nai apo polla kai einai kai gnosto seit sto mambaΚαι πωs μαs βρηκεs εδω???Παρακολουθουσεs το site απο παλια??
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
nai apo polla kai einai kai gnosto seit sto mambaΚαι πωs μαs βρηκεs εδω???Παρακολουθουσεs το site απο παλια??
pali wrizis wlaxederoΝαι μωρη καριολα εχω βλαχικη πουτσα .............![]()
![]()
![]()
:big
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρα μαs βρηκεs απο το mamba...........Δεν χρειαζεται να μπαινουμε εμειs εκει...Τωρα ερχονται αυτεs εδωnai apo polla kai einai kai gnosto seit sto mamba
pali wrizis wlaxedero

Αρα μαs βρηκεs απο το mamba...........Δεν χρειαζεται να μπαινουμε εμειs εκει...Τωρα ερχονται αυτεs εδω![]()
![]()
oxi den mpenoun apla kserun ti schkolia kanete edo kao allazun pliroforiesΑρα μαs βρηκεs απο το mamba...........Δεν χρειαζεται να μπαινουμε εμειs εκει...Τωρα ερχονται αυτεs εδω![]()
![]()
Δεν εχω προβλημαΚαι χαιρεσαι......οι πουτανες μονο ερχονται.............
Δεν εχω προβλημα
oxi mono poutanes olles pia link wazete edo kai potateΚαι χαιρεσαι......οι πουτανες μονο ερχονται.............
einai polyy gnosto to seitoxi mono poutanes olles pia link wazete edo kai potate
toura akouo TWISTED SISTER to THE PRICE......ki ixo kavlosi para pouli......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχααχαχχααχ σωστός

Την κορασίδα την έχει πάρει κανείς όλο έχτρα ζητεί =20 και αν σηκώσεις το πόδι σου που λέει ο λόγος αλήθεια την έχει πάρει κανείς?α τσιμπήστε και άλλο ένα που δεν έχω κάνει κάτι ακόμα αλλά έχω τηλέφωνο όποιος θέλει
100 ευρώ την ώρα
160 οι 2 ώρες με full προγραμμα
Την κορασίδα την έχει πάρει κανείς όλο έχτρα ζητεί =20 και αν σηκώσεις το πόδι σου που λέει ο λόγος αλήθεια την έχει πάρει κανείς?
Την κορασίδα την έχει πάρει κανείς όλο έχτρα ζητεί =20 και αν σηκώσεις το πόδι σου που λέει ο λόγος αλήθεια την έχει πάρει κανείς?

Ρε το γουρλομάτικο
Αυτη ειναι η καριολα που μισει τους ελληνες αλλαξε ονομα στο προφιλ της.........γαμηστε τη......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρε το γουρλομάτικο![]()
![]()
![]()