυμα
-Las Vegas 2.η Ουκρανη Αντζελα που χυνει σαν τρελη στο γλειφομουνι...αμφιλεγομενες οι αποψεις αλλα εμενα σαν συνολο μου αρεσε.θα ξαναπηγαινα δηλαδη
-Las Vegas 3.η Σισσυ απο Ουγγαρια αλλα δε την ειδα ηταν σε μεγαλο προγραμμα
-Αχελωου.η ξανθια μιλφ Νταϊανα κλασσικη αξια πλεον και απ'τα καλυτερα κοριτσια
-Τσουκαλα 1.η μικρη ξανθια Βαλεντινα που πεφτω πανω της συνεχεια αυτες τις μερες και την εχω και στη λιστα μου
-Τσουκαλα 2.η Καρινα η ομορφουλα στρουμπουλη Ρουμανα που δουλευε και Φριξου 13
-Τσουκαλα 3.Καρλα μελαχρινο πολυ αδυνατο πιπινι με τρομαγμενο βλεμμα και σαλοναρισμα
-Φριξου 14.πρωι,μεσημερι,βραδυ,Χριστουγεννα και Πασχα η Γιασμιν
-Φριξου 15.η Στεφη η Ιταλιδα
-Βιλα Ερωτικα.μπηκα απο περιεργεια να δω ποια ειναι αυτη η Λαρα που λεει το αλλο σαϊτ και τελικα ηταν η Μαντυ η Γερμανιδα πιο ασχημη απο ποτε...μιλαμε για ασχημια ομως :S
-Κεφαλληνιας.ρε αυτο το σπιτι

...βγαινει μια κοντη ξανθια ασχημοφατσα ελληνιδα και βηχει τοσο που τα γουρου χουρου εχουν φτασει στο στομα της.Μιλαμε για πολλα φλεματα οχι αστεια
-Αν.Γεωργιου 52.η Μιραμπελα η ξινη
-Αν.Γεωργιου 21.η Γκρετα παντα χαμογελαστη και φαινεται και προθυμη αλλα πολυ μπαζακι
-Αν.Γεωργιου 38.η μικρη Ιζαμπελα απο τα Τριδυμα,για μενα πολυ καλη περιπτωση με 50ε γυμνο και κωλο
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.ενας που εβγαινε μου ειπε η Λαρα οποτε δεν εκανα τον κοπο να ανεβω τις σκαλες
-Αν.Γεωργιου 32 Μελισσες.το στρουμπουλο κουκλακι η Ελενα η Ουκρανη για μενα μετρια στο δωματιο
-Αν.Γεωργιου 24.η νεαρη Μονικα με τα στραβα δοντια και τις πλαστικες βυζαρες.
ολα τα αλλα ηταν κλειστα με εξαιρεση τα αλλα 2 σπιτια των Βιλα που ετσι κι αλλιως δινουν το προγραμμα τους στο αλλο σαϊτ γι'αυτο και δεν μπηκα...αλλα ετσι για την ιστορια
στο Red Diamond η Γκαμπριελα η βυζαρου και στο Βιλα πριβε η Λωρα την οποια εχω δει ζωντανα και εχω πει οτι καμια σχεση με τις φωτο στις οποιες δειχνει εντυπωσιακη
η απολυτη νεκρα περιοχη,θεωρητικα ηταν ενα καλο μεσημερι για τσαρκα και καταθεση αλλα οι επιλογες μαλλον ηταν λιγες.
Η Νταϊανα απο αρχες του χρονου θα λειψει για κανα μηνα