apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
για την ομαδα μπασκετ ναι τυπεΓιατι λιγο ειναι το νταμπλ?
αν ηταν ποδοσφαιρο θα ελεγα τεραστια επιτυχια
οπως λιγο ειναι για τον ομαδα μπασκετ απλα να πηγαινει στο φ4
για την ομαδα μπασκετ ναι τυπεΓιατι λιγο ειναι το νταμπλ?
και εγω το κλασσικο ηρωικο πεσιμο βλεπω τυπε
και αν παρουμε το πρωταθλημα και του χρονου τα ιδια
ομαδα που παιρνει νταμπλ δεν αλλαζει![]()
για την ομαδα μπασκετ ναι τυπε
αν ηταν ποδοσφαιρο θα ελεγα τεραστια επιτυχια
οπως λιγο ειναι για τον ομαδα μπασκετ απλα να πηγαινει στο φ4

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο αμύνεται – τώρα εξηγείτε η επιλογή της ΡΕΑΛ – και έχει δημιουργήσει τόσο σκληροτράχηλη και δύσβατη ομάδα ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια απέναντι στα ντερέκια της Ρωσικής Αρκούδας. Αλλά άλλο τόσο είναι εκπληκτική η επιπολαιότητα και η δυστοκία στην επίθεση. Αν αυτή η ομάδα είχε ένα γκάρντ τύπου Σπανούλη η Ναβάρο η τέλος πάντων έναν Διαμαντίδη σε εκτελεστικό ρόλο θα είχε κάνει κουδούνια τους Ρώσους ακόμη και με αυτήν την απαρχαιωμένη ομάδα.
Η εμπειρία όμως και το άστρο καμιά φορά έχουν άλλο λόγω...
Καλή τύχη στην Μόσχα...
Μήπως να αφήσει τους άλλους να παίξουν, ειδικά στο τέλος; Οι επιλογές του στο τελευταίο τρίλεπτο μία προς μία παιδικές.Ο Διαμαντίδης πάντως ήταν τραγικός, δεν θυμαμε να των έχω δει – όσες φόρες μπόρεσα – σε τέτοιο χάλι, ειδικά στην επίθεση, χρωστάει ένα ματσάκι και του έλαχε να το κάνει στην Μόσχα...
Μήπως να αφήσει τους άλλους να παίξουν, ειδικά στο τέλος; Οι επιλογές του στο τελευταίο τρίλεπτο μία προς μία παιδικές.
Δεν είμαι βάζελος.Πολλές λάθος επιλογές σήμερα όπως και ο Σπανούλης ο οποίος σήμερα είχε 1 λάθος και 7 ασίστς, αλλά πήρε πολλές επιθέσεις που δεν είχαν λογική πάνω του και παίζει να δέχθηκε προσωπικό ρεκόρ από στοπ. Τουλάχιστον έβαλε ένα πολύ κρίσιμο δίποντο για την ψυχολογία της ομάδας στο τέλος. Εσάς τύπε πήγε να σας κλέψει το παιχνίδι ο καλύτερος ατομικά παίχτης που παίζει στην Ευρώπη που άργησε πάρα πολύ να ξυπνήσει. Στο τέλος και μόνο λόγω προσωπικότητας δεν αφήνεις έξω τέτοιους παίχτες(Διαμαντίδη εννοώ). Όπως ο Μπάρτζι στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι στο τοπ 16 έβαλε μέσα τον μέχρι τότε κάκιστο Σπανούλη και πήρε το ματς μόνος του.