ειναι καθαρα εγκυκλοπεδικης φυσεως η ερωτηση του εδω μεχρι κ θρεντ υπαρχει στο σαιτ για το αν πρεπει να συνοουσιαζομαστε μεγαλοβδοματιακα ερωτικα με εκδιδομενες κορασιδες ή ειναι αμαρτια ..
πάντως από δω και στο εξής όποιος θέλει φρ'αγκα να πάτε σ' αυτούς που σας κοροιδεύουν ότι δουλεύουν . Εγώ ότι έδωσα, έδωσα. Από δω και στο εξής μόνο αλήθειες με μέναjavascript:void(0); αρκετά μπλέχτηκα με τα σκατά
πάντως από δω και στο εξής όποιος θέλει φρ'αγκα να πάτε σ' αυτούς που σας κοροιδεύουν ότι δουλεύουν . Εγώ ότι έδωσα, έδωσα. Από δω και στο εξής μόνο αλήθειες με μέναjavascript:void(0); αρκετά μπλέχτηκα με τα σκατά
και για τους ονειροπόλους! ο μαναδικός λόγος που θα τρέχω μέσα στην εθνική ξυπόλητη με κατεύθυνση προς την πόλη μου, είναι να σώσω σκυλάκια καταμεσής του δρόμου, αλλά και άλλους οδηγούς από το να τα χτυπήσουν και να χτυπηθούν . Τα υπόλοιπα είναι στην καλπάζουσα φαντασία των ακολούθων
σαφώς και είναι εύκολο θύμα κι έρμαιο 2 3 5 ανθρώπων που έχουν άλλους 5 10 ανθρώπους να κινούν τα νήματα. Το θέμα είναι γιατί δεν βλέπει ή δεν είδε τόσα χρόνια κάποιος και πρέπει να φτάσω εδώ τώρα. Είναι πανεύκολο κάποιοι να εθελοτυφλούν και να σκορπούν ψέμματα. Το θέμα είναι τί θα κάνουν τώρα. Μια εναντίον του σκατοόχλου που θρέφατε. Δεν γεννήθηκα να υπηρετώ ψεύτες και κακοποιούς, νόμιζα το είχατε καταλάβει. Πολύ κακώς το αφήσατε να γίνει