Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.857
Πόντοι
2.886

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
1497778_785206878174050_655610035_n.jpg

:S

Επισκέπτης
Μετά από απουσία τριών εβδομάδων ο νόμος του Picker επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, για να δείξει το δρόμο σε όλους τους μοναχικούς και υπερήφανους άντρες.  :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΛΕΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Picker  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Μετά από απουσία τριών εβδομάδων ο νόμος του Picker επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, για να δείξει το δρόμο σε όλους τους μοναχικούς και υπερήφανους άντρες.  :rockon:
βαλε και συνταγες μαγειρικης για πορνους μαν να εχεις πιο πολλη τηλεθεαση ......ειδες τον γκατσμπι που ανοιξε ανταγωνιστικο θρεντ;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΛΕΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Picker  :rockon:
οχι σαν τον ορεστη κου ομως ετσι;

Επισκέπτης
Το διάστημα που απουσίαζα δοκίμασα να κάνω πράξη την πρόταση του Promiscuous για σεξ 4 φορές την εβδομάδα. Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο πλάνο δεν μου βγήκε αλλά απέτυχε. Είμαι πλέον πολύ πεπεισμένος ότι η ιδανική συχνότητα σεξ ενός μπουρδελιάρη που δεν θέλει να μαλακίζεται είναι μέρα παρά μέρα ή αλλιώς 3,5 φορές την εβδομάδα. Ο νόμος του Picker λοιπόν συνεχίζει όπως ξεκίνησε.

Επισκέπτης
Bella* (Romania)  :smitten:

*Κολωνού 27 πάνω, Κεραμεικού 15 πάνω.  :sunglasses:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Το διάστημα που απουσίαζα δοκίμασα να κάνω πράξη την πρόταση του Promiscuous για σεξ 4 φορές την εβδομάδα. Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο πλάνο δεν μου βγήκε αλλά απέτυχε.

Απέτυχε? Πως απέτυχε δηλαδή?
Θέλουμε λεπτομέρειες , Βατερλό μεγάλε?

Επισκέπτης
Απέτυχε? Πως απέτυχε δηλαδή?
Θέλουμε λεπτομέρειες , Βατερλό μεγάλε?

Αν και ειρωνεύεσαι θα απαντήσω σοβαρά. Η συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα προϋποθέτει σεξ κάθε 42 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι για να την τηρήσεις σωστά θα πρέπει να πηγαίνεις σε 4 διαφορετικές βάρδιες την εβδομάδα. Εκεί είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Αντίθετα, η συχνότητα μέρα παρά μέρα (κάθε 48 ώρες) σου επιτρέπει να πηγαίνεις πάντα την ίδια ώρα της ημέρας και έτσι να έχεις πάντα γνωστές και γενικά καλύτερες επιλογές από κοπέλες.

Επισκέπτης
Άντζελα,  :smitten:  Κολωνού 15 δεξιά. Αγάπη μου, κουκλάκι μου, ψυχή μου.

Τι πιπινάκι γλυκό και άβγαλτο είναι αυτό μωρέ!   :smitten:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Άντζελα,  :smitten:  Κολωνού 15 δεξιά. Αγάπη μου, κουκλάκι μου, ψυχή μου.

Τι πιπινάκι γλυκό και άβγαλτο είναι αυτό μωρέ!   :smitten:

Ναι ρε  συ , μόνο τριάντα Πάκια την ημέρα την γαμάνε!
Άβγαλτη!
Πρακτικά παρθένα!

Είσαι ο Θεός των Troll  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.320
Πόντοι
48.067
Τι Αντζελα και bella τυπε μου... πηγαινε να καβαλησει το παπαρι σου η Λαρισα και θα τα ξεχασεις τα νηπια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom