Επισκέπτης
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
Αυτο γινεται γιατι υπαρχουν τυπακια οπως αυτος απο την δευτερη ιστορια.
Αλλα δεν πειραζει, ολες αυτες καποτε ειχαν η θα εχουν εναν γκομενο που θα τους δερνει, θα τις βριζει και θα τους κακομεταχειριζεται, και αυτες θα το γουσταρουν. Οποτε εκει ερχεται το payback.
Ξερω περιπτωση ( αρκετα κοντινη μου ) οπου τυπος εσκασε μπωλ γυαλινο στη μαπα της αλλης στην ψυχρα επειδη του μιλαγε οταν εγραφε κατι αυτος για το μαγαζι του. Δεν την χαλασε![]()
![]()
σε αυτο το σαιτ οντως υπαρχει τεραστιο χασμα ανθρωπων....
νεαρχε τα παιδια εδω σου αναφερανε παραδειγματα γυναικων που την καφριλα γουσταρουν,κ εσυ μας λες οτι η καφριλα δεν εχει περαση

τελικα τι ισχυει μου εξηγεις??
εισαι σιγουρος,οτι η ευγενεια κ η λεπτοτητα εχει περαση?γιατι εγω απο την μικρη μου εμπειρια εχω καταλαβει οτι η κλωτσια,το φτυσιμο κ η μπουνια εχει περαση....κ εαν θελεις σε προκαλω κ δημοσια να βγουμε εξω μαζι κ να μιλαμε με ευγενεια να δουμε εαν εχουμε περαση η οχι....
τα μυαλα ειναι σκατομενα κ απο τις δυο πλευρες,προσωπικα καλυτερα μονος παρα να εχω μια γκομενα που να με επιλεγει επειδη την φτυνω κ την κλανω,οπως επισης κ για τα χρηματα