Α ρε πουστη ,δικαιολογιες ψαχνεις για να στον φορμαρουν!!!Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.![]()

Α ρε πουστη ,δικαιολογιες ψαχνεις για να στον φορμαρουν!!!Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.![]()
ο αριστοτελης δεν εκανε παιδια
Ο "πετυχημένος γενετικά" δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος. Αν ήταν έτσι, οι καλύτεροι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 20 παιδιά ο καθένας. Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα στο ότι έχει καταφέρει να ελέγξει τη φύση και να αναπαράγεται μόνο όταν και αν γουστάρει αυτός. Θα ήταν πολύ ανόητο να λέγαμε ότι οι καλύτεροι είναι αυτοί που κάνουν παιδιά. Κατά τη γνώμη μου σήμερα παιδιά κάνει όποιος είναι πολύ αδύναμος για να το αποφύγει!
μαλιστα γηρασκω αει διδασκομενοςΔύο παιδιά είχε, μία κόρη καί ένα γιό.
|Συμφωνω και εγω,μην κανεις παιδια!!!!!Ο νόμος του Picker είναι κατά της δημιουργίας απογόνων. Παιδιά κάνουν όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν. Αυτοί που είναι έξυπνοι γαμάνε με καπότα, τη μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών. Ποιο είναι το νόημα να κάνεις παιδιά? Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δουλεύεις διπλά και τριπλά για να τα συντηρήσεις. Ακόμα και η δικαιολογία "να αφήσεις κάτι πίσω σου όταν πεθάνεις" μπάζει από παντού. Γιατί το θέμα δεν είναι να αφήσεις μόνο εσύ απογόνους αλλά και τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου κτλ. Αν κάποια στιγμή σπάσει αυτή η αλυσίδα πάει τζάμπα και ο δικός σου κόπος και είναι σαν να μην έκανες καθόλου παιδιά. Σκεφτείτε έξυπνα και κρατήστε τους κόπους σας για την πάρτη σας, δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις παιδιά!
και πως ξερουμε οτι ηταν δικα του?Δύο παιδιά είχε, μία κόρη καί ένα γιό.
Picker,είσαι ΜΑΛΆΚΑΣ τελείως....πάλι με την Κορίνα ασχολείσαι...? Δεν ασχολούμαι πάλι μαζί σου,δεν έχεις γιατρειά φίλε μου... Όταν ξεκολλήσεις (ποτέ δηλαδή)....τα λέμε...![]()
Θα ξεκολλήσω μόνο όταν με ξαναδεχτεί. Η ζωή μου είναι μισή.
Όπως θες φίλε... ;) Σιγά το μπάζο...τουλάχιστον εγώ με 2 πουτάνες που είχα κολλήσει πιο παλιά - εκτός του ότι ήταν μουνάρες - ...γάμησα και τσάμπα!
Απλά δεν οδηγεί πουθενά,όλο αυτό.... Τα λέμε,καλά να περνάς... :o
Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.
Εσυ εισαι που λες να μην δινουμε σημασια στις γκομενες;Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.
Εσυ εισαι που λες να μην δινουμε σημασια στις γκομενες;![]()
![]()
Πιο καμμενος και απο την Πεντελη εισαι!!!!!![]()
![]()
σου φαινεται να μπορει να τις ξεχωρισει;Στις γκόμενες βρε, όχι στις πουτάνες.....![]()
σου φαινεται να μπορει να τις ξεχωρισει;![]()
Δεν με νοιάζει να τη γαμήσω τζάμπα. Δεν αντέχω να ξέρω ότι κάθε φορά που κατεβαίνω Μετάξι είναι εκεί και δεν μπορώ να πάω. Καλύτερα να φύγει, να λυτρωθώ.
Ναι βρε.... εύκολο είναι. Στις δεύτερες αφήνει δεκάευρο.