Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Picker.πιστευεις οτι οι σημερινες γυναικες αξιζουν την πολιορκια ενος αντρα? Ειναι δυσκολες και απλησιαστες οι σημερινες γυναικες η απλα παριστανουν τις δυσκολες?
Φίλε εσύ μάλλον πρέπει να διαβάσεις. Το "σημείο G" ακόμα το ψάχνουνε. Κοινώς, είναι μπαρούφα! Το ίδια και η "γυναικεία εκσπερμάτιση", κάτουρο από νεράκι κανονικό!
Ρε μεγάλε.
Δεν υπάρχει το squirting.
θέμα ανατομίας είναι.
Σε ποιά κοιλότητα του γυναικείου σώματος μπορεί να βρίσκονται αυτά τα υγρά; Και μάλιστα να εκτοξεύονται με πίεση; Πως δημιουργείται η πίεση; Από ποιούς μύες;
Υ.Γ. Έχω ποστάρει και συνέντευξη της Sasha Grey που λέει ότι είναι κατούρημα.
Λες αυτή να μην ξέρει;
υποθετω πως η αναφορά σας στο συγκεκριμένο είδος χόρτου ειναι εντελώς τυχαίαΚύριε Πίκη, ποιό άρτυμα πιστεύετε ότι ταιριαζει καλύτερα στα βλήτα. Λεμόνι ή ξύδι;
Κύριε Πίκη, ποιό άρτυμα πιστεύετε ότι ταιριαζει καλύτερα στα βλήτα. Λεμόνι ή ξύδι;
υποθετω πως η αναφορά σας στο συγκεκριμένο είδος χόρτου ειναι εντελώς τυχαία
Μόνο λεμόνι. Σιχαίνομαι το ξύδι γενικά.
Ας τελειώσει εδώ το θέμα με τους οργασμούς του κώλου και το squirting. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και ούτε με ενδιαφέρει, απλά σας τρόλαρα όπως κάνω συνήθως όταν βαριέμαι. Εγώ είμαι μπουρδελιάρης, καθόλου δεν με ενδιαφέρει για το αν χύνουν οι γκόμενες ή όχι.
ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ.
πως μας εχει προγραμματισει η φυση να ψαχνουμε οργασμους?ή ίσως, όταν δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Και λες ότι τρολάρεις, γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι δεν έχεις κάποιο πειστικό επιχείρημα να συνεχίσεις τη συζήτηση που εσύ ο ίδιος ξεκίνησες. Και βέβαια, βαθιά μέσα σου, θα ήθελες να έρθει σε οργασμό μαζί σου αυτή που πηδάς, έστω κι αν την πληρώνεις. Όχι αποκλειστικά εσύ, όλοι μας έχουμε την ανάγκη αυτή, μας έχει προγραμματίσει η φύση έτσι, να ψάχνουμε αυτή που θα έχει οργασμούς μαζί μας. Γι αυτό και οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό, βαθιά μέσα τους νοιώθουν την ανάγκη μας και την εκμεταλλεύονται.
;)....Παπάρια μισογυνης είναι ο κ. Πίκης, αφού, κατα δήλωσή του, λατρεύει τις πουτάνες. (Εκτός βέβαια αν στην αναφορά του εννοεί αυτές που διαθέτουν μπαργαλάτσο και καλαμπαλίκια).![]()
Ρε τύπε, εμένα δεν με αποσυντονίζει, ούτε μου μειώνει τη διάθεση. Κάθε μέρα χύνω, είτε σε μουνί είτε με μαλακία. Και μου σηκώνεται και σε 10" στο Μετάξι και άμα γουστάρω ρίχνω και δεύτερα στο καπάκι, όπως έγινε τις προάλλες. Αντιθέτως, αν πάω μέρα παρά μέρα αποσυντονίζομαι και μπορεί να τύχει να χύσω πιο νωρίς. Δώσε τα φώτα σου. Μήπως είμαι ανώμαλος;
ή ίσως, όταν δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις, την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. Και λες ότι τρολάρεις, γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι δεν έχεις κάποιο πειστικό επιχείρημα να συνεχίσεις τη συζήτηση που εσύ ο ίδιος ξεκίνησες. Και βέβαια, βαθιά μέσα σου, θα ήθελες να έρθει σε οργασμό μαζί σου αυτή που πηδάς, έστω κι αν την πληρώνεις. Όχι αποκλειστικά εσύ, όλοι μας έχουμε την ανάγκη αυτή, μας έχει προγραμματίσει η φύση έτσι, να ψάχνουμε αυτή που θα έχει οργασμούς μαζί μας. Γι αυτό και οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό, βαθιά μέσα τους νοιώθουν την ανάγκη μας και την εκμεταλλεύονται.
Συγνώμη φίλε, πραγματικά δεν την έχω αυτή την ανάγκη που λες. Η μόνη μου ανάγκη είναι να γαμάω και να χύνω χωρίς να μαλακίζομαι ποτέ. Για να σου δώσω να καταλάβεις, η Κορίνα κάποια στιγμή μου είπε να μην της στέλνω ερωτικά μηνύματα γιατί με βλέπει μόνο σαν πελάτη. Εγώ της απάντησα ότι δεν με νοιάζει καθόλου πώς με βλέπει και ότι την αγαπάω πολύ γι' αυτό που κάνει - που κάθεται δηλαδή για 10 ευρώ και τη γαμάμε όλοι. Και τότε αυτή βραχυκύκλωσε και μου είπε να μην ξαναπάω. :'(

πως μας εχει προγραμματισει η φυση να ψαχνουμε οργασμους?
Είσθε αξιοπερίεργος!!!η Κορίνα κάποια στιγμή μου είπε να μην της στέλνω ερωτικά μηνύματα γιατί με βλέπει μόνο σαν πελάτη. .. Και τότε αυτή βραχυκύκλωσε και μου είπε να μην ξαναπάω. :'(