dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Οχι αλλα πηγα και ειδα απο κοντα πως περνανε της διακοπες τους στα νησιαδηλαδη για να γαμαει καποιος πρεπει να τον δεις εσυ πρωτα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιο σκεπτικο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανουν πλακες ο ενας στον αλλον και
.Οι Ελληνες γενικα οπου πανε ειναι πολυ γκετοποιημενοι συνηθως μονο με Ελληνες συναναστρεφονται και κανουνε παρεα.τον γνωριζω απο τα μαθητικα μ χρονια και ειναι πολυ καλο παιδι!οχι ξερολας και φθονων σαν τους περισσοτερους ελληνες!ειχε παει ο αδερφος του πρωτα γερμανια κ τωρα παιρνει ενα 1700ευρ μισθο σε γερμανικη εταιρια ενω αυτος δουλευει σε ιδιωτικη κλινικη κ περνει 1400.οποτε εχουνε ενα εισοδημα 3000-3100 πληρωνουν ενα ενοικιο 500γ δυαρι οποτε πολυ καλυτερα απο ελλαδα.παντως μ λεει εκει βερολινο εχει τα παντα απο πουτανες!τον ζηλευω![]()
![]()
και σε αυτο εχεις δικιο ολοι οι ελληνες φοιτητες κτλ παντα κανουν παρεα πιο πολυ με ελληνες!![]()
δν ξερω γιατι φοβουνται να ανοιχτουν σε ξενους?
![]()
ενω καμια φορα οι ξενοι μπορει να ειναι καλυτερα ατομα απο τους ελληνες "φιλους τους"
![]()
![]()
![]()
Εδω παντος εχει 17-18 βαθμους με ελαφρι ηλιο και ειναι χαρα θεου!Δεν εχει 40 υπο σκιαΤι μας λες καλε....
Εδω ο Δημητράκης εβγαλε το Λένινγκραντ οτι έχει καλυτερο κλίμα απο την Ελλάδα, και την Ρωσσία "υπερ-χωρα". Στην Μύκονο θα κόλωνε;
.Ασε που με το εδω κλιμα εχω διατηριθει πολυ καλα Σιγουρα η Μολδαβια δεν κανει για Σεξοτουρισμο αλλα αν μου λεγανε να παω Μυκονο ή Μολδαβία? 1.000.000 θα προτιμουσα τη Μολδαβια!Τουλαχιστον εκει δεν θα μου φυγει μια περιουσια χωρις να
Τελικα ο μονος μαγκας με αρχηδια ειναι ο Χάρης!Μιση μεριδα ανθρωπος και δεν κωλοσε να παει Οδησσό οταν ο Davarits που μας το παιζει μαγκας χεστηκε να παει Οδησσό και πηγε Βουλγαρια
Αποκαλυψης του Νταβαριτς τελικα!!