Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Παιζεις και μια μαλακία αν ειναι ετσι.

έτσι είναι ,και η μαλακία είναι μορφή ηδονισμού,

ένας ψυχίατρος είχε πεί κάτι πολύ σωστό: ότι η πορνογραφία είναι κάτι σαν την κοκαϊνη κράκ για τον σεξοεθισμένο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δειτε το shame, τελικα στο τελος τι γινεται πηγαινει μαζι της η οχι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Το νυμφο μιλαει γενικότερα,το σεξ ειναι η αφορμη πιο πολύ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Το νυμφο μιλαει γενικότερα,το σεξ ειναι η αφορμη πιο πολύ.

νομίζω ότι η ηρωίδα έπασχε απο την "αρρώστια" και δεν ήταν συνειδητοποιημένη και περήφανη για τις επιλογές της μέχρι τέλους.

πολύ δυνατή ταινία πάντως  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Ταινιάρα ειναι συμφωνώ.

Επισκέπτης
στον εθισμένο σεξουαλικά άντρα είναι αυτοαναφορικό ,με την έννοια ότι δεν τον ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου το αντικείμενο
απλά και μόνο η ικανοποίησή του (πχ μια μαύρη , μια κοντή , μια χοντρή άσπρη , δυο μαύρες μαζί , μια άσπρη και μια μαύρη μαζί, who cares?)

Εγώ όμως δεν είμαι εθισμένος σεξουαλικά, καμία σχέση δηλαδή. Εκσπερματώνω μέρα παρά μέρα, πολύ λογική συχνότητα πιστεύω και όχι υπερβολική. Αλλά και πάλι κάνω σεξ για να ικανοποιηθώ εγώ, όχι η γυναίκα. Άρα αυτό που λες δεν ισχύει μόνο για τους εθισμένους στο σεξ. Ο άντρας γενικά κάνει σεξ για την προσωπική του ικανοποίηση πρώτα απ' όλα, είτε αυτό είναι με πουτάνα ή με γκόμενα. Γι' αυτό θεωρώ ότι είναι τελείως άστοχος ο παραλληλισμός που κάνεις με τον αυνανισμό. Για εμένα υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του σεξ με πουτάνα και του αυνανισμού. Το σεξ με πουτάνα είναι ακριβώς το ίδιο όπως το σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα και ο αυνανισμός είναι αυνανισμός.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Παιζεις και μια μαλακία αν ειναι ετσι όπως το λες.Εθισμός απλά.
έτσι είναι ,και η μαλακία είναι μορφή ηδονισμού,

Αν θες να σου το αναλύσω ακόμα παραπάνω, πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που οι άντρες έχουμε ανάγκη να κάνουμε σεξ, και δεν μας καλύπτει ψυχολογικά ο αυνανισμός, είναι η έμφυτη ανάγκη κυριαρχίας που έχουμε πάνω στο θηλυκό. Το σώμα της γυναίκας δεν είναι δηλαδή απλά ένα ευφοριστικό μέσο, όπως λες, αλλά ένα έμψυχο ον το οποίο αισθάνεται την κυριαρχία μας πάνω του. Κι εμείς φυσικά ικανοποιούμαστε που αυτό το ον ξέρει ότι το γαμάμε. Δεν έχει σημασία αν είναι πουτάνα ή γκόμενα, ο σκοπός είναι ο ίδιος: η κυριαρχία μας πάνω στο αδύναμο θηλυκό. Μπορεί όλο αυτό να το ντύνουμε με καλοσύνη, συναίσθημα και άλλες μπούρδες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Και είναι τελείως διαφορετική από την ουσία του αυνανισμού, η οποία είναι κατά βάθος αυτοκαταστροφική αφού αντί να επιβάλλεσαι στο ασθενές φύλο, όπως δηλαδή σε προστάζει η φύση σου, εξουδετερώνεις τις ορμές σου με ένα τρόπο που δεν σου δίνει κανένα αίσθημα κυριαρχίας.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Αν θες να σου το αναλύσω ακόμα παραπάνω, πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που οι άντρες έχουμε ανάγκη να κάνουμε σεξ, και δεν μας καλύπτει ψυχολογικά ο αυνανισμός, είναι η έμφυτη ανάγκη κυριαρχίας που έχουμε πάνω στο θηλυκό. Το σώμα της γυναίκας δεν είναι δηλαδή απλά ένα ευφοριστικό μέσο, όπως λες, αλλά ένα έμψυχο ον το οποίο αισθάνεται την κυριαρχία μας πάνω του. Κι εμείς φυσικά ικανοποιούμαστε που αυτό το ον ξέρει ότι το γαμάμε. Δεν έχει σημασία αν είναι πουτάνα ή γκόμενα, ο σκοπός είναι ο ίδιος: η κυριαρχία μας πάνω στο αδύναμο θηλυκό. Μπορεί όλο αυτό να το ντύνουμε με καλοσύνη, συναίσθημα και άλλες μπούρδες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Και είναι τελείως διαφορετική από την ουσία του αυνανισμού, η οποία είναι κατά βάθος αυτοκαταστροφική αφού αντί να επιβάλλεσαι στο ασθενές φύλο, όπως δηλαδή σε προστάζει η φύση σου, εξουδετερώνεις τις ορμές σου με ένα τρόπο που δεν σου δίνει κανένα αίσθημα κυριαρχίας.  :sunglasses:

Λίγο ακόμα και θα κόψω τις μαλακίες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Εγώ όμως δεν είμαι εθισμένος σεξουαλικά, καμία σχέση δηλαδή. Εκσπερματώνω μέρα παρά μέρα, πολύ λογική συχνότητα πιστεύω και όχι υπερβολική. Αλλά και πάλι κάνω σεξ για να ικανοποιηθώ εγώ, όχι η γυναίκα. Άρα αυτό που λες δεν ισχύει μόνο για τους εθισμένους στο σεξ. Ο άντρας γενικά κάνει σεξ για την προσωπική του ικανοποίηση πρώτα απ' όλα, είτε αυτό είναι με πουτάνα ή με γκόμενα. Γι' αυτό θεωρώ ότι είναι τελείως άστοχος ο παραλληλισμός που κάνεις με τον αυνανισμό. Για εμένα υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ σεξ με πουτάνα και αυνανισμού. Το σεξ με πουτάνα είναι ακριβώς το ίδιο όπως το σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα και ο αυνανισμός είναι αυνανισμός.

όποιος θέλει να ικανοποιείται ο ίδιος ,ανήκει στο φάσμα του ηδονισμού
και το sex addiction είναι ακραία μορφή ηδονισμού , πολλές φορές και κλινική

η σεξουαλική πράξη απο την άποψη του φυσιολογικού μηχανισμού είναι η ίδια είτε στον ηδονισμό (αυνανισμός με την παλάμη σου ή με τη χρήση έμβιων σαρκίων) είτε στον ερωτισμό,
όμως παρόλαυτά ,υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο "πνευματικό επίπεδο" και δεν εξηγείται με τους γνωστούς παθοφυσιολογικούς μηχανισμούς της στύσης και εκσπερμάτισης.

το θέμα της μαλακίας δεν έχω υπομονή να το επαναλάβω , ελπίζω όσοι δεν έχουν συνδρομο dawn να καταλαβαν τι εννοώ

Αν θες να σου το αναλύσω ακόμα παραπάνω, πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που οι άντρες έχουμε ανάγκη να κάνουμε σεξ, και δεν μας καλύπτει ψυχολογικά ο αυνανισμός, είναι η έμφυτη ανάγκη κυριαρχίας που έχουμε πάνω στο θηλυκό. Το σώμα της γυναίκας δεν είναι δηλαδή απλά ένα ευφοριστικό μέσο, όπως λες, αλλά ένα έμψυχο ον το οποίο αισθάνεται την κυριαρχία μας πάνω του. Κι εμείς φυσικά ικανοποιούμαστε που αυτό το ον ξέρει ότι το γαμάμε. Δεν έχει σημασία αν είναι πουτάνα ή γκόμενα, ο σκοπός είναι ο ίδιος: η κυριαρχία μας πάνω στο αδύναμο θηλυκό. Μπορεί όλο αυτό να το ντύνουμε με καλοσύνη, συναίσθημα και άλλες μπούρδες αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Και είναι τελείως διαφορετική από την ουσία του αυνανισμού, η οποία είναι κατά βάθος αυτοκαταστροφική αφού αντί να επιβάλλεσαι στο ασθενές φύλο, όπως δηλαδή σε προστάζει η φύση σου, εξουδετερώνεις τις ορμές σου με ένα τρόπο που δεν σου δίνει κανένα αίσθημα κυριαρχίας.

και στα σκεύη ηδονής επιβαλόμαστε χρησιμοποιώντας τα
αλλά δεν θα διαφωνήσω, στον ηδονισμό αναγκαστικά χρειαζόμαστε σκλάβες τους σεξ , αντικείμενα ικανοποίησης των
ορέξεών μας , άρα είναι ένα θέμα επιβολής συμφωνώ

Επισκέπτης
Πού είσαι τύπε Picker? Χάθηκες και αλωνίζω.  :-*

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
9
Πόντοι
6
  ↑↑↑          Zωντόβολα και τα δύο  :jerking:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δειτε το shame, τελικα στο τελος τι γινεται πηγαινει μαζι της η οχι?

εγώ λέω ότι πάει  :grin:

Εγώ πιστεύω τελικά πως δεν πάει.
Στην αρχή που δείχνει το χέρι της γκόμενας, αυτή φοράει βέρα.
(στο ίδιο δάχτυλο έχει δύο δαχτυλίδια)
Αν και ψιλογουστάρει, μόλις ο Brandon την πλησιάζει, αυτή μαζεύεται και χάνεται στο πλήθος.
Αντίθετα ο πρωταγωνιστής την ακολουθάει γιατί σκέφτεται πως θα γαμήσει κάποια που δεν θα του φορτωθεί αφού είναι ήδη πιασμένη.
Η εύκολη λεία που προτιμάει γενικότερα.

Στο τέλος σε παρεμφερή σκηνή, του κάνει κάποιο νόημα και χαμογελάει διαρκώς.
Σηκώνεται και φαίνεται να φοράει μόνο το ένα δαχτυλίδι.
Η βέρα λείπει, δείγμα του ότι πλέον είναι διαθέσιμη.

Όμως αυτό είναι το αποτρεπτικό της υπόθεσης για τον Brandon.
Για τον ίδιο λόγο που δε γάμησε ή δεν μπόρεσε τέλος πάντως να γαμήσει τη μαυρούλα,
δεν θα ακολουθήσει και την προαναφερθείσα γυναίκα στο μετρό ... ο λόγος είναι ότι φοβάται την όποια δέσμευση και το μυαλό του κολλάει όταν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση.

Σε όλη την ταινία χτυπάει και φεύγει μόνο σαρκικά και εκ του ασφαλούς συναισθηματικά - δλδ με πόρνες,one night stand κτλ
Δεν ξέρω, γνώμη μου... Rigor τσέκαρέ το όποτε έχεις χρόνο.  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
redlighter ,μπράβο ρε φίλε !
πολύ καλή παρατηρητικότητα και ερμηνεία της ταινίας και όμολογώ ότι, έπιασες τον βασικό πυρήνα του sex addiction
ο οποίος είναι : ο φόβος της οικειότητας
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

το βλέπω και στον εαυτό μου αυτό,
θα απορρίψω τρομαγμένος την ΜΟΥΝΑΡΑ που θα με πλησιάσει και θα αποκτήσει οικειότητα μαζί μου,
και θα πηδήξω με μεγάλο πάθος το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ που ξέρω ότι πρίν και μετά την σπερμοεκκένωση
δεν θα μου απασχολήσει το μυαλό, και έτσι θα συνεχίζω απρόσκοπτα τις απρόσωπες αδέσμευτες δραστηριότητες μου.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
redlightser ,μπράβο ρε φίλε !
πολύ καλή παρατηρητικότητα και ερμηνεία της ταινίας και όμολογώ ότι, έπιασες τον βασικό πυρήνα του sex addiction
ο οποίος είναι : ο φόβος της οικειότητας

το βλέπω και στον εαυτό μου αυτό,
θα απορρίψω τρομαγμένος την ΜΟΥΝΑΡΑ που θα με πλησιάσει και θα αποκτήσει οικειότητα μαζί μου,
και θα πηδήξω με μεγάλο πάθος το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΖΟ που ξέρω ότι πρίν και μετά την σπερμοεκκένωση
δεν θα μου απασχολήσει το μυαλό, και έτσι θα συνεχίζω απρόσκοπτα τις απρόσωπες αδέσμευτες δραστηριότητες μου.

Πάντως εσύ ακόμα με μπερδεύεις.
Δεν μπορώ να ξέρω αν χρησιμοποιείς την εκλογίκευση σαν μηχανισμό άμυνας ή έχεις φτάσει σε τέτοιο στάδιο αποδοχής και ψυχικής ισορροπίας, που πλέον δεν σε απασχολεί κάτι παραπέρα σε μία γυναίκα από το "εγωιστικό σαρκικό δεκάλεπτο".  :grin:
Αν είναι το δεύτερο πάντως,μιας και έχεις λογική και κριτική ικανότητα, έχεις τεράστιο respect  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605

Πάντως εσύ ακόμα με μπερδεύεις.
Δεν μπορώ να ξέρω αν α)χρησιμοποιείς την εκλογίκευση σαν μηχανισμό άμυνας ή β) έχεις φτάσει σε τέτοιο στάδιο αποδοχής και ψυχικής ισορροπίας, που πλέον δεν σε απασχολεί κάτι παραπέρα σε μία γυναίκα από το "εγωιστικό σαρκικό δεκάλεπτο".  :grin:
Αν είναι το δεύτερο πάντως,μιας και έχεις λογική και κριτική ικανότητα, έχεις τεράστιο respect  :rockon:

γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα (α,β) αυτό που λές;

όντως δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο απο μια γυναίκα εκτός της διάρκειας μιας σεξουαλικής παράτριψης
σαν τι άλλο να με ενδιέφερε δλδ ?
να μιλήσουμε για ιατροφιλοσοφία?

ας πούμε ανταλλάξαμε σήμερα κινητά με ένα καλό "κομμάτι" , αλλά δεν έχω διάθεση να μπώ στην
διαδικασία ραντεβού και μετασυνουσιακών τηλεφώνων, δεν υπάρχει κίνητρο ,δεν βρίσκω τον λόγο :dunno: ...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα (α,β) αυτό που λές;

όντως δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο απο μια γυναίκα εκτός της διάρκειας μιας σεξουαλικής παράτριψης
σαν τι άλλο να με ενδιέφερε δλδ ?
να μιλήσουμε για ιατροφιλοσοφία?

ας πούμε ανταλλάξαμε σήμερα κινητά με ένα καλό "κομμάτι" , αλλά δεν έχω διάθεση να μπώ στην
διαδικασία ραντεβού και μετασυνουσιακών τηλεφώνων, δεν υπάρχει κίνητρο ,δεν βρίσκω τον λόγο :dunno: ...

Με τις δύο τελευταίες γραμμές απαντάς στο ερώτημά σου.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα γιατί η α) περίπτωση αφορά όποιον ΘΕΛΕΙ να είναι σε μια κατάσταση/να έχει κάτι, αλλά για διάφορους λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Επειδή δεν μπορεί(και τον καίει που δεν μπορεί) προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να βρει δικαιολογίες ώστε να πείσει τον εαυτό του ότι δεν ενδιαφέρεται.

Σε αυτή την κατάσταση βρίσκονται πολλοί που κάνουν πως δεν τους νοιάζει που δεν τους κάθεται καμία, αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούν να κάνουν καμία να τους κάτσει. Ααααν και όποτε γίνει αυτό το πιο πιθανόν είναι να κακοπερνάνει χαλώντας τα χρήματά του για μια μπαζόλα, αλλά θα είναι "ευτυχισμένος" επειδή πλέον και " ο Τάκης έχει γκόμενα", "πήγε με την κοπέλα του εκδρομή", "θα έχει εγγονάκι η Κα Σοφία" και άλλα τέτοια κοινωνικά που απεχθάνεσαι.  :P

Εσύ με αυτό που μου γράφεις στο κοκκινισμένο μέρος ΜΠΟΡΕΙΣ αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ. Γι'αυτό και η β) περίπτωση δείχνει επίγνωση της κατάστασης. ;)

Οπότε πιστεύω να έγινα σαφής γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα το α) με το β).

Τώρα τα άλλα για το τι μπορεί να σε ενδιαφέρει μια γυναίκα πέρα από το σαρκικό κομμάτι, περί ορέξεως... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom